Η «ΛΑΡΙΣΑΙΑ» ΓΩΓΩ ΚΟΚΛΩΝΗ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ

Η ιπτάμενη... μαμά πάει «Μπρούνο Ζάουλι»

* «ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ» ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε» * ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΓΚΑΛΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2013 23:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:37
 

 

 Του Κ. Γκιάστα

Στο ένα χέρι τη σκυτάλη και στο άλλο το... μπιμπερό. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα για τη Γωγώ Κοκλώνη. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας και κορυφαία σπρίντερ των τελευταίων ετών με σπουδαίες επιδόσεις στο αγώνισμα των 60 και 100 μέτρων σε κλειστό και ανοιχτό στίβο εδώ και εννιά μήνες είναι μητέρα ενός κοριτσιού (πατέρας είναι ο Δημήτρης Φιλίνδρας που είναι άλλωστε και ο προπονητής της τα τελευταία χρόνια). Στα 32 της πλέον, ενώ πολλοί εκτιμούσαν πως θα σταματήσει, αυτή πήγε κόντρα στο... ρεύμα και επανήλθε δριμύτερη.

Έτρεξε στο στάδιο της Φιλοθέης και συγκεκριμένα στο «Γκαλά γυναικών». Ήταν η ταχύτερη Ελληνίδα της κούρσας, τερματίζοντας τρίτη σε 11.92, μπροστά από τη Μαρία Μπελιμπασάκη που σημείωσε 12.06. Νικήτρια στο αγώνισμα ήταν η Olga Safronova από το Καζακστάν με 11.48. Αυτή η επίδοση της έδωσε και το εισιτήριο για το Μπρούνο Ζάουλι που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου στην Αγγλία. Σίγουρα θα τρέξει με την ομάδα των 4χ100 αλλά στόχος της είναι να τρέξει και στα 100 μέτρα.

Η... Λαρισαία πλέον (αφού ζει και προπονείται στη Λάρισα, ενώ μην ξεχνάμε πως είχε κρατήσει και τη σημαία στην ανάληψη των Μεσογειακών Αγώνων στην Λάρισα άσχετα αν αυτοί δεν έγιναν ποτέ) Γωγώ Κοκλώνη μίλησε στην «Ε» για όλα όσα συνέβησαν στην ίδια το τελευταίο διάστημα «Πέρα από το γεγονός ότι επέστρεψα από εγκυμοσύνη, για να εκτιμηθεί η επίδοσή μου πρέπει να αναλογιστεί κανείς πως πριν από δύο εβδομάδες έπαθα θλάση στη γάμπα, ενώ ο αγωνιστικός χώρος της Φιλοθέης δεν ευνοεί τις μεγάλες επιδόσεις. Εδώ θα πρέπει να πω πως με βοήθησαν αρκετά και ο ορθοπαιδικός Θωμάς Μέλος, αλλά και ο Φυσιοθεραπαυτής Κίμωνας Χαπίτας για να ξεπεράσω τις όποιες αγωνιστικές μου αδυναμίες. Τους χρειάστηκα αρκετά», όσον αφορά στον αγώνα είπε: «Ξεκίνησα καλά, αλλά μετά ξέφυγαν οι δύο ξένες αθλήτριες. Και η αλήθεια είναι πως δεν έχω συνηθίσει να... κυνηγάω. Πιστεύω όμως ότι μπορώ να βελτιωθώ μέσα από τις κούρσες, ενώ αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η επόμενη χρονιά, καθώς η φετινή είναι της προσαρμογής», είπε η Κοκλώνη, που την Κυριακή ετοιμάζεται να αγωνιστεί στα Χανιά και μετά στο Μπρούνο Ζάουλι στην Αγγλία.

Όσον αφορά τώρα στην πηγή δύναμής της είναι αναμφισβήτητα η κόρη της «Είναι εννιά μηνών και φυσικά είναι η πηγή της δύναμής μου. Είναι το καλύτερο που μας έχει συμβεί εμένα και το σύζυγό μου το Δημήτρη Φιλίνδρα. Όλοι έλεγαν πως δύσκολα θα τα συνδύαζα αλλά με τη δύναμη της θέλησης και την αγάπη τόσο για τον αθλητισμό όσο και για την κόρη μου τα κατάφερα έχοντας για στήριγμα τον σύζυγό μου που είναι και προπονητής μου παράλληλα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass