Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΔΙΠΛΑ

Μία εννιάχρονη «ζωγραφίζει» στα γήπεδα

*ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ... ΚΑΜΒΑ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2013 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:48
 Με τη δύναμη της ψυχής και τη μεγάλη θέληση που έχει, η εννιάχρονη Παρασκευή Παπαγεωργίου, εντυπωσιάζει διπλά και παραδίδει…μαθήματα σε όλους μας. Η εν λόγω μαθήτρια της Δ΄ τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, αγωνίσθηκε στο στάδιο Αλκαζάρ στους αγώνες ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 25 μέτρα, όπου με άνεση έκοψε πρώτη το νήμα. Και αμέσως μετά έτρεξε να αγκαλιάσει τους γονείς της, τους φυσιοθεραπευτές και τους εργοθεραπευτές που συνεχώς είναι δίπλα της και την κάνουν να νιώθει υπερήφανη. Ο αθλητισμός όμως δεν είναι το μόνο ενδιαφέρον της μικρής Παρασκευούλας, καθώς αγαπά πάρα πολύ και τη ζωγραφική, όπου και εκεί δείχνει το ταλέντο της, με τις εμπνεύσεις της να είναι εκπληκτικές, δείχνοντας ότι έχει έναν πλούσιο ψυχικό κόσμο.
Σε όλα τα μαθήματά της στο σχολείο πήρε Α΄ και οι συμμαθήτριές της την υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό μετά τους αγώνες στο Αλκαζάρ, ενώ το κύπελλο και το μετάλλιο-ένα ακόμη στη συλλογή της-είναι στο κρεβατάκι της, μαζί με άλλα αγαπημένα της παιχνίδια.
Σήμερα η Παρασκευή θα τρέξει και πάλι στους αγώνες που διοργανώνονται το απόγευμα στο 12ο Δημοτικό Σχολείο, όπου είναι πανέτοιμη για να κατακτήσει το μετάλλιο και να ανέβει πάλι στο βάθρο.
Εμείς θα της ευχηθούμε πάντα να είναι δυνατή, χαμογελαστή και αισιόδοξη, διότι «ζωγραφίζει» στα γήπεδα και οι προσπαθειές της πάντα με την αρωγή των γονιών της θα έχουν αποτελέσματα και μελλοντικά.
 ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass