ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Συναγερμός στον Δωτιέα ενόψει Δ’ Εθνικής

* ΣΤ. ΓΚΛΕΤΟΣ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΛΕΟΝ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2012 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:41
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Αγώνα δρόμου για να προλάβει τις εξελίξεις ξεκίνησε από χθες η διοίκηση του Δωτιέα Αγιάς. Οι άνθρωποι του συλλόγου μετά την επίσημη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ για άνοδο στη Δ’ Εθνική των πρωταθλητών όλων των Ενώσεων προσπαθούν να προσαρμοστούν πλέον στα νέα δεδομένα με στόχο τη συγκρότηση μιας ομάδας ικανής να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν μετά από 27 χρόνια.
Αυτό σημαίνει ότι αλλάζει άρδην ο αρχικός σχεδιασμός τόσο ως προς τα μεταγραφικά αλλά και ως προς την προετοιμασία της ομάδας ενώ πλέον η συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου και γενικότερα της τοπικής κοινωνίας καθίσταται ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ομάδας.
Αυτό άλλωστε ήταν και το μήνυμα του προέδρου του συλλόγου Σταύρου Γκλέτου ο οποίος ζήτησε μεταξύ άλλων τη στήριξη όλων.
«Είμαστε χαρούμενοι που μετά από 27 χρόνια η ομάδα θα δώσει ξανά το παρόν στη Δ’ Εθνική. Αυτός ήταν ο αρχικός μας στόχος και επιτεύχθη. Φυσικά αυτό μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες και πρέπει να καταβάλουμε μεγαλύτερες προσπάθειες για να κερδίσουμε και αυτό το στοίχημα. Γι΄ αυτό πιστεύω ότι η στήριξη του κόσμου αυτή τη στιγμή είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκλέτος.
Εν τω μεταξύ από τον Δωτιέα Αγιάς εκδόθηκε ανακοίνωση για έκτακτη Γενική Συνέλευση με στόχο τη διεύρυνση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ η οποία αποφάσισε την άνοδο των πρωταθλητών όλων των Ενώσεων μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο Δωτιέας Αγιάς, καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Αγιάς την Τρίτη 31 Ιουλίου και ώρα 21.00 στο δημοτικό στάδιο Αγιάς σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με σκοπό τη διεύρυνση του Δ.Σ. με την προσθήκη νέων μελών με στόχο τη συγκρότηση ισχυρής διοίκησης η οποία θα μπορέσει να δημιουργήσει μία ομάδα ικανή να αντεπεξέλθει στη νέα πρόκληση του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής μετά από 27 χρόνια».
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Από την άνοδο του Δωτιέα Αγιάς στην Δ’ Εθνική θα προκύψει κέρδος σε κάποιες ομάδες του νομού. Κομβικό σημείο για το ποιες ομάδες θα επωφεληθούν είναι η επικύρωση των βαθμολογιών των περσινών πρωταθλημάτων βάσει των οποίων κρίθηκαν οι ομάδες που προάγονται ή υποβιβάζονται. Αυτό σημαίνει ότι επειδή οι βαθμολογίες των τοπικών πρωταθλημάτων έχουν ήδη επικυρωθεί (εστάλησαν στην ΕΠΟ και τα τοπικά σωματεία στις 7-6-2012 χωρίς να υποβληθούν ενστάσεις) και η απόφαση της ΕΠΟ ήρθε εκ των υστέρων, τα κενά που θα δημιουργηθούν από την άνοδο του Δωτιέα θα κληθούν να τα καλύψουν σύμφωνα με τον ΚΑΠ ο Όλυμπος Λάρισας στην Α’ ΕΠΣΛ, ο Δολιχιακός στην Α1 και η Μαρμαρίνη στην Β’. Αυτή η εξέλιξη όμως δεν δικαιώνει τους Ατρόμητους/Θύελλα και την Πελασγιώτιδα που κέρδισαν τους αγώνες μπαράζ για παραμονή σε Α1 και Β’ αντίστοιχα σε περίπτωση που ο Δωτιέας ανέλθει στην Δ’ Εθνική όπως και έγινε τώρα.
Επειδή τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα η ΕΠΣΛ περιμένει τη γνωμοδότηση της ΕΠΟ πριν πάρει οποιαδήποτε οριστική απόφαση για το ποιες ομάδες τελικά επωφελούνται από την άνοδο του Δωτιέα στην Δ’ Εθνική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο ο Όλυμπος Λάρισας όπως και να ΄χουν τα πράγματα κερδίζει ντε φάκτο την άνοδο.
Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί ότι λόγω της φημολογούμενης πιθανής αδυναμίας του Δευκαλίωνα Κρανιάς να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ μπορεί να προκύψει κέρδος και για άλλες ομάδες της Β’ ΕΠΣΛ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass