ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΕΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΑΙΓΑΝΗΣ

Για 3η συνεχόμενη χρονιά στο πάγκο ο Στέλιος Φουσίκας

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2012 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:38
Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου του Όλυμπου Αιγάνης διαμορφώθηκε ως εξής μετά τις καθιερωμένες εκλογές του σωματείου. Πρόεδρος με συμμετοχή 16 χρόνια στα κοινά της ομάδας θα είναι ο κ. Γεώργιος Μπάτζιος. Παράλληλα στο νέο Δ.Σ. θα συμμετέχουν δύο προκάτοχοι πρόεδροι του σωματείου ο Βασίλης Ζάχος και ο κ. Ηλίας Αναγνωστόπουλος, μαζί με τους ποδοσφαιριστές Μανώλη Ζάχο και Αλέξανδρο Ζάχο και τον παλαίμαχο κ. Ηλία Γεωργούλα, αποδεικνύοντας και την εμπειρία που θα διαθέτει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τέλος στο Δ.Σ. θα υπάρχει και υποστήριξη από τη δημοτική αρχή με τον αντιδήμαρχο Κάτω Ολύμπου κ. Γρηγόρη Δήμου να συμμετέχει και αυτός.
Αναλυτικά το νεοεκλεγμένο Δ.Σ. του Ολυμπου Αιγάνης:
Πρόεδρος: Γεώργιος Μπάτζιος, αντιπρόεδρος: Βασίλης Ζάχος, γεν. αρχηγός: Μανώλης Ζάχος, ταμίας: Ηλίας Αναγνωστόπουλος, γραμματέας: Αλέξανδρος Ζάχος, α’ μέλος: Γρηγόρης Δήμου, β’ μέλος: Ηλίας Γεωργούλας.
Οι πρώτε κινήσεις του Δ.Σ. ήταν να ανανεώσει το προπονητή Στέλιο Φουσίκα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο «τιμόνι» της ομάδας και του ευχήθηκε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με μία άνετη παραμονή στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας.
Η έναρξη της σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 17 Αυγούστου με όλους τους ποδοσφαιριστές να καλούνται να βρίσκονται στις 19.00 στο δημοτικό γήπεδο της Αιγάνης, ενώ τα εισιτήρια διαρκείας είναι διαθέσιμα για τους φίλους της ομάδας από την περασμένη Δευτέρα 16 Ιουλίου.
Ο ετήσιος χορός που διοργανώνεται από τον Όλυμπο Αιγάνης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγάνης θα πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου και όλοι υπόσχονται ένα βράδυ με ατέλειωτο γλέντι και μουσική μέχρι πρωίας, ενώ δεν θα λείψουν οι βραβεύσεις και οι ευχάριστες εκπλήξει με πλούσια δώρα, ενώ παράκληση του Δ.Σ. της ομάδας είναι όλοι οι επαγγελματίας της περιοχής και όχι μόνο να ενισχύσουν την προσπάθεια του συλλόγου με μια μικρή χορηγία μιας και περνάμε τη χειρότερη κρίση της τελευταίας 50ετίας.
Τέλος μετά από μια ιδέα της νεολαίας του χωριού, φέτος δημιουργήθηκε η λέσχη φίλων Όλυμπος Αιγάνης και ΑΕΛ σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της τοπικής κοινωνίας και την αγαπημένη ομάδα του νομού μας που φιλοξενείται στα γραφεία του συλλόγου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass