ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Καταλήγει μάλλον στον Διγκόζη ο Μπρέζας

*ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΄Η ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2013 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:02
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Ένας… άγγελος ο Διγκόζης, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες-σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες – να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Τυρνάβου 2005, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βασίλης Μπρέζας συζήτησε με πολλούς αξιόλογους προπονητές, όμως φαίνεται καταλήγει στον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ και του Οικονόμου Τσαριτσάνης, κάτι για το οποίο θα αποφασίσει οριστικά σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα, η πρόσληψή του.
Διακαής πόθος του Διγκόζη ήταν από πέρυσι να δουλέψει στο τυρναβίτικο σωματείο, το οποίο σύμφωνα και με δηλώσεις του είναι ένα από τα πιο υγιή ποδοσφαιρικά στην Ελλάδα και υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να εργασθεί απερίσπαστα ένας προπονητής.
Αυτό το εκτίμησε ο κ.Μπρέζας όπως και το γεγονός ότι στη συνάντηση που είχαν ο Μακεδόνας τεχνικός του παρουσίασε ένα φάκελο με πολλά στοιχεία γύρω από την ομάδα, ενώ και για την ενίσχυση ανέφερε ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό πρέπει να είναι Λαρισαίοι παίκτες, ταλαντούχοι από την περιοχή και δυο που θα κάνουν την διαφορά, οι οποίοι θα παίξουν για να τιμήσουν το σωματείο και τους φιλάθλους του.
Αν κλείσει τελικά ο Διγκόζης που για ένα χρονικό διάστημα εργάσθηκε στον Τυληκράτη και την Παναχαϊκή, θα έχει συνεργάτες τον Θανάση Κουτσαφτίκη(βοηθός) και τον Κώστα Μαντζιώκα(γυμναστής).
ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΗ
Τα ονόματα των Τάσου Κυριάκου και Τάσου Βενέτη ακούγονται έντονα ότι αποτελούν μεταγραφικούς στόχους του Τυρνάβου και μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο πως έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και οι συζητήσεις μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Αναμένουμε λοιπόν και στα μεταγραφικά να σημειωθούν εξελίξεις, προκειμένου ο Τύρναβος 2005 να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Football League και να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.
ΕΔΡΑ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Θετικό ήταν το αίτημα του Τυρνάβου για να χρησιμοποιεί ως έδρα το ιστορικό Αλκαζάρ και οι άνθρωποι της ομάδας εκφράζουν την αισιοδοξία ότι στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδος, οι φίλαθλοι που θα είναι από όλο το νομό, θα βοηθήσουν σημαντικά με την παρουσία τους.
Και τα εισιτήρια διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Ιούλιο θα έχουν μια λογική τιμή και θα είναι προσιτά στους φιλάθλους, καθώς ο Βασίλης Μπρέζας και οι συνεργάτες του αντιλαμβάνονται τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει ο κόσμος και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να τους δώσουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass