ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΚΟΣ

«Ο Τύρναβος είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί»

* ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2012 20:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:39
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά από πολλά χρόνια που ήταν επικεφαλής του διοικητικού σχήματος στον Τύρναβο 2005, ο Βασίλης Μπρέζας λόγο ανηλλειμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων παραχώρησε την θέση του στον μέχρι τώρα αντιπρόεδρο της ομάδας, Αχιλλέα Δόκο.
Μια αλλαγή που έγινε παράλληλα και με την τεχνική ηγεσία, στην οποία ο Τάσος Μπεριτζάς ανέλαβε επίσημα από προχθές καθήκοντα προπονητή.
Ο κ. Δόκος που ταυτόχρονα είναι και ο εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού Θανάση Κασίδη στη διοίκηση της ΠΑΕ, γνωρίζει πολύ καλά ότι μόνο με σκληρή δουλειά και σωστή οργάνωση, έρχονται οι επιτυχίες.
Χθες το πρωί ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ αναχώρησε για την αγαπημένη του Αβδέλλα Γρεβενών (σ.σ. στο παρελθόν διετέλεσε για οκτώ χρόνια κοινοτάρχης), όπου θα φορτώσει τις… μπαταρίες και ακολούθως θα επιστρέψει στον Τύρναβο για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.
Στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε στην «Ε», ο κ. Δόκος επισήμανε τα εξής: «Καταρχήν είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμένα η θέση του προέδρου σε μια ομάδα ιστορική, όπως αυτή του Τυρνάβου 2005. Αντιλαμβάνομαι τις πολλές ευθύνες που θα έχω, αλλά είμαι έτοιμος και έχω χρόνο να διαθέσω ώστε όλα να πάνε όπως θα τα προγραμματίσουμε».
-Διαδεχθήκατε έναν πετυχημένο πρόεδρο, τον Βασίλη Μπρέζα. Τις πολλές ευθύνες που επωμίζεστε, μπορείτε να τις βγάλετε σε πέρας;
«Αν δεν μπορούσα και φοβόμουν κάτι, θα απαντούσα αρνητικά. Ο Βασίλης Μπρέζας όλοι μας γνωρίζουμε το τι έχει προσφέρει στην ομάδα και ασφαλώς αυτή τη νοικοκυρεμένη δουλειά θέλουμε να συνεχίσουμε και να πάμε ακόμη καλύτερα.
Ο Τύρναβος είναι μια ομάδα καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε και τη νέα σεζόν».
-Έφυγαν, όμως, αρκετοί παίκτες….
«Εμείς στην ομάδα του Τυρνάβου χαιρόμαστε που παιδιά μας πήγαν στην ΑΕΛ και μακάρι να κάνουν και άλλα βήματα παραπάνω, στην καριέρα τους.
Έχουμε όμως νεαρά παιδιά και με τις μεταγραφές που θα κάνουμε, πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, που θα απαρτίζουν κύρια ταλαντούχοι παίκτες τους οποίους χρειάζεται να στηρίξουμε».
-Ποια είναι τα μηνύματα που στέλνετε στον κόσμο της ομάδας;
«Τον κόσμο τον θέλουμε αρωγό και την καινούργια περίοδο, πολλά στηρίζουμε στην πολύτιμη βοήθεια που περιμένουμε ότι θα έχουμε και αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ενωμένοι σαν μια γροθιά, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Από κει και πέρα, άνθρωποι είμαστε, θα κάνουμε λάθη και φυσικά δεχόμαστε την καλοπροαίρετη κριτική».
-Και ένα σχόλιο για την τεχνική ηγεσία
«Ο Τάσος Μπεριτζάς με τον Βρασίδα Κοντοθανάση έχουν περάσει ως ποδοσφαιριστές από τον Τύρναβο και έχουν ένα λόγο παραπάνω για να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν από τον εαυτό τους, σε αυτό το κομμάτι . Και ο γυμναστής Κώστας Μαντζιώκας έχω ακούσει ότι είναι αξιόλογος πάνω στο αντικείμενό του. Ευελπιστώ λοιπόν ότι θα πάνε καλά, αλλά σίγουρα όλοι μας θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος. Επειδή από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, εκτιμώ ότι η ομάδα θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, στο πρωτάθλημα της Football League 2».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass