ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Με το «διπλό» για τη Γ’ Εθνική

*ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΗ ΜΥΡΙΝΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ 6ου ΟΜΙΛΟΥ *ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ *ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΤΣΙΤΟΥΡΤΖΗΣ: «ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΝΙΚΗ»

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2013 23:16 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:16
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ο δρόμος της ανόδου στη Γ’ Εθνική περνάει από την Καρδίτσα. Ο Μαχητής Τερψιθέας δίνει σήμερα το κρισιμότερο παιχνίδι του α’ γύρου στο μίνι πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο Καμινάδων Καρδίτσας (17.00) την ομάδα-έκπληξη του 6ου ομίλου Μυρίνη.
Οι δύο αντίπαλοι ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου με 4 βαθμούς και το τελικό αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης θα καθορίσει σε μεγάλο τις εξελίξεις στη μάχη της πρώτης προνομιούχου θέσης που εξασφαλίζει το εισιτήριο της Γ’ Εθνικής. Με νίκη η λαρισινή ομάδα θα πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο της.
Η ουσία είναι ότι ο Μαχητής Τερψιθέας σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασε στα δύο πρώτα παιχνίδια και ιδιαίτερα στην τελευταία αναμέτρηση με τον Πύρασο έδειξε ότι κρατά την τύχη στα χέρια του, διαθέτει την ικανότητα να επιβληθεί του αντιπάλου του καθώς μπορεί να βρει τις λύσεις στην επίθεση χωρίς παράλληλα να κινδυνέψει στην άμυνα. Έτσι το ζητούμενο στη σημερινή αναμέτρηση είναι να μην υποτιμήσει τον αντίπαλό της και πέσει θύμα έκπληξης.
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κλειστό από την πλευρά των γηπεδούχων γι αυτό και ’μεις πρέπει να κυνηγήσουμε το γρήγορο γκολ» υπογράμμισε ο Δημήτρης Αθανασίου μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι και πρόσθεσε:
«Δεν έχουμε άγχος, θα «χτυπήσουμε» το παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Είπα ότι ο αντίπαλός μας θα παίξει κλειστά γι’ αυτό δεν πρέπει να δεχθούμε εμείς πρώτοι γκολ γιατί τότε θα δυσκολέψουν πάρα πολύ τα πράγματα» κατέληξε ο κεντρικός αμυντικός του Μαχητή ενώ ο 18χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός και σκόρερ του δεύτερου τέρματος της λαρισινής ομάδας στο 2-0 επί του Πύρασου Νίκος Τσιτουρτζής σχολίασε:
«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Πιστεύω ότι από εμάς εξαρτάται η νίκη. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην παρασυρθούμε από τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου μας. Αντίθετα θα στηριχθούμε στην ταχύτητα που έχουμε σαν ομάδα και θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην τελική ενέργεια για να μην αφήσουμε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες».
ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ
Εικόνα ανάλογη μ’ αυτή του γηπέδου Ν. Πόρων αναμένεται να έχει σήμερα το γήπεδο Καμινάδων αφού η παρουσία των Λαρισαίων φιλάθλων θα είναι μεγάλη. Ήδη έχει συμπληρωθεί το ένα λεωφορείο που έθεσε στη διάθεση των φιλάθλων η διοίκηση του συλλόγου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να διατεθεί και δεύτερο, ενώ αρκετός αριθμός φιλάθλων θα μεταβεί στον γειτονικό νομό με ΙΧ.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Για τη σημερινή αναμέτρηση στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Μπρέλλας, Κακαζούκης, Λιλολάρι, Χασιώτης, Αθανασίου, Μολάς, Τσιαντούλης, Φανίδης, Τάτσιος, Μακρής, Μάρκου, Σαββίδης, Μάτος, Αποστόλου, Παυλόπουλος Αρ., Κουρούκας, Νάκης, Βλησαρούλης, Τσιτουρτζής, Τζορμακλιώτης, Παυλόπουλος Ν. και Μόρφος.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17.00)
Μυρίνη-Μαχητής
Ακαδ. Πλαταμώνα-Πύρασος
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μαχητής         3-1      4
-----------------------------
Μυρίνη            2-1      4
Ακαδ. Πλαταμώνα     1-2      1
Πύρασος        1-3      1
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass