Η «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ» ΕΞΕΛΕΞΕ 14 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΟ 15ΜΕΛΕΣ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 4ΕΤΙΑ

Εκλογικός θρίαμβος Ζ. Γρηγορίου στην ΕΠΣΛ

* ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ» Β. ΚΥΡΙΤΣΑΚΑΣ

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2013 4:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:38
Διαστάσεις θριάμβου έλαβε η χθεσινή νίκη της παράταξης Γρηγορίου στις εκλογές της ΕΠΣΛ. Η «Ανανεωτική Κίνηση Παραγόντων» με 14 μέλη στο νέο διευρυμένο 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο πήρε την απόλυτη πλειοψηφία και μαζί καθαρή εντολή από τα σωματεία του νομού να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε την περασμένη 4ετία.
Το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣΛ συμπληρώνει ο επικεφαλής της «Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης Λάρισας» Βάιος Κυριτσάκας ο οποίος ισοβάθμησε με 60 ψήφους με τον κ. Βουγιατζή αλλά κατέλαβε τη θέση μετά από κλήρωση.
Σε ότι αφορά στους υποψηφίους που εκλέγονται ο Βασίλης Μητροδήμος αναδείχθηκε πρώτος στην προτίμηση των ψηφοφόρων συγκεντρώνοντας 84 ψήφους (την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση ήταν δεύτερος σε 55 σταυρούς) και δείχνει ότι αποτελεί σταθερή δύναμη, ενώ ο Τέλης Γκούμας ήταν δεύτερος με 81 ψήφους έναντι 42 το 2009.
Αναλυτικά οι σύμβουλοι που θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣΛ που θα έχει 4 ετή θητεία είναι οι εξής (κατά αριθμό ψήφων):
Βασίλης Μητροδήμος 84, Τέλης Γκούμας 81, Ζήσης Γρηγορίου 77, Σταύρος Πουλαράκης 77, Γιάννης Βλάγκας 72, Δημήτρης Μπουχλαριώτης 69, Δημήτρης Λεωνιδάκης 68, Λευτέρης Γρηγοριάδης 67, Χρήστος Σκάρλος 66, Κώστας Κορακίδης 65, Γιάννης Ιωαννίδης 64, Κλεάνθης Συρακούλης 62, Νίκος Δημεράς 62, Γιώργος Κοσμίδης 61, Βάιος Κυριτσάκας 60.
Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι κ. Δημήτρης Μπαμπανίκος 61, Μάνθος Αγγελούλης 60 και Δημήτρης Καρακάσης 52.
Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 11.40 με την εκπρόσωπο του Σ.Σ. Ραψάνης να κάνει «ποδαρικό». Μέσα σε μία ώρα περίπου είχαν ψηφίσει περί τα 65 σωματεία και η διαδικασία προχωρούσε χωρίς προβλήματα. Μάλιστα για την περαιτέρω διευκόλυνση των ψηφοφόρων και κατόπιν σχετικής άδειας από τη δικαστικό αντιπρόσωπο αφού υπήρχε μόνο ένα παραβάν οι εκπρόσωποι των σωματείων μπορούσαν να «σταυρώνουν» τα ψηφοδέλτια και στις απόμερες γωνίες της αίθουσας αφού τηρούνταν η αρχή της μυστικότητας.
Μέχρι τις 14.00 είχε προσέλθει για να ψηφίσει ο μεγαλύτερος όγκος των σωματείων γύρω στα 95 από τα 124 όπου η εφορευτική επιτροπή έκανε ένα μικρό διάλειμμα.
Όλα κύλησαν ομαλά μέχρι την τελευταία στιγμή δηλαδή γύρω στις 16.20 όταν ψήφισε και το τελευταίο σωματείο που ήταν η Δάφνη Γλαύκης.
Συνολικά ψήφισαν και τα 124 σωματεία δηλαδή η συμμετοχή ήταν 100% και βρέθηκαν ισάριθμα έγκυρα ψηφοδέλτια.
Η τάση προς την πλευρά της «Ανανεωτικής Κίνησης Παραγόντων» άρχισε να διαμορφώνεται από την αρχή καθώς από τα πρώτα 30 ψηφοδέλτια τόσο ο κ. Γρηγορίου όσο και οι περισσότεροι από το συνδυασμό του είχαν σημαντικό προβάδισμα. Η ψαλίδα άνοιγε όσο προχωρούσε η καταμέτρηση των ψήφων κάτι που άρχισε σιγά-σιγά να προϊδεάζει για το τι θα επακολουθούσε. Το μόνο που απέμενε ήταν η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων που ανέδειξαν πανηγυρικά νικήτρια των εκλογών την «Ανανεωτική Κίνηση Παραγόντων».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass