ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 2012

Ένα πρωτάθλημα για την... Μαρία

* Θ. ΦΛΩΡΟΣ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ»

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2013 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:33
Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Η νεοσύστατη ομάδα της Λάρισας 2012 γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ και την άνοδο στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία με την απονομή του κυπέλλου στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης με την ομάδα Νέων της ΑΕΛ που διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ. Η συγκίνηση δεν έλειψε ωστόσο από την εκδήλωση αφού σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Λάρισας 2012 αφιέρωσε το κύπελλο στη μνήμη της μητέρας του προέδρου Θύμιου Φλώρου Μαρίας.
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας στήριξαν και τους ανώνυμους φιλάθλους που ήταν στο πλευρό μας ολόκληρη τη χρονιά» δήλωσε ο κ. Θύμιος Φλώρος και πρόσθεσε:
«Επίσης ευχαριστούμε την ΕΠΣΛ για την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων, το αθλητικό τμήμα της «Ε» για την προβολή και ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και επιστροφή στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με υγεία και καλή αγωνιστική διάθεση».
Η εκδήλωση είχε ωστόσο και μία είδηση: Την ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό Αποστόλη Κορομηλά ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στη φετινή επιτυχία της ομάδας. «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας γιατί πραγματικά αυτοί ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές» δήλωσε από την πλευρά του ο Αποστόλης Κορομηλάς και κατέληξε:
«Σ’ αυτήν την προσπάθεια είχαμε κοντά μας τη διοίκηση του συλλόγου που έδωσε λύση σε κάθε πρόβλημά μας και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε όπως επίσης και τον κόσμο που μας στήριξε».
Την απονομή του κυπέλλου στον αρχηγό της Λάρισας 2012 Π. Φλώρο έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Ζήσης Γρηγορίου παρουσία των μελών της απερχόμενης διοίκησης κ. Πουλαράκη και Γρηγορίου. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρέας Φλώρος, οι διοικητικοί του συλλόγου Γιάννης, Σάββας και Δημήτρης Φλώρος και οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας της Λάρισας 2012. Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ομάδα Νέων της ΑΕΛ επικράτησε με 4-1, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση που παρέθεσε η διοίκηση της νεοσύστατης ομάδας.
Το ρόστερ της Λάρισας 2012: Κούρτης, Γεωργίου, Γκόλτσος, Μπαστούνης, Δαμασιώτης, Φλώρος Π., Γκουγκουστάμος, Φλώρος Αντ., Κίτσιος Δ., Γαλάρας, Δημόπουλος (Φλώρος Α., Φλώρος Ρ., Φλώρος Σ., Ευθυμίου Δ., Αγγελόπουλος, Κιτσόπουλος, Στρατής, Στρατινάκης, Κίτσιος Π., Μανώλης, Βιλανάκης, Μαρτζέλος, Φλώρος Σερ., Ευθυμίου Μ., Σκέντζας Ν., Σκέντζας Β., Κίτσας Ι., Βασιλείου Β., Βασιλείου Π.)
Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Δ. Κίτσιος με 28 τέρματα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass