ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΧΘΕΣ ΣΕ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΤΗ ΜΥΡΙΝΗ ΜΕ 1-0

Μύρισε…αέρας Γ΄ Εθνικής για τον Μαχητή

*ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ *ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ (41΄) ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2013 3:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:18
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Αποφασιστικό βήμα για την άνοδό του στην Γ΄Εθνική κατηγορία έκανε χθες το απόγευμα ο Μαχητής Τερψιθέας, ο οποίος στην 3η αγωνιστική των μπαράζ κέρδισε στην Καρδίτσα τον Α.Ο.Μυρίνης με 1-0 και πλέον βρίσκεται επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα με 7 βαθμούς.
Η λαρισινή ομάδα εάν κερδίσει την ερχόμενη Τετάρτη στο στάδιο Αλκαζάρ την Ακαδημία Πλαταμώνα, τότε κατά 99% το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα διότι ενδεχομένως μετά να χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στους αγώνες με Πύρασο Νέας Αγχιάλου και Μυρίνη, αντίστοιχα.
Σε κάθε περίπτωση ο Μαχητής έχει τον πρώτο λόγο και δείχνει ώριμος στο να διαχειρισθεί τη διαμορφωθείσα κατάσταση με επιτυχία, ώστε στις 2 Ιουνίου να «σφραγίσει» και τυπικά το εισιτήριο της ανόδου.
Στο παιχνίδι η ομάδα της Τερψιθέας από την αρχή έδειξε ότι ήθελε πάρα πολύ τον αγώνα, επέβαλε τον δικό της ρυθμό και παρά την υψηλή θερμοκρασία είχε διαστήματα που απέδωσε καλό ποδόσφαιρο.
Από την άλλη πλευρά η Μυρίνη πάλεψε φιλότιμα, όμως η κούραση και από τους αγώνες μπαράζ στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΚ φάνηκε εδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο ΜΑΤΟΣ…ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 41΄ο Γιώργος Μάτος, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Σαββίδης, που ανατράπηκε από τον Κοράκη.
Στο 9΄από πάσα του Σαββίδη ο Μάτος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά σούταρε άουτ και στο 21΄οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή με τον αρχηγό τους Π. Γκατζή, ο οποίος έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ.
Να σημειώσουμε ότι με μια επίμαχη φάση ξεκίνησε το ματς καθώς πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα, ο Αποστόλου ανατράπηκε από τον Κουτρούλια οριακά στη μεγάλη περιοχή αλλά ο ρέφερι έδωσε το φάουλ, όχι όμως και κάρτα στον έμπειρο αμυντικό της Μυρίνης που ίσως ήταν και αποβολή μιας και βρισκόταν σε εμφανή θέση για γκολ.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48΄ ο Μαχητής έφτασε κοντά στο 0-2 όταν ο Αποστόλου έβγαλε σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ τον Μάτο ο οποίος όμως αστόχησε και στο 78΄ο ίδιος παίκτης μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα Τσιαντούλη δεν βρήκε στόχο και η αγωνία…χτυπούσε κόκκινο.
Στο 87΄ο Μαχητής έφτασε μια ανάσα επίσης από το δεύτερο γκολ, μετά από φάση διαρκείας με πρωταγωνιστές τους Λιλολάρι ο οποίος δυο φορές δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσιαντούλα , ενώ και ο Κουρούκας στη συνέχεια που πήρε το…ριμπάουντ, σούταρε άουτ.
Και ευτυχώς αυτό δεν το πλήρωσε ο Μαχητής, καθώς στο 90+1 μετά από χτύπημα φάουλ του Κουτρούλια, ο Μανούκας πήρε την κεφαλιά η οποία έφυγε όμως άουτ, πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Κώστα Μπρέλα.
Να σημειώσουμε ότι και στο 79΄ο Αθανασίου έδιωξε την μπάλα προ του Σιούρτου, πριν εκείνος να προλάβει να γίνει κατοχός της μέσα στην περιοχή.
Το 0-1 αναμφισβήτητα είναι δίκαιο αποτέλεσμα για την ομάδα του Νίκου Σταυροθεόδωρου, που ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της και θα μπορούσε να διευρύνει τη νίκη της.
Στο τέλος παίκτες και τεχνική ηγεσία χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους, ενώ και οι καρδιτσιώτες ιπποτικά παραδέχθηκαν την ανωτερότητα του Μαχητή.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Καλύτεροι του Μαχητή οι Σαββίδης, Αποστόλου, Αθανασίου, Χασιώτης, ενώ ο Μάτος που πέτυχε το γκολ ήταν δραστήριος, αλλά δεν πρέπει να χάνει και τέτοια γκολ, όταν στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 23 τέρματα. Όσο για τη Μυρίνη, μακράν καλύτερος ο Μάκης Κουτρούλιας, ενώ αισθητή η απουσία του τιμωρημένου Κώστα Κόκκαλη.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Άγγιξε το άριστα η διαιτησία του κ. Μαστάκα, ενώ το ίδιο καλοί ήταν και οι συνεργάτες του κ. Περικλείδης, Πατσιάς, όλοι του συνδέσμου Μακεδονίας.
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν ο Κοράκης (41΄) του Α.Ο.Μυρίνης και ο Σαββίδης του Μαχητή Τερψιθέας (49΄).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ο.ΜΥΡΙΝΗΣ (Γ. Αρβανιτάκος): Τσιαντούλας, Κοράκης Π., Σέμος, Μιχαλόπουλος, Κουτρούλιας, Τσαγγάρης, Κυριάκης (66΄Φαλιάγκας), Μανούκας, Δανιήλ, Ζάρρας (81΄Γκατζής Αν.), Γκατζής Π. (39΄λ.τ Σιούρτης).
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (Ν. Σταυροθεόδωρος-Αχ. Στεργιάκης): Μπρέλλας, Λιλολάρι, Κακαζούκης, Αθανασίου, Χασιώτης, Παυλόπουλος, Τσιτουρτζής (62΄Κουρούκας), Μολάς Σαββίδης (76΄Τσιαντούλης), Μάτος, Αποστόλου (81΄Βλησαρούλης).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μυρίνη-Τερψιθέα       0-1
Ακαδημία Πλαταμώνα-Πύρασος Ν. Αγχιάλου        0-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(3η αγωνιστική)
1. Τερψιθέα    4-1     7
2. Μυρίνη        2-2      4
3. Ακαδημία Πλαταμώνα      1-2      2
4. Πύρασος Ν. Αγχιάλου      1-3     2
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
(22/5, 17.00)
Τερψιθέα-Ακαδημία Πλαταμώνα
Μυρίνη-Πύρασος Ν. Αγχιάλου
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΆΛΛΑ
*Περίπου 300 φίλοι του Μαχητή Τερψιθέας έδωσαν δυναμικό παρών στο γήπεδο των Καμινάδων, παρά το γεγονός ότι ο υδράργυρος άγγιξε τους 35 βαθμούς.
*Ανάμεσα στους φιλάθλους διακρίναμε τον αντιδήμαρχο Βασίλη Μπατζηλιώτη που είχε συζήτηση στο ημίχρονο με τον Λαρισαίο διαιτητή Γιάννη Αγγελακόπουλο που ανήκει στον Σύνδεσμο της Καρδίτσας. Ο κ. Μπατζηλώτης που έχει παντού φίλους, συνομίλησε σε εγκάρδιο κλίμα και με τον δήμαρχο Καρδίτσας Κώστα Παπαλό.
*Στο…Χάιμπουρι όπως ονομάζεται χαριτολογώντας το γήπεδο, εθεάθη και ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσάκος.
*Αδυναμία έχει ο Βάιος Κυριτσάκας στον ενωσιακό προπονητή Μάκη Αλεξούδη, που βρέθηκε στην Καρδίτσα με τον Μιχάλη Μπίζιο πρώην συνεργάτη του Μιχάλη Ζιώγα και Γιώτη Σταματόπουλου στον Τύρναβο.
*Ακόμα είδαμε τον πρώην προπονητή του Πυργετού Θάνο Θεοδώρου και τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Γκουγκούδη, που και οι δυο όπως και ο αμυντικός της Μυρίνης Μάκης Κουτρούλιας, είναι φίλοι του γκολκίπερ Χρήστου Γκικούδη.
*Ισχυρή αστυνομική δύναμη υπήρχε στο γήπεδο αλλά δεν χρειάσθηκε να παρέμβει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, καθώς όλα κύλησαν ομαλά.
Μάλιστα τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην κερκίδα η φιλοξενία ήταν άριστη μπορούμε να πούμε, ενώ αρκετές φορές εφαρμόσθηκε το Φερ πλέι.
*Κώλυμα δήλωσε η αρχικά ορισθείσα επόπτρια Ν.Τσαγγάρη, η οποία έχει καταγωγή από τη Μυρίνη ενώ αγωνιζόταν και ο ξάδερφός της Τσαγκάρης. Για να μην δημιουργεί λοιπόν το παραμικρό πρόβλημα, ζήτησε να μην είναι στο συγκεκριμένο παιχνίδι κάτι που την τιμά ιδιαίτερα και αντικαταστάθηκε από τον Αστέριο Πατσά.
  
*Οι Καρδιτσιώτες ενδιαφέρονται σε μεγάλο βαθμό και για τις εκλογές της ΕΠΣΛ που είναι προγραμματισμένες στις 2 Ιουνίου και μάλιστα ρωτούσαν να μάθουν ποια από τις δυο παρατάξεις θα αναδείξει τους περισσότερους υποψηφίους.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass