6ο RALLY SPRINT ΟΘΡΥΣ

Απόλυτη επιτυχία για Σταφυλοπάτη – Τσιούκα

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2013 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:53
 
Με απόλυτη επιτυχία η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου και ο Δήμος Αλμυρού για 6η συνεχή χρονιά διοργάνωσαν το Ράλι Σπριντ ΟΘΡΥΣ την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013.
Είκοσι τρία από τα 25 δηλωθέντα πληρώματα ξεκίνησαν την Κυριακή το πρωί από την κεντρική πλατεία του Αλμυρού το 6ο Rally Sprint ΟΘΡΥΣ το οποίο διεξάγεται στην ομώνυμη περιοχή του Αλμυρού Βόλου και στη διαδρομή του όρους Όθρυς.
Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν από το πρωί στην περιοχή του Αλμυρού έκαναν οδηγούς να είναι σε μεγάλη φόρμα και τους πάρα πάρα πολλούς θεατές να αποζημιώνονται από το θέαμα που παρακολουθούσαν. Σε όλες τις κατηγορίες οι μάχες προμηνύονταν μεγάλες, ωστόσο όλα κύλησαν χωρίς απρόοπτα.
Στο Rally Sprint Όθρυς συμμετείχαν με απόλυτη επιτυχία και οι Αντώνης Σταφυλοπάτης – Θανάσης Τσιούκας με το γνωστό Astra OPC οι οποίοι μπορούμε να πούμε πως πραγματικά έκλεψαν την παράσταση κάνοντας τον καλύτερο χρόνο που έχουν μέχρι στιγμής πετύχει στη συγκεκριμένη διαδρομή, κατακτώντας τη 2η θέση της γενικής κατάταξης αλλά και τη 2η στην κατηγορία τους.
Μάλιστα στο 1ο σκέλος σε επίπεδο γενικής η διαφορά με τον Νικολόπουλο (Mitsubishi Evo 6) ήταν σχετικά μικρή κάνοντας τον οδηγό του Astra OPC στο 2ο σκέλος να κάνει τα μέγιστα, να καταφέρει να βελτιώσει τον χρόνο του κατά 5 δευτερόλεπτα, και να ελπίζει σε στραβοπάτημα του οδηγού του EVO. Τελικά όμως ο Νικολόπουλος ήταν αυτός που επικράτησε.
Έτσι την “Γενική Κατάταξη” κέρδισαν οι:
1. Νικολόπουλος Ξ. – Τσιάπας Α. με Mitsubishi EVO 6 και συνολικό χρόνο 21.10.68
2. Σταφυλοπάτης Αντώνης – Τσιούκας Θανάσης με το Astra OPC και χρόνο 21.30.48
3. Τζαμπάζης Διαμαντής – Ζακχαίος Νίκος με Mitsubishi EVO X και χρόνο 21.42.87.
4. Καρπάνος Νίκος – Καρπάνος Δημήτρης με Mitsubishi EVO X και χρόνο 21.44.07.
5. Μπαλντούνης Γιώργος – Καπανιάρης Κώστας με Ford Escort MK2 και χρόνο 22.26.84
Η φετινή προσπάθεια του Σταφυλοπάτη για διάκριση στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου έχει βρει ως υποστηρικτές τα συστήματα Αλουμινίου EXALCO Φαρμάκας Χρήστος, το Club Barley στον λόφο Φρουρίου και τα Alouette Shop Λάρισας και Βόλου.
Ο ίδιος και σε δηλώσεις που έκανε στη ράμπα του τερματισμού ευχαρίστησε τους υποστηριχτές του λέγοντας πως το αποτέλεσμα ήταν απόρροια και της βοήθειάς τους. Επόμενος αγώνας για το πλήρωμα του Astra OPC είναι το Rally sprint Αττικής που θα διεξαχθεί στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού στις 29 και 30 Ιουνίου και στο οποίο αναμένεται να έχει πολύ μεγάλο αριθμό συμμετοχών.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass