ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ» Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (18:30)

Κερδίζει τη Ζάκυνθο και πάει για τον τελικό...

* Γ. ΚΑΛΤΕΚΗΣ: «ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2012 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:33
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για τα πλέι οφ ανόδου δίνει σήμερα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις 18:30, στο «Γιώργος Μητσιμπόνας», τη Ζάκυνθο που την είχε κερδίσει στο νησί του Ιονίου 1-0, με γκολ του Κώστα Μπανούση.
Οι «Πράσινοι» θέλουν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς και να πάνε την Κυριακή στο «Παντελής Μαγουλάς», προκειμένου να διεκδικήσουν με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.
Αν σήμερα δεν κερδίσει στον Πύργο η Νίκη Βόλου τον Πανηλειακό, τότε ο Οικονόμος θα πάει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας για δυο αποτελέσματα, καθώς τον βολεύει ακόμη και η ισοπαλία.
Στη σημερινή αναμέτρηση λοιπόν το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης θέλει πάση θυσία το... τρίποντο, αλλά σίγουρα το ματς κάθε άλλο παρά εύκολο αναμένεται να είναι, καθώς οι φιλοξενούμενοι παίζουν χωρίς άγχος και αυτό τους κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνους.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του τεχνικού Γιώργου Καλτέκη, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Είναι ένα πολύ σημαντικό και παράλληλα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλός μας δεν έχει να χάσει τίποτα και παίζει χωρίς άγχος. Δεν μας ενδιαφέρει το τι θα γίνει στο άλλο ματς, διότι προέχει να κερδίσουμε εμείς. Κάθε τρεις ημέρες δίνουμε αγώνες και όλοι αντιλαμβανόμαστε την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν τα παιδιά, τα οποία επανειλημμένα έχω τονίσει ότι είναι ήρωες.
Συμπληρώνουμε σχεδόν έναν χρόνο από πέρυσι που ξεκινήσαμε την προετοιμασία και ακόμη βρισκόμαστε στα γήπεδα, ενώ και το EURO έχει τελειώσει.
Πουθενά στον κόσμο δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και ευτυχώς την Κυριακή τελειώνει το μαρτύριο για όλους μας. Σήμερα καλώ τον κόσμο όχι μόνο της Τσαριτσάνης αλλά από την Ελασσόνα και όλο τον νομό γενικότερα να έρθει στο γήπεδο και να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά γιατί το αξίζουν».
* Από αγωνιστικής πλευράς τα προβλήματα είναι ουκ ολίγα για τον τεχνικό Γιώργο Καλτέκη, καθώς στη διάθεσή του δεν θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Μπανούσης, Παπαϊωάννου, Λεβνάιτς, Κουλτσιάκης, οι τραυματίες Πούτας, Νούσιας, Κορομπίλιας, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Γασπαράτος. Επανέρχεται ο Νικούλης που εξέτισε την ποινή του.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Πίτκας, Γκικούδης, Μπαχτσιβάνος, Καραγιάννης, Τσιανάκας, Οικονόμου, Πρικάκης, Φλώρος, Νικούλης, Κέρι, Παλάσκας, Βούλγαρης, Καράμπελας, Μπαλής, Λιλοράρι, Γκαραγκούνης,, Παπακωνσταντίνου, Παναγιώτου και Αγγελίνας.
* Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνουν οι κ. Φώτης Στυλιανός, Κωνστάντιος Κωνσταντίνος, Φίλος Δημήτριος (Εύβοιας), 4ος θα είναι ο κ. Μάγειρας Αριστοτέλης (Εύβοιας) και παρατηρητής ο κ. Στεφάνου Πασχάλης (Σερρών)
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
18:30 (γήπ. Γ. Μητσιμπόνας) Οικονόμος-Ζάκυνθος
18:30 (γήπ. Πύργου) Πανηλειακός-Νίκη Βόλου
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
Νίκη Βόλου    10-5    9
Οικονόμος      5-3      8
Πανηλειακός 6-12    5
Ζάκυνθος       5-7      2
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass