ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μετάλλια και στην ενόργανη

ΜΕ ΤΟΥΣ Ν. ΜΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΥΑΓ. ΝΤΑΡΗ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2013 23:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:37
 Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία και των αθλητών ενόργανης γυμναστικής (μετά τις επιτυχίες που είχαν οι αθλήτριες στο πανελλήνιο ρυθμικής γυμναστικής) της Γ.Ε.Λ. (Δ2 κατηγορία), στο διασυλλογικό αγώνα που έγινε στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης.
Έξι μετάλλια ήταν η συγκομιδή σ΄ αυτόν τον αγώνα, κάτι αναμενόμενο μετά την περσινή πολύ καλή πορεία των αθλητών που γεμίζει ελπίδες τους ανθρώπους του λαρισινού συλλόγου για ακόμα καλύτερη συνέχεια...
Ο ταλαντούχος αθλητής Μπέλλος Νικόλαος κατέκτησε πέντε μετάλλια καθώς ήταν τρίτος στο σύνθετο ατομικό (γενική κατάταξη), ασημένιο στο άλμα και τρία χάλκινα στις ασκήσεις εδάφους, κρίκους και ίππο.
Ο πολλά υποσχόμενος Νταρής Ευάγγελος κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο στο μονόζυγο ενώ ήταν έκτος στη γενική κατάταξη δίνοντας πολλές ελπίδες για το μέλλον.
Τέλος ο Τσιάμαλος Αναστάσιος με θετική παρουσία, ήρθε τέταρτος στον ίππο χάνοντας το μετάλλιο στη λεπτομέρεια..
Ο προπονητής της ομάδας της ΓΕΛ Σαρακίνας Βασίλειος δήλωσε ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία των αθλητών, αφού ακολουθούν οι τελικοί αγώνες που θα γίνουν στις 9 Ιουνίου στη Μίκρα.
Και συνεχίζοντας τόνισε: « Η ενόργανη στη Λάρισα δεν έχει μόνο παρόν αλλά και μέλλον. Τα καλύτερα έρχονται. Αισθάνομαι δε την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον αείμνηστο Κώστα Παπαγεωργίου που με εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια για την προσπάθειά μου, που αυτός πρώτος ξεκίνησε την ενόργανη στη Γ.Ε.Λ. και εμείς είμαστε οι συνεχιστές του, επίσης θέλω να εκφράσω και τις ευχαριστίες μου στη διοίκηση της Γ.Ε.Λ. με τον νέο πρόεδρο κ. Γεώργιο Βαϊόπουλο για τη στήριξη του».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass