ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ

Μια εκδήλωση για τον Κώστα Παπαγεωργίου

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ Γ.Ε.Λ.

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2013 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:51
 
Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προχθές στο κλειστό γυμναστήριο της Χάλκης στη μνήμη του αδικοχαμένου προέδρου της Γυμναστικής Ένωσης Λάρισας, Κώστα Παπαγεωργίου. Διοργανωτής ήταν ο Μορφωτικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κιλελέρ (επιμελήθηκε η γυμνάστρια Μαίρη Νατσαρίδου) ενώ επίσημος καλεσμένος ήταν ο σύλλογος της ΓΕΛ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης – την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου- παρουσιάστηκε πρόγραμμα γυμναστικών επιδείξεων από τα τμήματα του Δήμου Κιλελέρ – Χάλκης, Νίκαιας, Πλατυκάμπου – ενώ και η ΓΕΛ παρουσίασε το έργο του Κώστα Παπαγεωργίου που δεν ήταν άλλο από την ρυθμική γυμναστική (μην ξεχνάμε άλλωστε πως αυτός ήταν που έφερε το άθλημα αυτό στη Λάρισα).
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΓΕΛ, Γιώργος Βαϊόπουλος που μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής: «Το οικοδόμημα της ΓΕΛ όχι μόνο θα παραμείνει όρθιο αλλά στη μνήμη του Κώστα Παπαγεωργίου θα επιδιώξουμε να το μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο. Αυτό το διοικητικό συμβούλιο είναι μεταβατικό και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στην επόμενη γενική συνέλευση θα υπάρξει πρόταση να αλλάξει όνομα ο σύλλογος της Γ.Ε.Λ. και να μετονομαστεί σε Γ.Ε.Λ. «Κώστας Παπαγεωργίου». Επίσης προτείνουμε αυτό εδώ το γυμναστήριο να αλλάξει ονόμασία και να μετατραπεί σε αίθουσα «Κώστας Παπαγεωργίου».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass