ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»

Ένας Ηρακλής… οκτώ αστέρων

ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο Β. ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2012 21:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:41
 Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά οκτώ, μεταγραφές πραγματοποίησε ο Ηρακλής Λάρισας και έπεται συνέχεια. Η ομάδα της Νεάπολης που «βλέπει» και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά την άνοδο ενίσχυσε το έμψυχο δυναμικό του με οκτώ ποδοσφαιριστές.
Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι τερματοφύλακες Ευρ. Βακουφτσής από τον Μαχητή Τερψιθέας, Αντ. Κωντσαντίνου από την ΑΕΛ Νέων και Ηλ. Φιλοκώστας από τον ΣΣ Ραψάνης, οι αμυντικοί Κ. Κωστόπουλος από τον Απόλλωνα Λάρισας και Χρήστος Μέκρας από την ΑΕΔ Νίκαιας, ο κεντρικός Ενέα Τσάκε από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας και οι επιθετικοί Γ. Κόρκας από την Ερασ. ΑΕΛ και Ι. Βεργής από τον Μαχητή Τερψιθέας. Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν τελειίωσαν καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται ακόμα πιο ηχηρά ονόματα.
Παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου διερύνθηκε με την προσθήκη του Β. Σταμουλάκη (γνωστός από την θητεία του στην ομάδα της Ραχούλας) στη θέση του γενικού αρχηγού και των Αθ. Ντελόπουλου και Χαρ. Μπουραζάνη ως ταμίες.
Τέλος την ερχόμενη Δευτέρα στις 17.30 στο Larissa Sport Center στην Τερψιθέα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών και στις 19.00 θα ξεκινήσει η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του τεχνικού Βαγγέλη Μπρισίμη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass