ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΤΑΚΗ ΤΣΙΟΓΚΑ

Μια κούπα για τον σύντροφο….

*ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ 2-1

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2013 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:25
 
Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας κατέκτησε χθες το κύπελλο, κερδίζοντας στον τελικό των εργαζομένων την αντίστοιχη ομάδα του Δήμου Λάρισας, με σκορ 2-1.
Μια κούπα που ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο Τάκη Τσιόγκα, βουλευτή και πρόεδρο του ΕΚΛ, άνθρωπο πολύ δυναμικό και ο οποίος έδωσε πολλές μάχες για τους εργαζόμενους.
Όσον αφορά τώρα στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο «Δ. Μουσιάρης, Δ. Κουκολίτσιος», όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο, αλλά το ματς είχε πάρει ήδη… φωτιά, από το 28’ της αναμέτρησης.
Τότε από μαρκάρισμα του Γκουσγκούνη πάνω στον Οικονόμου, ο διαιτητής κ.Τζήλος έδειξε το σημείο του πέναλτι, απόφαση που αμφισβητήθηκε.
Από τα έντεκα μέτρα ο Σέντζας δεν κατάφερε να νικήσει τον Αντώνη Ντραμπάκουλα, ο οποίος έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε την μπάλα.
Δευτερόλεπτα όμως μετά αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για εξύβριση, έτρεξε προς τον διαιτητή για να αλλάξει την απόφασή του και εκείνος κάλεσε τους επόπτες για να αποχωρήσουν από το γήπεδο.
Μετά από τις σχετικές διαβουλεύσεις που έγιναν και την πεντάλεπτη προσωρινή διακοπή, το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά με το ΕΚΛ να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο.
Στην επανάληψη ευκαιρίες έχασαν ο Σέντζας για τον Δήμο και ο Βελετάνης για το ΕΚΛ, ενώ στο 70΄ άνοιξε το σκορ.
Από εξαιρετική σέντρα του Γιάννη Γκόλαντα, ο Μάκης Παληγιάννης με φοβερή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Γιώργου Κυρανούδη και έκανε το 1-0 για τον Δήμο.
Όμως το Εργατικό Κέντρο δεν είχε πει την τελευταία λέξη και στο 76΄, ο Καρλιάμπας από τάκλιν του Ακρίβου βρέθηκε στο έδαφος, με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα. Απόφαση που επίσης αμφισβητήθηκε έντονα και κυρίως από τον συνάδελφο του Τζήλου, τον διαιτητή Ακρίβο.
Ο Γιάννης Μιχαλές με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 και ένα λεπτό πριν το φινάλε στο 89, ο Μελετιάδης ξέφυγε από τα δεξιά, τροφοδότησε τον Μιχαλέ και αυτός αριστερά του τον Κοσμά Καρλιάμπα ο οποίος στο κενό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Τζήλος, ο οποίος για τα δυο πέναλτι που καταλόγισε δέχθηκε τις έντονες διαμαρτυρίες των ομάδων, ενώ το ΕΚΛ υποστηρίζει ότι έπρεπε να αποβάλει στο 74΄ και τον Οικονόμου του Δήμου για εξύβριση, όπως ορθά έπραξε στην περίπτωση του Ντραμπάκουλα. Καλοί ήταν οι δύο επόπτες κ.κ.Τσακνάκη, Μουντζουρούφης. 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ(Θανάσης Τσώτσος-Γιώργος Ρόπουλος): Τζανής, Οικονόμου, Μπατζηλιώτης, Αρσένης, Ευθυμιάδης, Σέντζας, Ακρίβος, Μασούρας, Παληγιάννης, Γκάνας, Λιατίφης(Γκόλαντας, Κίτσας, Λίτσος, Κατσιφής, Πνευματικός, Κωσταρέλος, Μιχαντάς, Δάλλας).
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑ(Μανόλης Γαραζανάκης): Ντραμπάκουλας, Ευαγγέλου, Γκαντσούδης, Αγγελούλης, Βελετάνης, Γκουσγκούνης, Δήμου, Κόμης, Σκουλίδης, Γεωργούλας, Ρακιτζόγλου (Κυρανούδης, Μιχαλές, Κ.Καρλιάμπας, Παπαδόπουλος, Μελετιάδης, Αντωνίου, Μουκάι, Δοξαράς, Τζίκας).
*Τις απονομές έκαναν τα μέλη του ΔΟΠΑΕΛ κ. Γιώργος Στουκογιώργος (στον Δήμο) και Γιάννης Αλεξούλης(στο ΕΚΛ), τον αγώνα παρακολούθησε και ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μπατζηλιώτης, ενώ εκπρόσωπος του ΕΚΛ ήταν ο Δημήτρης Καφρίτσας και από την ομάδα του Δήμου η αντιπρόεδρος Χριστίνα Κοντογιάννη.
Από τον Σύλλογο Υπαλλήλων των Δήμων νομού Λάρισας, εκτός της κ. Κοντογιάνη παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος Γιώργος Παπαδούλης, ο ταμίας Τάκης Γιαλαμάς και ο γραμματέας Αχιλλέας Παπαδόπουλος.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass