ΕΝΩ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΕ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

«Χώρισαν» φιλικά Τύρναβος και Σταματόπουλος

*ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΜΠΕΡΙΤΖΑ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2012 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:37
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Σημαντικές εξελίξεις σημειώνονται στην ομάδα του Τυρνάβου 2005 τόσο στην τεχνική ηγεσία όσο και σε διοικητικό επίπεδο.
Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον τεχνικό Γιώτη Σταματόπουλο, με τον οποίο είχε προχθές το βράδυ συνάντηση στη Λάρισα ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βασίλης Μπρέζας.
Η συζήτηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές «χώρισαν» φιλικά, καθώς πάνω από όλα, όπως τόνισαν, προέχει το καλό του Τυρνάβου.
Από την πλευρά της η ΠΑΕ Τύρναβος ευχαριστεί τον κ. Σταματόπουλο για την προσφορά του στο σωματείο και για την αρίστη συνεργασία που είχαν, ευχόμενη ό,τι το καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Α.Ο. ΤΥΡΝΑΒΟΣ, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Γιώτη Σταματόπουλο. Η διοίκηση του Τυρνάβου, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή για τη συμβολή του στην ομάδα. Ο κ. Σταματόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του σωματείου σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή και προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή να φέρει την ομάδα μας όσο πιο ψηλά γινόταν. Ο Τύρναβος 2005 του εύχεται ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του, με υγεία».
ΜΕ ΜΠΕΡΙΤΖΑ
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η διοίκηση της τυρναβίτικης ομάδας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ενωσιακό προπονητή Τάσο Μπεριτζά, καθώς θέλει να αλλάξει σελίδα και να πλαισιώσουν το δυναμικό της ΠΑΕ νεαρά παιδιά αλλά και ταλαντούχοι από τις γύρω περιοχές.
Άλλωστε είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο η φιλοσοφία που έχει ο κ. Μπρέζας, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του θα επιδιώξουν να «κτισθεί» μια νέα ομάδα πάνω σε γερές βάσεις και το μέλλον να της ανήκει.
Πάντως ο Τάσος Μπεριτζάς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΕΠΣΛ και μόνο αν δοθεί το «ok» από τη διοίκηση της Ένωσης, τότε οι δύο πλευρές θα επικυρώσουν τη συμφωνία.
Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, συνεργάτες του φέρονται ότι θα είναι ο Βρασίδας Κοντοθανάσης και ο γυμναστής Κώστας Μαντζιώκας.
ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΔΟΚΟΣ
Αλλαγές όπως φαίνεται θα έχουμε και σε διοικητικό επίπεδο, καθώς λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του κ. Μπρέζα, πρόεδρος μάλλον θα αναλάβει ο κ. Αχιλλέας Δόκος, ένας άνθρωπος που χρόνια τώρα είναι στην επιχείρηση του κ. Κασίδη και ο οποίος με τον χρόνο και την εμπειρία που διαθέτει μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ προς αυτή την κατεύθυνση. Φυσικά είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει στην διοίκηση ο κ. Μπρέζας .
Περισσότερες λεπτομέρειες και σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται να γίνουν γνωστές στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, καθώς θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass