ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ο Βαγγ. Μάνος στο «τιμόνι» του Κισσάβου Συκουρίου

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2012 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:41
Εντυπωσιακές και αξιοσημείωτες οι πρώτες κινήσεις του Δ.Σ. του Κισσάβου Συκουρίου που απαρτίζεται από νέα πρόσωπα με όρεξη για δουλειά, αγάπη για την ομάδα και τα οποία είναι έτοιμα να προσφέρουν τα μέγιστα.
Ολοκληρώθηκαν οι επαφές με τους παίκτες και το Δ.Σ. πήρε τη διαβεβαίωση ότι όχι απλώς θα βοηθήσουν αλλά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην νέα προσπάθεια. Επίσης «κλείδωσε» το όνομα του νέου προπονητή που είναι ο Βαγγέλης Μάνος ο οποίος με μεγάλη χαρά δέχτηκε την θέση και δεσμεύτηκε πως με πολλή δουλεία και καλή συνεργασία θα επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας που δεν είναι άλλοι φυσικά από τον πρωταθλητισμό και την άνοδο.
Οργανωτικός και αποτελεσματικός φαίνεται από τις πρώτες κινήσεις ο νέος πρόεδρος του Κισσάβου, Άγγελος Κακαγιάννης. Πώς θα ήταν δυνατόν άλλωστε να συμβαίνει το αντίθετο αφού η βαριά κληρονομιά του αείμνηστου πατέρα του Τάκη Κακαγιάννη και της οικογένειας, που επί 45 ολόκληρα χρόνια προσέφεραν σ’ αυτήν την ομάδα και έδωσαν τα πάντα, δεν του επιτρέπουν περιθώρια για ολιγωρία και δεύτερες σκέψεις. Βαρύ λοιπόν το όνομα του Κισσάβου και η κληρονομιά του Τάκη Κακαγιάννη κι επομένως μονόδρομος για τον Άγγελο τι άλλο, μόνο επιτυχίες.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass