ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΙΟΛΟΣ… ΕΙΣ ΣΑΡΚΑΝ ΜΙΑΝ

Ο Αμπελώνας ενώθηκε… μπασκετικά

ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2012 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:35
Του Κ. Γκιάστα
Το μπάσκετ ενώνει και ειδικά σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς κάνει μια πόλη ένα. Αυτό ακριβώς συνέβη στον Αμπελώνα. Για πρώτη φορά οι δύο ομάδες της περιοχής ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα και ο Αίολος Αμπελώνα συνενώθηκαν και τη χρονιά που θα αρχίσει σε λίγο διάστημα θα κατέβουν ως ένα. Το όνομα του νέου συλλόγου θα είναι το Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα 1986 και ο πρόεδρος θα είναι ο Σωτήρης Τσιούφας (είναι και πρόεδρος στο ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου).
Η ομάδα φέτος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ και όπως όλα δείχνουν γρήγορα θα επιστρέψει σε υψηλότερες κατηγορίες. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου: «Ήδη αυτή η προσπάθεια έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία του Αμπελώνα που είδε πολύ θετικά αυτή τη συνένωση. Θα θέλαμα να ευχαριστήσουμε την εταιρία PFS και προσωπικά τον κ. Φώτη Παπαγεωργίου για τη βοήθεια του για το ξεκίνημα του συλλόγου». 
ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι το εξής:
Πρόεδρος: Τσιούφας Σωτήρης
Αντιπρόεδρος: Τζιουρμακλιώτης Βασίλης
Γενικός αρχηγός: Γουγούλας Δημήτρης
Γραμματέας: Βασίλης Λάππας
Ταμίας: Λαμπρονίκος Γιώργος
Έφορος Ανδρικής Ομάδας: Όντος Στέλιος
Υπεύθυνος Τμημάτων Υποδομής: Τσολάκης Στέλιος
Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων: Γκιλέκας Λάμπρος
Μέλη: Μπαμπανάτσας Γιώργος, Παραθύρας Γιώργος, Καραγκούνης Στέλιος.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ – ΚΑΛΕΣΜΑ
Όσον αφορά τώρα στα μεταγραφικά ζητήματα για την ανδρική ομάδα στόχος της διοίκησης είναι να φέρει στην ομάδα όσους περισσότερους Αμπελωνίτες παίκτες γίνεται πίσω. Ήδη έχει γίνει κάλεσμα σε αυτούς και περιμένουν να πάρουν τις απαντήσεις από τους ίδιους αλλά και από τις ομάδες στις οποίες αγωνίζονται.
ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ
Δύναμη του ενωμένου συλλόγου πλέον θα είναι τα τμήματα υποδομής. Πάνω από 70 παιδιά αυτή τη στιγμή θα βρίσκονται στις μικρές ομάδες και στόχος είναι να αυξηθούν όσο περνάει ο καιρός. Όπλο του νέου ΓΣ Αμπελώνα θα είναι το γήπεδο κάτι που αποτελεί κληρονομιά από την προπέρσινη πορεία του ΓΣ Αμπελώνα υπό την προεδρεία του Άρη Σουμπενιώτη όταν και η ομάδα έφτασε μια ανάσα από τη Β’ Εθνική.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Προπονητής της ανδρικής ομάδας θα είναι ο Ανδρέας Γιαννόπουλος που πέρυσι ήταν στο τιμόνι του Αίολου Αμπελώνα ενώ ήταν και παλιός παίκτης του ΓΣΑ. Όσον αφορά τώρα στις ακαδημίες τεχνικός θα είναι ο Σπύρος Βενέτης. Ήδη μάλιστα στο γήπεδο του Αμπελώνα έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις για όλα τα παιδιά του συλλόγου και θα συνεχιστούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στόχος είναι να αξιοποιηθεί ο χρόνος όσο γίνεται περισσότερο για να έχει μερικούς έτοιμους νεαρούς αθλητές στην ανδρική ομάδα αλλά και για τα τμήματα υποδομής. Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά και πρωινές ώρες και δίνεται βαρύτητα στην ατομική τεχνική και ενδυνάμωση και λιγότερο στη τακτική.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass