«ΘΑ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ» ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε»

Νέος πρόεδρος του Φοίνικα ο Γιώργος Νασιακόπουλος

* ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Β. ΧΑΥΔΑΣ: «ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ» * ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΡΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ, ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2012 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:36
Του Κ. Γκιάστα
Νέος αέρας πνέει στην ομάδα του Φοίνικα καθώς εξελέγη το νέο διοικητικό συμβούλιο που συγκροτήθηκε άμεσα σε σώμα και αναδείχθει ομόφωνα πρόεδρος ο δικηγόρος στο επάγγελμα, Γιώργος Νασιακόπουλος. Θα αντικαταστήσει τον Κώστα Βαλιώτη που όμως παρέμεινε στο διοικητικό σχήμα θέλοντας να συνεχίσει να προσφέρει.
«Η νέα διοίκηση του Φοίνικα έχει ως βασικό σκοπό της την τακτοποίηση των θεμάτων της ομάδας, τον εξορθολογισμό του μπάτζετ της και κυρίως την πραγματοποίηση όλων των συμφωνιών που έγιναν και θα γίνουν φέτος με βασικό της μέλημα τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας» δήλωσε ο νέος πρόεδρος των «μελανόλευκων» και συνέχισε ως εξής: «Απώτερος στόχος μας είναι να δημιουργηθεί ένα πολύ καλό και φερέγγυο όνομα για το σωματείο, που θα το καταστήσει πόλο έλξης για τον κόσμο της Λάρισας, αθλητές και χορηγούς με την ταυτόχρονη αναδιοργάνωση και των τμημάτων υποδομής».
Το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι το εξής:
Πρόεδρος: Νασιακόπουλος Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Σφόρτσας Δημήτρης
Γεν.Γραμματέας: Παπαστεργίου Δημήτρης
Αν.Γραμματέας: Στεφανής Βασίλης
Ταμίας: Καζαντζίδης Περικλής
Μέλος: Τερζούδης Χρήστος
Μέλος: Γκουργκούλιας Σπύρος
Μέλος: Χαύδας Βασίλης
Μέλος: Βαλιώτης Κων/νος
Υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομών ορίστηκαν οι Σφόρτσας Δημήτρης και Γκουργκούλιας Σπύρος.
Τέλος ανακηρύχθηκε ως επίτιμος πρόεδρος ο Βασίλης Χαύδας, επί προεδρίας του οποίου ο Φοίνικας γνώρισε 3 ανόδους (ανέλαβε την ομάδα στη Β' ΕΣΚΑΘ και την οδήγησε στη Γ' Εθνική) και καθιερώθηκε στις αξιόλογες ομάδες της Γ' Εθνικής. Μάλιστα συγκινημένος δήλωσε στην «Ε» τα εξής: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα το γεγονός πως είμαι πλέον επίτιμος πρόεδρος. Θέλω να τονίσω πως εμείς πολεμήσαμε για τον Φοίνικα, ματώσαμε ηθικά και οικονομικά. Θα σταθώ δίπλα στα νέα παιδιά που έχουν όρεξη και νέες ιδέες για την ομάδα μας και το μπάσκετ γενικότερα. Ο Φοίνικας είναι η ομάδα της καρδιάς μου».
ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΑΡΙΜΠΑΛΙΔΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΟΡΓΟΛΗΣ
Και τυπικά πλέον παίκτες του Φοίνικα είναι από χθες ο Κώστας Αθανασόπουλος, ο Κώστας Σαριμπαλίδης και ο Γιάννης Γοργόλης, οι οποίοι υπέγραψαν τις αιτήσεις μεταγραφής παρουσία του νέου προέδρου Γιώργου Νασιακόπουλου. Όπως ανακοίνωσε η λαρισινή ομάδα: «Ο Κώστας Αθανασόπουλος είναι 28 ετών με ύψος 1.96 και αγωνίζεται κυρίως ως "τεσσάρι". Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Κεραυνό Λάρισας (με τον οποίο σαν έφηβος κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων την περ.1998-99) και μετά αγωνίστηκε στις Εθνικές κατηγορίες με τη φανέλα του Γ.Σ.Λάρισας, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, της Ε.Α.Λάρισας, του Αίολου Τρικάλων και πέρυσι του Αστέρα Λάρισας.
Ο Κώστας Σαριμπαλίδης είναι 25 ετών με ύψος 1.82 και αγωνίζεται ως play maker. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Περσέα Λάρισας ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α.Ε.Λ. στη Γ' Εθνική, στους Ικαρους Τρικάλων, στον Αίολο Τρικάλων (σε Γ' και Β' Εθνική) και πέρυσι στον Αστέρα Λάρισας επίσης στη Γ' Εθνική.
Τέλος ο Γιάννης Γοργόλης είναι 19 ετών με ύψος 1.93 και αγωνίζεται στις θέσεις "1" και "2". Ξεκίνησε από τον Κεραυνό Λάρισας ενώ πέρυσι σε ηλικία 18 ετών αγωνίστηκε με το εφηβικό τμήμα του Ικαρου Καλλιθέας με το οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ και έφτασε στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων».
Πλέον οι προσπάθειες του Φοίνικα επικεντρώνονται στην απόκτηση ενός σέντερ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Φάνη Παπακώστα. Αν βρεθεί χρυσή τομή στα οικονομικά δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ο έμπειρος Λαρισαίος παίκτης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass