ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΠΕ

Κοινό μέτωπο...ΕΑΛ – Φιλαθλητικού

ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΡΑΠΑΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΑΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΠΝΑΚΑ – ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2013 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:48
 Του Κ. Γκιάστα
 
Κοινό «μέτωπο» θα έχουμε από τις δύο λαρισινές ομάδες βόλεϊ. ΕΑΛ και Φιλαθλητικός για ακόμα μια χρονιά θα εκπροσωπούν την πόλη στην Α2 Εθνική κατηγορία των γυναικών και αποφάσισαν να πάνε ως ένα… σώμα στη σημερινή συνάντηση με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα χθες το βράδυ οι εκπρόσωποι των δύο διοικήσεων συναντήθηκαν με σκοπό να ανέβουν προετοιμασμένοι στη Θεσσαλονίκη.
Εκεί θα απαιτήσουν με μια φωνή να τοποθετηθούν σε ευνοϊκό όμιλο αλλά να έχουν γενικότερα μια καλύτερη αντιμετώπιση ως λαρισινές ομάδες καθώς τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλά παράπονα.
Άλλωστε ήδη στον Φιλαθλητικό πνέει νέος διοικητικός άνεμος καθώς πρόεδρος ανέλαβε ο νεαρός Ακριβούλης με νέες ιδέες και αγάπη για τον αθλητισμό.
Μάλιστα η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε σχετικά με τις συναντήσεις τα εξής: «Σειρά συναντήσεων με τους εκπροσώπους των σωματείων της Α1 Γυναικών, Α2 Ανδρών και Α2 Γυναικών θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 10/6 η ΕΟΠΕ, παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναντήσεων έχει ως εξής:
17.30, Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών
19.00, Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών
20.30, Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών
Για τους εκπροσώπους των σωματείων (εκτός Α1 Γυναικών) της Βορείου Ελλάδας που δεν θα παραστούν στη σύσκεψη της Δευτέρας θα γίνει συνάντηση την Τρίτη 11/6/2013 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (αίθουσα ΗΛΙΑΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ) και το πρόγραμμα έχει ως εξής:
18.00, Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών
19.00, Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών».
Ο ΕΝΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ, Ο ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
Στα αγωνιστικά θέματα τώρα όλα ξεκινάνε από τους προπονητές. Γι΄ αυτό και η διοίκηση του Φιλαθλητικού αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον προπονητή Λάμπρο Πράπα από τον οποίο και έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένη.
«Ήταν κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα» ανέφερε στην «Ε» ο Λάμπρος Πράπας και συνέχισε: «Πλέον θα αρχίσουμε το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και ελπίζουμε να μας πάνε όλα καλά. Η περίοδος της οργάνωσης άλλωστε είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι για όλες τις ομάδες και σ΄ αυτό θα δώσουμε μεγάλη βαρύτητα».
Στην ΕΑΛ τώρα η κατάσταση είναι ακόμα ρευστή. Ενώ η ομάδα θέλει τον Πέτρο Πνάκα προπονητή και για τη νέα σεζόν και το ίδιο θέλει ο τεχνικός υπάρχει ένα εμπόδιο επαγγελματικού χαρακτήρα που δεν επιτρέπει να έρθουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία. Μέσα στις επόμενες ημέρες πάντως θα ξεκαθαρίσουν όλα.
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Η Ελασσόνα μπορεί να υποβιβάστηκε πριν από λίγο διάστημα από την Α2 Εθνική μετά από δύο συνεχόμενα χρόνια παραμονής όμως δεν δείχνει πως θα αλλάξει φιλοσοφία γύρω από τη δουλειά της. Με έμφαση τα τμήματα υποδομής και προπονητή στη γυναικεία ομάδα τον Βάιο Παναγιώτου θα συνεχίσει και φέτος με στόχο την επάνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass