ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Αλλαγή φιλοσοφίας στον Αμπελωνιακό

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2012 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:43
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μετά από μια άκρως επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν ο Αμπελωνιακός αποφάσισε να αλλάξει φιλοσοφία και να επενδύσει στα ταλέντα. Η νέα χρονιά θα είναι χρονιά κριτήριο για το μέλλον του συλλόγου που προχώρησε σε μια σειρά σημαντικών αλλαγών σε όλα τα επίπεδα: Νέος πρόεδρος, νέο προπονητικό τιμ, ριζικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό.
«Η φετινή θα είναι μια εντελώς διαφορετική χρονιά. Η καινούργια διοίκηση θέλει να «χτίσει» μία νεανική ομάδα και η φιλοσοφία θα είναι εντελώς διαφορετική» επισήμανε ο νέος τεχνικός του Αμπελωνιακού Βασίλης Νάρης και συνέχισε:
«Επενδύουμε πλέον σε νέα παιδιά και προσπαθούμε μέσα από συγκεκριμένη προπόνηση και συγκεκριμένη προετοιμασία να βγάλουμε νέους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα μπορεί να στηριχθεί ο Αμπελωνιακός. Γιατί ο σύλλογος και η ακαδημία έχει από πίσω και μία κοινωνία με μεγάλη δυναμική που αγαπάει την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Έχω έρθει πολλές φορές στο γήπεδο του Αμπελώνα ως φίλαθλος, έχω δει έναν κόσμο που αγαπάει την ομάδα, που είναι πολύ κοντά σ’ αυτήν, είναι μεν απαιτητικός, ζει για την ομάδα και οφείλουμε όλοι μας να αντιληφθούμε σε ποια ομάδα είμαστε για να τον δικαιώσουμε».
-Πόσο δύσκολο είναι αυτό το εγχείρημα;
«Παραείναι δύσκολο Χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά υπομονή, συστράτευση, οργάνωση, πειθαρχία, ομαδικότητα και πάνω απ’ όλα να βάλουμε την ομάδα. Δεν χωράνε βεντετισμοί».
-Οι αγωνιστικοί προσανατολισμοί της ομάδας ποιοι θα είναι φέτος; Πέρσι ο Αμπελωνιακός έφτασε ένα βήμα από την άνοδο. Φέτος τι θέλει να πετύχει;
«Τους στόχους τούς θέτει η διοίκηση πάντα. Από κει και πέρα ο στόχος μας είναι πρώτον να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, δεύτερον να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και τρίτον μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».
-Πώς βλέπεις το νέο πρωτάθλημα στη Δ’ Εθνική;
«Κατ΄ αρχήν δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει και σε πόσους ομίλους θα διεξαχθεί. Αν δεν μάθουμε την προκήρυξη για να δούμε πώς θα είναι το νέο πρωτάθλημα (πόσοι υποβιβάζονται, τον αριθμό των ομάδων των ομίλων κ.λπ.) δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Το ότι είναι δύσκολη η χρονιά και ότι όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα είναι δεδομένο. Και ‘μεις μέσα από αυτά τα προβλήματα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο».
-Αυτό το μπάχαλο που επικρατεί στη Δ’ Εθνική πόσο σας επηρεάζει;
«Γενικά κάνει πολύ κακό στο ποδόσφαιρο. Κατ αρχήν κάνει κακό στον προγραμματισμό μας. Δεν μας επιτρέπει να προγραμματίσουμε με ασφάλεια την προετοιμασία μας. Ξεκινάμε με κάποια δεδομένα τα οποία διαρκώς μεταβάλλονται».
***
Για τις αλλαγές που έγιναν στο σύλλογο και οι οποίες οριοθετούν το νέο στίγμα της ομάδας μίλησαν από την πλευρά της διοίκησης οι Στέλιος Γκαμπέτας και Κώστας Γκόβαρης.
«Εμείς σαν διοίκηση θα στηρίξουμε τη φιλοσοφία με τα νεαρά παιδιά. Πέρσι κάναμε το πρώτο βήμα φέτος θα ενισχύσουμε την προσπάθειά μας» είπε ο Στέλιος Γκαμπέτας και πρόσθεσε:
«Ο στόχος μας θα είναι η άνετη παραμονή και στη συνέχεια μια θέση όσο πιο ψηλά γίνεται. Η διοίκηση περίπου είναι η ίδια με ορισμένες προσθήκες νέων προσώπων και συνεχίζει με την ίδια φιλοδοξία. Μεταγραφικά θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε στο έμψυχο δυναμικό μας κάποιους έμπειρους παίκτες που θα κρίνουμε ότι ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας».
Από την πλευρά του ο Κώστας Γκόβαρης επισήμανε:
«Έχουμε αλλαγή φιλοσοφίας φέτος στον Αμπελωνιακό. Σαν διοίκηση θα είμαστε κοντά στα παιδιά. Επειδή τα πράγματα σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής παραμένουν ρευστά είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε οποιοδήποτε προγραμματισμό. Γνωρίζουμε ό,τι οι εποχές είναι δύσκολες αλλά θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε ότι χρειάζεται η ομάδα».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass