ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ

Ο ρέκορντμαν των συμμετοχών

* ΜΕ 3.510 ΛΕΠΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ 39 ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2013 3:58 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:44
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η ιστορική άνοδος στη Γ’ Εθνική και η κατάκτηση του τίτλου ήταν οι δύο μεγάλοι στόχοι του Μαχητή για τη φετινή περίοδο. Παράλληλα, η ομάδα της Τερψιθέας είχε να επιδείξει μια ακόμα σειρά επιμέρους επιτυχιών. Παραμένει αήττητη από τον περασμένο Νοέμβριο, ανέδειξε τον πρώτο σκόρερ στη μεγάλη τοπική κατηγορία, αλλά και έναν παίκτη με ρεκόρ συμμετοχών. Ο λόγος για τον Αντώνη Χασιώτη που ήταν ο μοναδικός ο οποίος αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας χωρίς να αντικατασταθεί. Με 3.510 λεπτά στα πόδια του που αντιστοιχούν σε 39 επίσημους αγώνες!
Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στον Μαχητή Τερψιθέας τα δύο τελευταία χρόνια και είχε αποκτηθεί από την Πασχαλίτσα Καρδίτσας. Το βιογραφικό του αρκετά ενδιαφέρον. Έχει φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας (σε Δ’ και Γ’ Εθνική), της Πρέβεζας (σε Δ’ και Γ’ Εθνική), της Δόξας Δράμας (στη Γ’ Εθνική) και του Τυρνάβου (στη Δ’ Εθνική), ενώ σε μικρότερη ηλικία έχει αγωνιστεί στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ.
Ο ρέκορντμαν των συμμετοχών μίλησε στην «Ε» για τη φετινή του εμπειρία αλλά και για τις έντονες στιγμές που έζησε.
-3510 λεπτά! Αισθάνεσαι κουρασμένος;
* «Εξαντλημένος θα έλεγα. Είναι βαριά τα πόδια και είναι πολύ λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τον τελευταίο μήνα παίξαμε έξι παιχνίδια. Κι αν προσθέσουμε τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος τότε ο συνολικός όγκος των αγωνιστικών υποχρεώσεων παίρνει πολύ μεγάλες διαστάσεις. Δεν είναι μόνο αυτό. Το σημαντικότερο είναι ότι και στο πρωτάθλημα υπήρχε εξίσου μεγάλη πίεση αφού ήμασταν πρώτοι κι όλοι μας κυνηγούσαν».
-Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για σένα;
* «Ναι. Ποτέ στο παρελθόν σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν αγωνίστηκα δεν είχα 100% συμμετοχή σε ετήσια βάση. Φέτος έγινε αυτό για πρώτη φορά και πιστεύω είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα και παράλληλα μεγάλη ευθύνη για έναν παίκτη να είναι μόνιμα στην 11άδα».
-Τι κρύβεται πίσω από αυτόν τον αριθμό; «Αυτό που κρύβεται είναι η πίστη προς το πρόσωπό μου από τους προπονητές μου, η καλή εικόνα που είχα στις προπονήσεις και τα παιχνίδια, η όρεξη για δουλειά, η συνέπεια στις υποχρεώσεις μου και φυσικά το γεγονός ότι έμεινα μακριά από τραυματισμούς».
-Ποιο είναι το μυστικό για το τελευταίο;
* «Οι τραυματισμοί είναι καθημερινό φαινόμενο για τους ποδοσφαιριστές μπορώ να πω. Το θέμα είναι ο κάθε ποδοσφαιριστής να μπορεί να διαχειριστεί τον εαυτό. Να ξέρει πότε θα αυξήσει την ένταση και πότε θα ξεκουραστεί».
-Μέσα σ’ αυτούς τους 39 αγώνες θα υπήρξαν οπωσδήποτε έντονες στιγμές, καλές αλλά και κακές...
«Πάντα υπάρχουν έντονες στιγμές στο ποδόσφαιρο. Είναι πάρα πολλές. Εκείνο που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση με τον Μαχητή ήταν ότι δεν δεχόμασταν εύκολα γκολ. Η άμυνα δεν είχε μεγάλη πίεση κι αυτό φυσικά ήταν συνολικό. Η πιο δύσκολη διαδικασία ήταν τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Έπρεπε να κερδίσουμε και η πίεση ήταν μεγάλη. Ζήσαμε έντονες στιγμές. Μεγάλο το άγχος, μεγάλη η ευθύνη απέναντι στην ομάδα και το κυριότερο δεν υπήρχαν περιθώρια απώλειας βαθμού ή βαθμών.
Την ίδια μεγάλη πίεση νιώσαμε και στο πρωτάθλημα μέχρι να ξεκαθαρίσει η μάχη του τίτλου. Ξέραμε ότι δεν έπρεπε να χάσουμε έδαφος για να μην κάνουμε δύσκολα τα πράγματα.
Αντίθετα η καλύτερη στιγμή ήταν όταν φτάσαμε αισίως στο τέλος και αναδειχθήκαμε πρωταθλητές. Μόνο τότε μπορώ να πω ότι χαλαρώσαμε κάπως και διώξαμε το άγχος. Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά που για μένα θα μείνει αξέχαστη».
-Είσαι ο παίκτης που έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια. Ποιο ήταν το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Μαχητή Τερψιθέας;
* «Το γεγονός ότι δουλέψαμε πάρα πολύ μας έκανε ισχυρούς και με τον ερχομό του τεχνικού Νίκου Σταυροθόδωρου η ομάδα «δέθηκε» ακόμα πιο πολύ και απέκτησε την ομοιογένεια που ήθελε. Αυτό φάνηκε σε όλα τα παιχνίδια».
-Σύμφωνα με το βιογραφικό σου έχεις την εμπειρία της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πώς βλέπεις τη νέα χρονιά;
* «Ο Μαχητής έχει τις βάσεις για να πετύχει αυτό που θέλει κι εγώ από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό σε ότι μου ζητηθεί».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass