ΥΨΗΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ» ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ηρακλής Λάρ.: Μόνιμος πρωταγωνιστής

* Ν. Φιλίππου: Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα μοντέλο, όπως ο παλιός Ηρακλής

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2012 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:42
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η παρουσία του Ηρακλή στη μεγάλη τοπική κατηγορία είναι συνυφασμένη με την ιστορία του συλλόγου. Αυτός άλλωστε ήταν ο απώτερος σκοπός των ανθρώπων του συλλόγου τα τελευταία χρόνια: Να επαναφέρουν τον ιστορικό Ηρακλή στην ελίτ των ομάδων του νομού. Τα πρώτα βήματα έγιναν τα δύο προηγούμενα χρόνια και φέτος αναμένεται η συνέχεια. Η άνοδος στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία είναι ο βασικός στόχος των «κυανολεύκων» και παράλληλα η επανασυγκρότηση της βασικής δομής που είχε ο σύλλογος πριν οδηγηθεί στην αγωνιστική απραξία.
Τα σχέδια του ανθρώπου που σηκώνει το βάρος της ποδοσφαιρικής αναγέννηση της ομάδας, του προέδρου του συλλόγου Νίκου Φιλίππου είναι φιλόδοξα αφού όπως επισημαίνει αυτό που πραγματικά θέλει είναι να δημιουργήσει μία ομάδα μοντέλο.
«Οπωσδήποτε η νέα χρονιά θα είναι συνέχεια της περσινής αλλά πάνω απ’ όλα βάλαμε στόχο να φτιάξουμε μία ομάδα μοντέλο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον ολόκληρου του νομού αλλά και της ποδοσφαιρικής Θεσσαλίας γενικότερα. Είναι κάτι που το πιστεύω. Η άνοδος οπωσδήποτε είναι ο αυτονόητος στόχος και φέτος γιατί με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε αποκτήσει πιστεύω ότι θα είναι άδικο να μην δεν βγει αυτή η ομάδα».
-Πόσο δύσκολο είναι για έναν παράγοντα να δημιουργήσει σήμερα μία τέτοια ομάδα;
«Πάρα πολύ δύσκολο. Γιατί δεν είναι μόνο το οικονομικό αλλά απαιτείται πάρα πολύς προσωπικός χρόνος. Από τότε που τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα δεν έχω σταματήσει ούτε ένα λεπτό. Μία ομάδα όπως ο παλιός ο Ηρακλής δεν γίνεται για πλάκα. Στα μεταγραφικά τα πάμε πολύ καλά αλλά η προσπάθειά μας δεν σταματάει εδώ».
***
Οι φετινές αλλαγές που έγιναν στους «κυανόλευκους» ξεκινούν από την τεχνική ηγεσία αφού φέτος στο «τιμόνι» της ομάδας θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Μρισίμης με συνεργάτη τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας Βαγγέλη Κώτσιο.
«Αυτό που προέχει είναι να κάνουμε ένα πολύ καλό σύνολο που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας οι οποίες ομολογουμένως είναι πάρα πολύ μεγάλες. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο Νεάπολης παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και να είναι οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα» επισήμανε μεταξύ άλλων ο νέος τεχνικός και συνέχισε:
«Το πρωτάθλημα προβλέπεται να είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό καθώς αρκετοί παίκτες από μεγαλύτερες κατηγορίες θα δώσουν φέτος το «παρών». Παρ’ όλα αυτά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έκανε η διοίκηση για να ενισχυθεί η ομάδα και από τη διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές. Κρατήσαμε όλο σχεδόν τον περσινό κορμό και κάναμε κάποιες αναγκαίες προσθήκες οι οποίος δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Γκαγκά από το Larissa Sport Center για το άρτιο αθλητικό κέντρο στο οποίο θα έχει την τύχη να προετοιμάζεται φέτος η ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Είναι κάτι που δεν έχουν ούτε επαγγελματικές ομάδες».
-Τι πρέπει να προσέξει φέτος ο Ηρακλής;
«Η κατηγορία είναι πάρα πολύ δύσκολη. Οι ομάδες είναι πάρα πολύ δυνατές και αν δείξουμε ένα σοβαρό πρόσωπο από την αρχή δεν θα αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα αλλά όλα αυτά εξαρτώνται από τη δουλειά στην προπόνηση.
Τα πράγματα στο πρωτάθλημα θα ξεκαθαρίσουν μετά τον Νοέμβριο. Μέχρι τότε όλες οι ομάδες θα βρίσκονται στο ίδιο στάδιο».
Αισιόδοξος για τη νέα χρονιά εμφανίστηκε και ο Βαγγέλης Κώτσιος ο οποίος επισήμανε μεταξύ άλλων:
«Η διοίκηση έκανε ότι μπορούσε και έφερε αρκετά παιδιά στην ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ικανό να φτάσει όσο γίνεται πιο ψηλά. Ο Ηρακλής μπορεί και πρέπει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass