ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΕΙΡΟ ΣΕΝΤΕΡ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΟ

Διπλό «χτύπημα» από τον Αστέρα

* ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΣ *«ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ» ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2012 2:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:37
Του Κ. Γκιάστα
Μπορεί η Παρασκευή να είναι ημέρα που οι περισσότεροι σκέφτονται ήδη το Σαββατοκύριακό τους και κάποια παραλία ωστόσο οι διοικητικοί του Αστέρα έκλειναν μέχρι αργά το βράδυ μεταγραφές για την ομάδα τους. Η λαρισινή ομάδα λοιπόν χθες έκανε μεταγραφικό χτύπημα και μάλιστα διπλό.
Απέκτησε τον σέντερ Βασίλη Μίχο και τον γκαρντ Βασίλη Κυριακόπουλο. Πλέον απομένει η απόκτηση του πλέι μέικερ (κινείται για παίκτες κυρίως εκτός Θεσσαλίας) και θα κλείσει το ρόστερ για τον προπονητή Θανάση Μπουλιάκη που ήδη κάνει σχέδια για την προετοιμασία.
ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο Βασίλης Μίχος είναι από τα Γρεβενά αλλά έχει ρίζες από την Ελασσόνα. Άλλωστε είναι η πόλη στην οποία ξεκίνησε κα το μπάσκετ. Είναι ένας αθλητής ύψους 2 μέτρων με μεγάλη εμπειρία από πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Εθνικής. Στα 33 του έχει παίξει με τη σειρά: Ελασσόνα, ΑΟ Χανίων, Δόξα Λευκάδας, Έσπερο Καλλιθέας, Προοδευτική, Ολυμπιακό Βόλου ( Β’ Εθνική), Παναιτωλικό, Πευκοχώρι Χαλκιδικής, Ιωνικό Λαμίας, Γρεβενά και πέρυσι στο Άργος Ορεστικό στην Γ’ Εθνικής. Με αυτή την κίνηση ο Αστέρας δυναμώνει αρκετά κάτω από τη ρακέτα.
ΑΕΛ ΓΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΙΛΑΦΙΔΗ…
Η δεύτερη μεταγραφή του Αστέρα είναι ο 20χρονος Βασίλης Κυριακόπουλος. Ο νεαρός αυτός αθλητής πριν από πέντε χρόνια ήταν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΛ ΓΣ στο Λιτόχωρο. Τον ήθελε ο Πιλαφίδης μαζί του γιατί ήταν φέρελπις. Μάλιστα είχε την εμπειρία να κάνει προπονήσεις με παίκτες όπως ο Τιγκ, ο Κις, ο Κλιμαβίτσιους που είχαν πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία στη συνέχεια. Όμως το 2008 υπέστη μια ρήξη χιαστών και τον πήγε πίσω. Την ίδια χρονιά επέλεξε να πάει στον Φοίνικα αλλά και εκεί δεν μπόρεσε να κάνει τα παιχνίδια που θα ήθελε. Στη συνέχεια κατέβηκε στην Τρίπολη για σπουδές και το συνδύασε και το μπάσκετ. Έπαιξε σε δύο τοπικές ομάδες (Άμιλλα και Δρομείς) και τώρα επιστρέφει στη Λάρισα.
Με ύψος 1.90 παίζει τόσο στη θέση 2 όσο και στη θέση 3. Μάλιστα λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του μίλησε στην «Ε» και τόνισε τα εξής:
«Ευχαριστώ για την επιλογή και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν τόσο ο προπονητής του Αστέρα όσο και η διοίκηση. Θα αγωνιστώ δίπλα σε παίκτες από τους οποίους έχω να πάρω πολλά αλλά και να δώσω ό,τι καλύτερο μπορέσω. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε και τους στόχους μας» ενώ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ανέφερε: «Είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα και δύσκολο. Είναι θεωρώ μια καλή ευκαιρία για μια περίπτωση αθλητή όπως είναι η δική μου. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα πάμε περίφημα γιατί βλέπω πως και το κλίμα που υπάρχει είναι καλό».
ΜΠΑΖΑΚΗΣ: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ»
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αστέρα, Κώστας Μπαζάκης δήλωσε τα εξής: «Ο σχεδιασμός του φετινού Αστέρα προχωράει με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής και ειδικά από τις δύο τελευταίες κινήσεις. Καλωσορίζουμε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στην ομάδα. Τώρα το μόνο που απομένει είναι η απόκτηση ενός πλέι μεικερ».
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ - ΧΟΡΗΓΟΣ
Εν τω μεταξύ έγινε γνωστό πως σύντομα θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας ενώ είναι κοντά σε συμφωνία και με κεντρικό χορηγό.
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass