ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΜΥΡΙΝΗ

Στην τελική ευθεία ο Μαχητής

* ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2013 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:33
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η αντίστροφη μέτρηση για την τελευταία φετινή δοκιμασία του Μαχητή Τερψιθέας στο μίνι πρωτάθλημα του 6ου ομίλου που θα κρίνει την άνοδο στη Γ’ Εθνική άρχισε. Οι πρωταθλητές ΕΠΣΛ θα υποδεχθούν την ερχόμενη Κυριακή τη Μυρίνη, έναν αντίπαλο ο οποίος από θεωρητικό αουτσάιντερ εξελίχθηκε σε διεκδικητή της ανόδου και αναμένεται να παίξει το τελευταίο του χαρτί στο στάδιο Αλκαζάρ.
Η ομάδα της Λάρισας έχει στο τσεπάκι της το 0-1 του πρώτου αγώνα – ένα αποτέλεσμα που κρίθηκε φτωχό σύμφωνα με τις ευκαιρίες που δημιούργησε και την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε στις Καμινάδες και το οποίο της δίνει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση της ανόδου. Οι τρεις βαθμοί που χωρίζουν τους δύο αντιπάλους οπωσδήποτε δίνουν ελπίδες στους φιλοξενούμενους αλλά παράλληλα υποχρεώνουν τον Μαχητή να ξεκαθαρίσει την κατάσταση χωρίς να κινδυνέψει και να μετατρέψει το παιχνίδι σε φιέστα ανόδου.
Τηρουμένων των αναλογιών η πλάστιγγα γέρνει προς την πλευρά των Λαρισαίων πρωταθλητών: Ο Μαχητής είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου – και ως εκ τούτου έχει κερδίσει όλες τις άλλες ομάδες – διατηρεί τα σκήπτρα στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου (ευνοείται και με την ισοπαλία), προέρχεται από ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Πύρασο στο οποίο παρά τις άτυχες στιγμές επέδειξε αγωνιστικό σθένος και κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα και το σημαντικότερο θα έχει τη συμπαράσταση των Λαρισαίων φιλάθλων η οποία μέχρι τώρα αποδείχθηκε πολύτιμη.
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία των «κυανόλευκων» άρχισε την Τρίτη μέσα σε πολύ καλό κλίμα ωστόσο ο τεχνικός Νίκος Σταυροθόδωρος δεν θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες καθώς οι Τσιτουρτζής και Κουρούκας ήδη τέθηκαν νοκ άουτ. Ο πρώτος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο χιαστό και το Σάββατο θα υποβληθεί σε επέμβαση ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρείται από θλάση. Αντίθετα ο Μάτος είναι ετοιμοπόλεμος αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.
«ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ»
«Αν κοιτάξουμε τι έγινε συνολικά μέχρι τώρα πιστεύω ότι είμαστε στο σημείο που έπρεπε να βρισκόμαστε. Μέσα στη Ν. Αγχίαλο είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο που πάλεψε για τη νίκη αλλά εμείς μείναμε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Αν και ήμασταν άτυχοι τόσο στη φάση του πέναλτι όσο και με τους τραυματισμούς παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να διατηρηθούμε στο σημείο που έπρεπε να είμαστε. Όμως η Ακαδημία Πλαταμώνα ήταν αδιάφορη, αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Μυρίνη που αν και στο ξεκίνημα ήταν ίσως η πιο αδύναμη ομάδα τελικά παραμένει ζωντανή στο παιχνίδι της ανόδου» σχολίασε το τεχνικός του Μαχητή Τερψιθέας Νίκος Σταυροθόδωρος και συνέχισε:
«Σε ό,τι αφορά στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής θα είναι ένα παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που ξέρει ότι με νίκη κατακτά την άνοδο. Όμως εμείς είμαστε αήττητοι και στόχος μας είναι η νίκη. Δεν θα μείνουμε στο γεγονός ότι με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή έχουμε στο τσεπάκι μας το ισόπαλο αποτέλεσμα που μας ευνοεί. Θέλουμε τη νίκη για να χαρούμε μετά από αυτόν τον γολγοθά που κάναμε και παράλληλα να χαροποιήσουμε όλους όσοι πίστεψαν σ’ αυτήν την ομάδα, τον κόσμο της Λάρισας και εκείνους που αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θέλουν να δουν μία ακόμα λαρισινή ομάδα στη Γ’ Εθνική».
-Σας προβληματίζουν οι απουσίες;
«Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε όλους τους παίκτες αλλά δυστυχώς θα απουσιάσουν παίκτες όπως ο Κουρούκας που στο πρώτο παιχνίδι πέτυχε ένα καθοριστικό γκολ το οποίο κράτησε ψηλά το ηθικό των παικτών στη συνέχεια και ο Τσιτουρτζής που είχε ενθουσιασμό και ταχύτητα. Θα παίξουμε και γι’ αυτούς. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι συνυφασμένο με τις απουσίες και τους τραυματισμούς. Εμείς όμως παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας γιατί ο στόχος δίνει την επιτυχία» κατέληξε ο Νίκος Σταυροθόδωρος.
ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ
Μπορεί ο Μαχητής να ευνοείται και από το ισόπαλο αποτέλεσμα όμως οι παίκτες της ομάδας δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και να κλείσουν τη χρονιά με τον ιδανικότερο τρόπο.
«Η ομάδα θα παίξει για τη νίκη» δήλωσε κατηγορηματικά ο Αθανασίου και πρόσεθεσε:
«Αν στην πορεία η εξέλιξη του παιχνιδιού μας οδηγήσει στην ισοπαλία είναι κάτι που πάλι μας βολεύει. Είμαστε καλύτεροι απ’ αυτούς και αυτό φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε όμως ότι ο αντίπαλος θα έρθει για τη νίκη για αυτό θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και θα τα καταφέρουμε».
Από την πλευρά του ο Γιώργος Μάτος επισήμανε:
«Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τ’ άλλα. Δεν το βλέπουμε με διαφορετικό μάτι. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας με στόχο τη νίκη. Δεν αλλάζει κάτι. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος δεν θα κλειστεί γιατί δεν τον ευνοεί η ισοπαλία αλλά στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος».
Αισιόδοξος παρουσιάστηκε και ο τερματοφύλακας Κώστας Μπρέλλας ο οποίος με τη σειρά του σχολίασε:
«Πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί που ήμασταν σε όλα τα παιχνίδια και ακόμα καλύτεροι. Το γήπεδο το ξέρουμε και είμαστε σε καλή κατάσταση. Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο αλλά μας αντιμετώπισε σκληρά. Είχαμε μια άτυχη στιγμή, όμως είμαστε αήττητοι κι αυτό μας γεμίζει με περισσότερη αισιοδοξία. Το κυριότερο είναι ότι έχουμε κερδίσει όλες τις ομάδες και θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά νικηφόρα».
Τέλος ο κεντρικός Άρης Παυλόπουλος υπογράμμισε:
«Θα παίξουμε με μία ομάδα που δεν μας είναι άγνωστη. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας αλλά δεν τον φοβόμαστε γιατί γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας. Θα μπούμε στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ένα επιπλέον στοιχείο που θα παίξει ρόλο είναι ο μεγάλος αγωνιστικός χώρος. Μία ομάδα που δεν είναι γυμνασμένη είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθει. Για μας όμως είναι θετικό γιατί η ομάδα μας είναι γυμνασμένη και έχει τις δυνάμεις αλλά και το σθένος να πάρει αυτό που θέλει».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass