ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ 4o ΟΜΙΛΟ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΛ

Η βασίλισσα στον θρόνο της

*ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2013 3:46 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:11
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Με την απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Προεπιλογής της ΕΠΟ έκλεισε χθες η χρονιά για την Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ. Μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα της Λάρισας η οποία εκτός από την κατάκτηση του τίτλου στην πρώτη φάση της διοργάνωσης αποτέλεσε τη ραχοκοκαλιά στη συγκρότηση της Περιφερειακής ομάδας.
Η απονομή έγινε στο γήπεδο Νεάπολης στο πλαίσιο φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρισας από τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης της ΕΠΣΛ κ. Βλάγκα και Μητροδήμο ενώ το «παρών» έδωσε το μέλος κ. Γκούμας και ο Ενωσιακός τεχνικός Άρης Πατσής.
«Πιστεύω ότι κάναμε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι με πολύ καλά συμπεράσματα για τα παιδιά γιατί οι πρωταγωνιστές ήταν αυτοί και μόνο αυτοί» επισήμανε ο Ενωσιακός τεχνικός Μάκης Αλεξούδης στο σχόλιό του για τη φετινή πορεία της ομάδας και πρόσθεσε:
«Οι παίκτες μας κατάφεραν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ευχαριστηθούν κι αυτοί γι’ αυτό που κάνουν. Εγώ θέλω να στους δώσω συγχαρητήρια για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και τους εύχομαι το καλύτερο. Ευχαριστώ επίσης και τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας και συνέβαλαν στην επιτυχία».
Από την πλευρά του ο κ. Βλάγκας επισήμανε:
«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της Μικτής και στους Ενωσιακούς προπονητές αλλά παράλληλα και στους προπονητές των ερασιτεχνικών ομάδων για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν με αποτέλεσμα να υπάρχει εξαιρετικό υλικό για τις μικτές ομάδες.
Οι φετινές επιτυχίες των Μικτών της ΕΠΣΛ και τα αποτελέσματα στα Πανελλήνια πρωταθλήματα προεπιλογής της ΕΠΟ αποδεικνύουν ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και οι επιλογές από τους Ενωσιακούς τεχνικούς είναι δίκαιες. Το παράπονό μας είναι ότι η ΑΕΛ πρέπει να επενδύσει σ’ αυτά τα παιδιά ούτως ώστε να δούμε πάλι μια ΑΕΛ όπως αυτή της δεκαετίας του ’80 για να μην πηγαίνουν αυτοί οι παίκτες να δοκιμάζονται σε άλλες ομάδες Εθνικών κατηγοριών».
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
Το χθεσινό φιλικό είχε εορταστικό χαρακτήρα και για την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας με αφορμή της επιστροφή της στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Μία επιτυχία που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τον ιστορικό σύλλογο της Λάρισας που όπως επισήμαναν και οι παράγοντές του είναι «καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί».
«Μετά από μια προσπάθεια 3 ετών ο Ηρακλής επιστρέφει εκεί πρέπει να βρίσκεται. Στηριχτήκαμε σε νέα παιδιά και στόχος μας από δω και πέρα είναι να οργανώσουμε τα τμήματα υποδομής. Από κει και πέρα στη μεγάλη τοπική κατηγορία οι στόχοι μας είναι καθαρά πρωταγωνιστικοί» τόνισε ο πρόεδρος των «κυανολεύκων» Νίκος Φιλίππου ενώ από την πλευρά του ο διοικητικός Μανώλης Δασκαλόπουλος συμπλήρωσε: «Οπωσδήποτε ο Ηρακλής είναι αναγκασμένος να κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Αυτό θα κριθεί σ’ ένα μεγάλο βαθμό από τις εκλογές στον σύλλογο και τη νέα διοίκηση που θα προκύψει αλλά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών ο Ηρακλής όπως τόνισα είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί».
Το εορταστικό κλίμα συνεχίστηκε και μετά το παιχνίδι καθώς η διοίκηση της ομάδας διοργάνωσε γλέντι με ψητά, υπό τους ήχους δημοτικής μουσικής.
ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Το σκορ άνοιξε για τους Νέους της ΕΠΣΛ στο 10’ ο Βογιατζής που βγήκε τετ α τετ και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε με σουτ πάνω στην κίνηση στο 50’ ο Φιλίππου μετά από ωραίο συνδυασμό -«κομπίνα» σε φάουλ των Ζησάκη-Τσινούδη.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Γκαραβέλης με βοηθούς τις κ. Σ. Ντούρμα και Ε. Δεληγιάννη.
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΛ (Μ. Αλεξούδης): Σκούρας, Καραμπάλιος, Τσεκούρας, Μπάρδας, Ανδρέου, Καραποστόλης, Τασιούλης, Δάσσιος, Μπαλογιάννης, Βογιατζής, Γκατζούλης (Καραλούλης, Κωστούλας, Παϊτέρης, Χατζής, Ντούμος, Τσάτσος).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τρ. Μάγγος): Μαγαζιώτης, Μακανίκας, Καψάλης, Δάσσιος, Μούτσα, Μέκρας, Θεοδώρου, Μητρακούλης, Φιλίππου, Μπέης, Βεργής (Τσινούδης, Ζησάκης, Γκίκας, Γιαννακόπουλος, Ντελόπουλος, Γκέμας, Ζαφειρίου).
 
Προκάλεσε αίσθηση
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι κανένας από τους 4 Λαρισαίους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην ομάδα Νέων της 2η Ζώνης δεν ξεκίνησε στην αρχική 11άδα στον ημιτελικό με την 1η Ζώνη. Οι Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν το βασικό κορμό στην Περιφερειακή ομάδα, έχουν δείξει ότι διαθέτουν μεγάλο ταλέντο και σίγουρα η παρουσία τους στο αρχικό σχήμα θα μπορούσε να είχε δώσει διαφορετική εξέλιξη στον ημιτελικό και γιατί όχι να αποτρέψει την ήττα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass