ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ

Υποχρεωμένη να πρωταγωνιστήσει

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2012 21:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:43
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η παρουσία της Δόξας Αργυροπουλίου στο γκρουπ των ισχυρών της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη αφού η αγωνιστική παρουσία των τελευταίων ετών δεν επιτρέπει καμία απόκλιση. Άλλωστε όπως συνηθίζεται να λέγεται είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί.
Τα δύο τελευταία χρόνια οι «κιτρινόμαυροι» τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα γεγονός που δεν αφήνει άλλα περιθώρια στην ομάδα της Δόξας από το να διεκδικήσει εκ νέου και φέτος το πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» μ’ άλλα λόγια διατηρούν τον πήχη ψηλά και δηλώνουν ευθαρσώς ότι θα είναι από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου στη μεγάλη τοπική κατηγορία.
Η φετινή χρονιά ήταν χρονιά αλλαγών σε όλα τα επίπεδα (διοικητικό, προπονητικό, αγωνιστικό) για την ομάδα της Δόξας η οποία ωστόσο παρέμεινε σταθερή στη βασική της φιλοσοφία και τον στόχο της.
«Οι στόχοι μας είναι πάρα πολύ υψηλοί και φέτος κι αυτό φαίνεται από τις μεταγραφές που κάναμε και θα κάνουμε. Έχουμε ήδη υπερβεί τον προϋπολογισμό μας ενώ αναμένονται κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις. Έτσι σε συνάρτηση με το υλικό που έχουμε, πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσουμε μία πολύ καλή ομάδα ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τους στόχους που θέτουμε για τη νέα χρονιά. Φυσικά στο αν τελικά πετύχουμε ή όχι τον στόχο μας παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο» επισήμανε ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Μάτος σκιαγραφώντας το στίγμα της Δόξας στο νέο πρωτάθλημα και πρόσθεσε:
«Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο πρωτάθλημα στο οποίο μόνο 2-3 ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν όπως πέρυσι. Πιστεύω ότι θα είναι πανομοιότυπο. Από οικονομική πλευράς θα είναι δύσκολο. Οι ομάδες δεν μπορούν να ενισχυθούν όλες. Μόνο 2-3 θα το πράξουν κι αυτές φαίνονται ποιες θα είναι».
-Πέρυσι η Δόξα κυνήγησε τον τίτλο αλλά δεν τα κατάφερε. Φέτος τι πρέπει να προσέξει;
«Οι συγκυρίες ήταν αυτές που πέρυσι δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τον τίτλο. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Τη στιγμή που βρισκόμασταν σε φόρμα και σε αγωνιστική άνοδο χάσαμε τρεις πρωτοκλασάτους παίκτες λόγω τραυματισμού και μας αποδιοργάνωσαν».
-Είχαμε αλλαγή σκυτάλης φέτος στη διοίκηση. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε και αλλαγή φιλοσοφίας;
«Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο και ρυθμό και η φιλοσοφία είναι η ίδια πάλι. Απλώς έχουμε περισσότερα νέα άτομα. Υπάρχει όρεξη και δεν σταματάμε πουθενά. Θα συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και φέτος με ζήλο μέχρι την τελευταία στιγμή. Είναι και θέμα τύχης».
***
Ένα από τα νέα πρόσωπα στη Δόξα Αργυροπουλίου είναι και ο τεχνικός Θανάσης Μπάρδας. Με εμπειρία από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο Θανάσης Μπάρδας δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξος για τη φετινή πορεία της Δόξας και κυρίως για την επίτευξη των στόχων.
«Ήρθα σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Πιστεύω φέτος να μπορέσουμε να τους υλοποιήσουμε. Φυσικά όταν λέμε υψηλούς στόχους για τη Δόξα εννοούμε το πρωτάθλημα. Γι΄ αυτό λοιπόν διατηρήσαμε τον περυσινό κορμό και παράλληλα ενισχυθήκαμε εκεί που έπρεπε για να είμαστε έτοιμοι. Πάνω απ’ όλα εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Πέρυσι η ομάδα είχε δύο τραυματισμούς που την ανάγκασαν να βγει εκτός προγραμματισμού αλλάζοντας άρδην τον αρχικό της σχεδιασμό. Τόσο ο Κατσαβός όσο και ο Αναστασιάδης ήταν παίκτες κλειδιά».  
-Τι πρέπει να προσέξει φέτος η Δόξα;
«Η Δόξα έχασε πέρυσι τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια. Και το πρωτάθλημα κερδίζεται όταν κερδίζεις τα εύκολα παιχνίδια. Αυτή είναι η παγίδα γιατί στα ντέρμπι τα πάντα είναι πιθανά. Θα κερδίσεις αλλά και θα χάσεις. Το σημαντικότερο είναι τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια να τα έχεις στο τσεπάκι σου. Από κει και πέρα κλίμα καλό υπάρχει, ο κόσμος ενδιαφέρεται κι αυτό είναι αρκετά ενθαρρυντικό για μας».
-Πώς βλέπεις το νέο πρωτάθλημα;
«Θα υπάρχει πάλι φαντάζομαι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Δηλαδή κάποιες ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο και κάποιες άλλες θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Βέβαια κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ακόμα και στα εύκολα παιχνίδια πρέπει να επιδείξεις προσοχή».
 
Τι δήλωσαν οι παίκτες
Τη βεβαιότητα ότι φέτος θα επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι της Δόξας εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Ας δούμε τι δήλωσαν ορισμένοι εξ αυτών:
Ρωμανός Αλεξανδρίδης: «Πέρυσι πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή πορεία και ήμασταν μέσα στους στόχους μας παρά τις όποιες αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε. Φέτος θα επιχειρήσουμε να κάνουμε το ίδιο. Έχουμε πάρει αξιόλογους ποδοσφαιριστές, υπάρχει αισιοδοξία, το κλίμα είναι καλό και ο νέος τεχνικός είναι πολύ καλός. Είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτό και έμεινα στην ομάδα».
Ζήσης Καρακώστας: «Ήρθα σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να φανώ αντάξιος. Υπάρχει αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά απ’ όλα τα παιδιά».
Θάνος Τριανταφυλλόπουλος: ««Ήρθα στη Δόξα γνωρίζοντας ότι οι στόχοι της ομάδας θα είναι υψηλοί. Πιστεύω ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για να τα καταφέρουμε. Η ομάδα πέρυσι έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε. Πιστεύω φέτος να πετύχουμε τον στόχο μας γιατί δημιουργήσαμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό σύνολο. Τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα αφού η μάχη της κορυφής θα είναι πολύ σκληρή φέτος. Υπάρχουν ομάδες που ενισχύθηκαν πάρα πολύ. Εμείς όμως πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».
Κώστας Χατζής: «Θα παλέψουμε όπως και πέρυσι για να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή πορεία και να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Προστέθηκαν αρκετά νέα παιδιά αλλά το σημαντικότερο είναι ότι σε σχέση με την περυσινή φέτος έχουμε περισσότερη εμπειρία και καλύτερη ποιότητα παικτών. Είμαστε αισιόδοξοι για το καλύτερο».
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass