ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΕΠΣΛ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Μια γιορτή από παιδιά για τα... παιδιά

* ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2013 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:14
Του Κ. Γκιάστα
Μια ποδοσφαιρική γιορτή από παιδιά για... παιδιά. Ως τέτοια χαρακτηρίστηκε η κορύφωση των πρωταθλημάτων υποδομής χθες στα γραφεία της ΕΠΣΛ. Εκεί παρατέθηκε σχετική συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησαν εκπρόσωποι της διοργανώτριας αρχής (ΕΠΣΛ), εκπρόσωποι των ομάδων αλλά και εκπρόσωποι των ευαγών ιδρυμάτων στα οποία θα δοθούν τα έσοδα αυτών των αγώνων.
Οι τελικοί αγώνες (μικροί και μεγάλοι), Εφήβων, Προπαίδων και Παίδων αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον και θα διεξαχθούν αύριο, Σάββατο 18 Μαΐου, Κυριακή 19 και Τρίτη 21 Μαΐου αντίστοιχα στο AEL FC Arena.
Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου που μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτή η προσπάθεια γίνεται από παιδιά και τα έσοδα θα πάνε σε παιδιά. Εύχομαι να το στηρίξει όλη η πόλη. Να χαρούν τα παιδιά που θα αγωνιστούν αλλά παράλληλα να ευνοηθούν τα παιδιά που έχουν μια ιδιαίτερη ανάγκη. Να είμαστε κοντά σε τέτοιες προσπάθειες γιατί το αξίζουν πραγματικά. Είναι προαιρετικό το εισιτήριο όμως η τιμή είναι χαμηλή και όλοι μπορούν να προσφέρουν οικονομικά. Είμαστε χαρούμενοι γιατί σε ένα πρωτάθλημα που τελειώνει προφανώς και αγωνίζονται οι καλύτερες ομάδες είναι τιμή να εκπροσωπούμε αυτές τις ομάδες».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης, τόνισε: «Ευχαριστώ όλες τις ομάδες για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Τελειώνουν τρία ενώ είναι σε εξέλιξη άλλα εφτά και αυτό μας κάνει πολύ περήφανους όλους εδώ στην Ένωση γιατί έχουμε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ελλάδας όσον αφορά στα παιδικά.
Και φέτος θα δείξουμε ένα κοινωνικό πρόσωπο με σύνθημα παίζουν τα παιδιά μπάλα για τα παιδιά. Είναι μια προσπάθεια που πρέπει να στηριχθεί απ’ όλους. Ακόμα και τα παιδιά που παίζουν να πάρουν ένα εισιτήριο.
Ως Ένωση εδώ και 4 χρόνια όσον αφορά στη διεξαγωγή των μικρών πρωταθλημάτων και των πρωταθλημάτων των ομάδων που φτάνουν μέχρι την τελική φάση η κάλυψη των εξόδων όσον αφορά στους διαιτητές και τους γιατρούς την έχει η ΕΠΣΛ. Καλώ τον κόσμο να έρθει στους αγώνες γιατί θα γίνει σε ένα στολίδι και ευχαριστώ την ΠΑΕ ΑΕΛ για την παραχώρηση του γηπέδου για δεύτερη χρονιά κάτι που κάνει και στο κύπελλο».
Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο πρόεδρος Διαιτητών Νομού Λάρισας κ. Στέλιος Νίτσας που είπε: «Οι αμοιβές των διαιτητών θα διατεθούν στα δύο αυτά ευαγή ιδρύματα. Πρέπει να συγχαρώ τον κ. Γρηγοριάδη γιατί ενώ ήταν υποχρεωτική η συμμετοχή για τις ομάδες της Α’ και Α1’ στα μικρά πρωταθλήματα φέτος ενώ ήταν προαιρετική οι ομάδες έφτασαν τις 180 και αυτό είναι ένα επίτευγμα».
Ο κ. Αλέξανδρος Κουλουκτσής ως εκπρόσωπος των ιατρών των αγώνων υπογράμμισε: «Αν δεν αφορούν εμάς αυτά τα παιδιά τότε ποιους αφορά. Ως γιατρούς μας δίνεται η ευκαιρία να προσφέρουμε. Είναι τιμή μου που θα δώσω το «παρών» και θα πληρώσω φυσικά το εισιτήριο».
Έπειτα το λόγο πήρε η κ. Καλογεροπούλου πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Λάρισας και αφού έκανε μια αναφορά της δράσης του συλλόγου είπε σε όλους τους παρευρεθέντες πως «Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που κάνετε. Μας δίνετε βήμα για να μάθει ο κόσμος τι ακριβώς κάνουμε. Μπράβο σας εκ μέρους όλων των μελών μας».
Επίσης μίλησε ο γενικός γραμματέας, του Συλλόγου Κεντρικής Ελλάδας Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις κ. Γκαμπέτος τόνισε: «Δεν παίζουν ρόλο τα έσοδα που θα έρθουν από αυτούς τους αγώνες αλλά η ευαισθησία του κόσμου και φυσικά της ΕΠΣ Λάρισας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους».
Στο τελευταίο κομμάτι της συνέντευξης Τύπου το λόγο πήραν οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα λάβουν μέρος στους μεγάλους τελικούς. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ 1964, κ. Αντώνης Γραβάνης ανέφερε: «Είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της ΕΠΣΛ για τους συλλόγους αυτούς. Συγχαρητήρια στην επιτροπή πρωταθλημάτων που ανέβασε το επίπεδο των πρωταθλημάτων αυτών. Να συγχαρώ όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος και φυσικά αυτές που διακριθήκαν».
Ο κ. Μιχάλης Τζιατζιάς ως εκπρόσωπος της Νίκης Μιχαήλ είπε: «Είναι μια πρωτόγνωρη προσπάθεια της Ένωσης για τα πρωταθλήματα αυτά. Δεν γίνονται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αυτό. Όταν τα παιδιά βλέπουν οργάνωση γίνονται και αυτά οργανωτικά στη ζωή τους».
Ο κ. Θεοφάνης Τσέλιος ως εκπρόσωπος της Ελασσόνας υπογράμμισε: «Έχει ανέβει το επίπεδο των υποδομών. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που βρισκόμαστε στους τελικούς αγωνιστικά όμως πολύ πιο σημαντικό είναι το γεγονός πως θα βοηθήσουμε και εμείς τα παιδιά που το έχουν ανάγκη».
Από την Ακαδημία Πλίτση μίλησε ο κ. Γιώργος Πλίτσης αρχικά «Συγχαρητήρια για το κουράγιο στους εκπροσώπους των συλλόγων για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις και αυτισμό. Μπράβο κ. Γρηγορίου για την κίνησή σας αυτή. Τα πρωταθλήματα των υποδομών έχουν πάρει μεγάλη άνοδο. Θα είναι σίγουρα μια πραγματική γιορτή. Ας είμαστε όλοι εκεί» από την Ακαδημία Πλίτση μίλησε και ο προπονητής κ. Μαστοροδήμος που εκτός των άλλων είπε: «Συγχαρητήρια σε όλους για τη διοργάνωση. Ας είναι αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής των λαρισινών συλλόγων το μέλλον της ΑΕΛ».
* Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο (όπως και την Κυριακή και την Τρίτη), 15 λεπτά νωρίτερα από το αρχικό πρόγραμμα (17.15 αντί για 17.30 ο πρώτος αγώνας).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass