ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΜΥΡΙΝΗΣ (17:00)

Η… μητέρα των μαχών για τον Μαχητή

*ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2013 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:31
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Τελευταία αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και στον Μαχητή Τερψιθέας ετοιμάζονται πυρετωδώς, για τη… μητέρα των μαχών.
Η λαρισινή ομάδα θα υποδεχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ τον Α.Ο. Μυρίνης και χρειάζεται μόλις έναν βαθμό, για να «σφραγίσει» την άνοδο.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τερψιθέας προηγείται με 11 βαθμούς και ακολουθεί η ομάδα της Καρδίτσας ο Α.Ο. Μυρίνης, με 8 βαθμούς.
Ούτως ή άλλως, λοιπόν, το παιχνίδι θα έχει τον χαρακτήρα του τελικού και ο Μαχητής θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας και το γεγονός ότι σε πέντε αγώνες που έχει δώσει ως τώρα, μετρά τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, ενώ η καρδιτσιώτικη ομάδα έχει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα.
Σε κάθε περίπτωση το ματς πάντως παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και οι παίκτες του Νίκου Σταυροθεόδωρου είναι αποφασισμένοι όχι για την ισοπαλία, αλλά για να κερδίσουν και να κλείσουν πανηγυρικά τη φετινή χρονιά.
Άλλωστε και στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο γήπεδο των Καμινάδων είχαν πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση, ήταν ανώτεροι από τον αντιπαλό τους και θα μπορούσαν να κερδίσουν με μεγαλύτερο σκορ από το τελικό 1-0. Παίζοντας με σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία την Κυριακή, πιστεύουμε ότι δεν θα συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα, όμως δεν χρειάζεται και εφησυχασμός.
Καλούνται δε οι φίλοι όχι μόνο της Τερψιθέας αλλά από τη Λάρισα γενικότερα να ενισχύσουν τις προσπάθειες του Μαχητή, διότι μια ενδεχόμενη άνοδος θα είναι κέρδος πάνω από όλα για το λαρισινό ποδόσφαιρο.
Από αγωνιστικής πλευράς, χθες οι παίκτες επανήλθαν στις προπονήσεις μετά από το ρεπό που τους δόθηκε από τον προπονητή τους, για να ξεκουραστούν.
Τα προβλήματα εντοπίζονται στον Κουρούκα που υπέστη τράβηγμα και στον Τσιτουρτζή, ο οποίος μετά τη μαγνητική που έβγαλε διαπιστώθηκε ότι έχει πρόβλημα με τους χιαστούς και ίσως χρειαστεί επέμβαση. Οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά μέχρι την Παρασκευή, στο γήπεδο της Κοιλάδας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass