ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY

Πρωταθλήτρια... στην άμμο η Αργυροπούλου

* ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑΙΑ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2012 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:43
 Εκπληκτική απόδοση από την πανελλήνια πλέον πρωταθλήτρια στο beach volley Μαρίνα Αργυροπούλου, που βάζει «πλώρη» για την εθνική ομάδα και γιατί όχι στην επόμενη Ολυμπιάδα στο Ρίο ντε Τζανέιρο να στείλουμε άλλη μία Λαρισαία για να αγωνιστεί στην άμμο της Βραζιλίας. Η νεαρή αθλήτρια του Φιλαθλητικού Λάρισας κατέλαβε τη πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στους τελικούς αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley εφήβων-νεανίδων κάτω των 20 ετών «Lipton Ice Tea Juniors 2012» που διεξήχθη το τριήμερο 27-29 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του μπιτς μπαρ «Καρνάγιο» στα Κάτω Λεχώνια Βόλου.
Η Λαρισαία αθλήτρια έχοντας συμπαίκτρια την Ειρήνη Κοκκινάκη, αθλήτρια του Ολυμπιακού Πειραιώς, κατάφεραν και πήραν την πρώτη θέση, αποδίδοντας σπουδαία απόδοση, χωρίς να χάσουν μάλιστα ούτε ένα σετ.
Βέβαια μόνο τυχαία δεν χαρακτηρίζεται αυτή τους η επιτυχία, καθώς αυτό το εκπληκτικό δίδυμο, Αργυροπούλου/Κοκκινάκη, είχε κατακτήσει και πάλι το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία Νέων Γυναικών κάτω των 23, που είχε διεξαχθεί στην Αιδηψό της Εύβοιας.
Οι δύο νεαρές αθλήτριες τώρα περιμένουν την κλήση τους στην Εθνική ομάδα beach volley, κάτι που θα πρέπει να θεωρείτε και δεδομένο βάσει των αποτελεσμάτων και των επιτυχιών τους.
Σημαντική δουλειά βέβαια και από τον προπονητή της ομάδας κ. Νικολακόπουλο Κων/νο, που έχει βοηθήσει τις αθλήτριες να φτάσουν σε αυτές τις διακρίσεις.
Να σημειωθεί, πως το «παρών» στους αγώνες έδωσαν ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Μαυρομάτης Αχιλ., αλλά και το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Τουρσούγκα Παν. όπως και ο υπεύθυνος για το beach volley της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Βλάχος Γεώργ.
Αναλυτικά η κατάταξη του πρωταθλήματος είναι η εξής:
ΝΕΑΝΙΔΕΣ
1 Αργυροπούλου Μ. (Λάρισα)/Κοκκινάκη Ειρ.(Πειραιάς)
2 Χατζάκη (Ηράκλειο)/Χατζάκη (Ηράκλειο)
3 Γεωργοπούλου (Ηράκλειο)/Λίσλεβαντ (Ηράκλειο)
ΕΦΗΒΟΙ
1 Ζήσης (Πρέβεζα)/Τσουμάνης (Πρέβεζα)
2 Καβαρατζής (Αλεξανδρούπολη)/ Κοντοστάθης (Αλεξανδρούπολη)
3 Κασαμπαλής (Αλεξανδρούπολη)/ Κεσκίνης (Αλεξανδρούπολη)
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass