ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ

Απέκτησε Αθανασιάδη και Νικολίτση ο Τύρναβος 2005

*ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2012 3:07 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:43
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Δύο ακόμη νέα παιδιά ενέταξε στο δυναμικό του ο Τύρναβος 2005, που συνεχίζει με εντατικό ρυθμό την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Τάσου Μπεριτζά.
Πρόκειται για τους Βασίλη Αθανασιάδη και Αστέριο Νικολίτση, δυο παίκτες που πέρασαν με επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις και δόθηκε το οκέι από τον προπονητή της τυρναβίτικης ομάδας για την απόκτησή τους.
Ο Αθανασιάδης είναι γεννημένος το 1989, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και πέρυσι έπαιζε στην Αστραπή Μεσοποταμίας, ομάδα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Πριν δυο χρόνια ήταν στον Πλατανιά Χανίων, που ανέβηκε στην Football League και είχε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο Ελλάδος.
Φέτος συζήτησε και με τον Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ επέλεξε τελικά τον Τύρναβο 2005 διότι όπως τόνισε είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με πολλά νέα παιδιά και βλέπει την ομάδα ως ένα σκαλοπάτι για να κάνει το βήμα παραπάνω στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Όσον αφορά στον Αστέριο Νικολίτση, είναι γεννημένος το 1991, αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος αμυντικός και πέρυσι συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Δ΄ Έθνικής κατηγορίας, φορώντας τη φανέλα των Κύμινων Θεσσαλονίκης.
Και για τον συγκεκριμένο παίκτη, οι συστάσεις είναι πολύ καλές και ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσει μέσα από τη δουλειά να δικαιώσει όλους εκείνους που πιστεύουν στην αξία του.
*Εν τω μεταξύ, αύριο, στις 6 το πρωί, η ομάδα θα αναχωρήσει για την ορεινή Σαμαρίνα, προκειμένου να συνεχίσει το κυρίως στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 14 Αυγούστου, οπότε και θα επιστρέψει στον κάμπο.
Για σήμερα δόθηκε στους παίκτες ρεπό, ενώ αύριο μόλις αφιχθεί η ομάδα στην Σαμαρίνα θα γίνει μια προπόνηση στις 10.30 το πρωί για να εγκλιματισθούν οι παίκτες με το υψόμετρο και εν συνεχεία στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί κανονικά προπόνηση σε μεγαλύτερη ένταση.
Στην αποστολή θα είναι οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γούπος, Ντάλλας, Κατσίβελος, Χαρισούλης (σ.σ. ποδοσφαιριστής του Αίαντα), Αθανασούλης, Μεζίνι, Σιάτρας, Αντωνόπουλος, Τσούκαλος, Αλεξίου, Διβανές, Κακαβίτσης, Μπόντε, Περήφανος, Νόνης, Καλπίας, Πολύζος Απ., Φλέγκας, Αγριόδημος, Τζιόλης, Παπεγεωργίου, Ρόκα, Λάιος, Δημολιός, Αθανασιάδης, Νικολίτσης και Σιδηρόπουλος.
Αρχηγός αποστολής θα είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Κουτίνας και στην Σαμαρίνα θα μεταβεί όλο το τεχνικό τιμ, ο προπονητής Τάσος Μπεριτζάς, ο συνεργάτης του Βρασίδας Κοντοθανάσης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Τσώτσας, ο γυμναστής Κώστας Μαντζιώκας και ο μασέρ Χριστόφορος Κατσαρός.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Μια σειρά από φιλικά παιχνίδια θα δοθούν μετά τον δεκαπενταύγουστο και το πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε, έχει ως εξής:
21 Αυγούστου: Φαλανιακός-Τύρναβος 2005
23 Αυγούστου: Φιλοκτήτης-Τύρναβος 2005
 26 Αυγούστου: Διμήνι-Τύρναβος 2005
28 Αυγούστου:Μακρυχώρι-Τύρναβος 2005
5 Σεπτεμβρίου:Τύρναβος 2005-Νίκη Βόλου
Θα ακολουθήσουν μετά τον πρώτο αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος (11 ή 12 Σεπτεμβρίου) και φιλικά παιχνίδια με την ΑΕΛ, τον Αμπελωνιακό και άλλες δυνατές ομάδες.
 
  
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass