ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ

Ενα 24ωρο από τη Γ’ Εθνική

*ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΜΥΡΙΝΗ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (17.00) *ΑΧ. ΣΤΕΡΓΙΑΚΗΣ: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο 12ος ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ»

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2013 3:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:36
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Οριστικό τέλος στον φετινό αγωνιστικό γολγοθά με τον ιδανικότερο τρόπο θέλει να βάλει ο Μαχητής Τερψιθέας αύριο στο στάδιο Αλκαζάρ μετατρέποντας τον αγώνα με τη Μυρίνη σε φιέστα ανόδου στην Γ’ Εθνική.
Οι πρωταθλητές ΕΠΣΛ ολοκλήρωσαν χθες υπό τις οδηγίες του Νίκου Σταυροθόδωρου την προετοιμασία τους και δηλώνουν αποφασισμένοι να κλείσουν τη χρονιά με μία ακόμα νικηφόρα αναμέτρηση και να κάνουν αήττητοι το μεγάλο άλμα.
Τα προβλήματα περιορίζονται στους Βενιαμίν Κουρούκα (θλάση) και Νίκο Τσιτουρτζή (υποβάλλεται σήμερα σε επέμβαση χιαστού) ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι.
Η ομάδα του Μαχητή δίνει μεγάλη βαρύτητα και στην παρουσία του φίλαθλου κόσμου τον οποίο θεωρεί 12ο παίκτη και τον καλεί να έρθει στο στάδιο Αλκαζάρ για να πανηγυρίσουν μαζί την επίτευξη του μεγάλου στόχου.
«Προετοιμαστήκαμε με τον ίδιο τρόπο όπως σε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε όσον το δυνατόν περισσότερες νίκες παίζοντας παράλληλα το ποδόσφαιρο που γνωρίζουμε. Ο πρώτος στόχος που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος επιτεύχθηκε και πλέον είμαστε μια ανάσα από τον δεύτερο μεγάλο στόχο αφού μας ευνοούν δύο αποτελέσματα. Παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Θέλουμε ο κόσμος να γίνει ο 12ος παίκτης» σχολίασε ο βοηθός του Νίκου Σταυροθόδωρου, Αχιλλέας Στεργιάκης και πρόσθεσε:
«Πιστεύω ότι ο Νίκος Σταυροθόδωρος έχει δημιουργήσει μία καλογυμνασμένη και τεχνική ομάδα που θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Δεν έχουμε δει τον κακό μας εαυτό ακόμα και δεν θέλουμε να το δούμε ούτε την Κυριακή. Πάντα ένα παιχνίδι κρύβει κινδύνους και πάντα γίνονται θαύματα αλλά στα περισσότερα παιχνίδια επικρατεί το καλό ποδόσφαιρο και κει ποντάρουμε εμείς».
ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΥΣ
Με δύο τιμωρημένους ποδοσφαιριστές τους Μπασδάνη και Τανάγια αγωνίστηκε ο Πύρασος στο παιχνίδι με τον Μαχητή Τερψιθέας την περασμένη Κυριακή όπως προκύπτει από το ποινολόγιο της ΕΠΟ. Όπως λοιπόν αναγράφεται στον πίνακα των καρτών της 4ης αγωνιστικής οι δύο προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές είχαν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και ως εκ τούτου δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής με τον Μαχητή Τερψιθέας. Μάλιστα ο Μπασδάνης στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής ήταν ο παίκτης που είχε αποβληθεί. Το στοιχείο θα μπορούσε –αν υποβάλλονταν ένσταση από τη λαρισινή ομάδα -να είχε κρίνει τη μάχη της ανόδου και η αυριανή αναμέτρηση να αποκτούσε διαδικαστικό χαρακτήρα.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass