ΜΕ ΤΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΕΣΚΑΘ

Κλέβει την παράσταση ο Ερμής Αγιάς

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ - ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙΑ - ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2013 18:46 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:59
Του Κ. Γκιάστα
 
Αν και βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του καλοκαιριού ήδη έχουν δείξει οι ομάδες τις προθέσεις τους για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο Νομός Λάρισας φέτος πέρυσι είχε έντεκα ομάδες στην αρχή αλλά στη συνέχεια παραιτήθηκε ο Τύρναβος και έγιναν δέκα και στους δύο ομίλους του πρωταθλήματος όμως φέτος θα είναι λιγότερες. Η ΑΕΛ ανέβηκε στην Γ’ Εθνική ενώ άλλες τρεις υποβιβάστηκαν και αυτές είναι ο Κεραυνός, η Ολύμπια και η ΕΑΛ. Αντίθετα στην Α1 ΕΣΚΑΘ ανέβηκαν άλλες δύο λαρισινές ο Ερμής Αγιάς και ο Δίλοφος.
Συνολικά λοιπόν στη φετινή σεζόν θα έχουμε οκτώ ομάδες από τον Νομό Λάρισας.
Μύτικας, Εθνικός από την πόλη της Λάρισας όπως και ο Φοίβος Γιάννουλης που παίζει έδρα στο Αλκαζάρ. Οι υπόλοιπες πέντε είναι από τον Νομό Λάρισας: Φάρσαλα, Ελασσόνα, Ερμής Αγιάς, ΓΣ Νίκαιας, Δίλοφος.
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ
Στον Ερμή Αγιάς το έχουν πάρει πολύ ζεστά το ζήτημα της ανόδου. Οι νεοφώτιστοι αποδεικνύουν έμπρακτα μέχρι στιγμής πως θέλουν το κάτι παραπάνω. Προπονητής παρέμεινε ο Κώστας Μπόκοτας και εκτός από το περσινό υλικό (παίκτες όπως ο Γκαμπέτας και ο Μυλωνάς είναι πολύ δυνατοί για την κατηγορία) αποκτήθηκαν οι Στέλιος Γούλας από τον Αστέρα, Κώστας Αργυρόπουλος (πρωταθλητής στην Αθήνα στην Γ΄ Εθνική με τον Πόλις Καλλιθέας) και Χρήστος Βλησσαρούλης. 
ΤΡΙΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΤΟΝ ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Με καλύτερους στόχους απ' ό,τι πέρσι, θα ξεκινήσει τη φετινή σεζόν ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων, ο οποίος συνέχισε τις προπονήσεις και τον μήνα Ιούνιο με καινούργιο προπονητή. Πρόκειται για τον Τρικαλινό 42χρονο Γιάννη Τσίμα που ήταν προπονητής στους Μάγους Τρικάλων.
Όσον αφορά στις μεταγραφές, ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων απέκτησε τον Κώστα Τσέλιο από τον Παλαμά και τον Θοδωρή Ψύρρα από τους Μάγους Τρικάλων. Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο ακόμη μεταγραφές που πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν.
Τον μήνα Ιούλιο θα γίνουν οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο, όπου θα τοποθετηθεί παρκέ, και στη συνέχεια η ομάδα θα αρχίσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.
ΜΕ ΖΑΧΑΡΕΛΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ
Ένα σημαντικό «όπλο» ενόψει της νέας σεζόν έβαλε στη... φαρέτρα του ο Μύτικας. Στη θέση του προπονητή θα έχει τον Χρήστο Ζαχαρέλη που αντικατέστησε τον Ζάχο και δείχνει πως έχει υψηλότερους στόχους από πέρυσι (σώθηκε στο τέλος κερδίζοντας την Ολύμπια στο φώτο φίνις). 
Όσον αφορά στους παίκτες, Λάζαρος Χαιρετίδης και Σωτήρης Γκόβαρης είναι μέχρι στιγμής στο ρόστερ.
Επίσης αναμένεται να πραγματοποιηθούν άλλες τέσσερις κινήσεις.
ΜΕ ΒΛΑΝΤΟ ΜΑΪΣΤΡΕΝΚΟ Ο ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Πέρυσι ο ΓΣ Νίκαιας τα πήγε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και αν είχε λίγο μεγαλύτερη διάρκεια στα παιχνίδια του θα μπορούσε να πάει και στα πλέι οφ ανόδου. Αυτή την εικόνα την πιστώνεται αν μη τι άλλο ο τεχνικός Χρήστος Χασανίδης που όμως για επαγγελματικούς λόγους φέτος θα βρεθεί στην Αθήνα. Στη θέση του θα πάει ο Βλάντο Μαϊστρένκο που ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ να προσφέρει.
Σίγουρα φέτος θα φορέσει τη φανέλα του ΓΣ Νίκαιας ο Μένιος Πάντος που πέρυσι αγωνιζόταν στον Αστέρα και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Γαλλίτης και Σταυρόπουλος έφυγαν από την ομάδα και αντίστροφα θα πάνε στον Αστέρα.
ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Αγωνία για τις διοικητικές εξελίξεις υπάρχει στην Ελασσόνα. Σε μια πόλη που κατά παράδοση τα τελευταία χρόνια βασίζεται στις δικές της δυνάμεις παίκτες και προπονητής είναι σε αναμονή.
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα αλλάξει φιλοσοφία ο σύλλογος και θα συνεχίσει να δίνει πρωτοβουλία στα νεαρά παιδιά από την περιοχή.
Ανοικτό εξάλλου παραμένει το θέμα του προπονητή. Ο Παναγιώτης Ποντίκας αν και το πιθανότερο είναι πως θα παραμείνει δεν έχει ακόμα έρθει σε οριστική συμφωνία με τον σύλλογο.
Από πλευράς παικτών ο Θάνος Κυρίτσης σίγουρα αποτελεί παρελθόν καθώς έφυγε για επαγγελματικούς λόγους.
ΜΕ ΣΑΚΑΡΗ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
Με τον Μπάμπη Σάκαρη στο τιμόνι του θα πορευθεί και φέτος ο Εθνικός Λάρισας. Μέχρι στιγμής πάντως έγιναν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Κώστας Πιτσαρής, Μαργαριτόπουλος Αποστόλης και ο Νίκος Μηλιώνης όπως και νεαρός Περηφάνης από τον Φοίνικα.
Αντίθετα ο Ράπτης με υποσχετική πήγε στην Ανάληψη ενώ ο Δραγατογιάννης μεταγράφηκε στον Σπάρτακο, ο Γκόβαρης στον Μύτικα και ο Παπασπύρος στον Κεραυνό.
ΠΗΡΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΔΙΛΟΦΟ
Εκτός του Ερμή Αγιάς στην Α1 ΕΣΚΑΘ φέτος θα είναι νεοφώτιστος και ο Δίλοφος. Εκεί προπονητής θα συνεχίσει να είναι ο Άκης Παπαθεοδώρου που μέχρι στιγμής είδε δύο παίκτες να έρχονται στο σύνολο. Θανάσης Πολύζος από την Ολύμπια και Άρης Λούβαρης από τον Φοίνικα είναι παίκτες του Διλόφου ενώ εκρεμμούν άλλες δύο κινήσεις. Έδρα του συλλόγου και φέτος θα είναι το κλειστό «Ιωάννης Πατάκης» της Νίκαιας.
ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Ο ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
Η μοναδική είδηση μέχρι στιγμής στην ομάδα του Φοίβου Γιάννουλης είναι πως παρέμεινε στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ο Θοδωρής Κουτρούλης. Πάντως μεταγραφικά δεν έχει σημειωθεί καμία κίνηση ενώ σίγουρα και φέτος η έδρα της ομάδας θα είναι το κλειστό του Αλκαζάρ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass