Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ... ΚΛΟΥΒΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Έρχεται η ώρα του Νέστορα Μπατζέλα...

* ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ GREEK FIGHTING CHAMPIONSHIP GFC 4 * ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2013 3:44 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:11
 Του Κ. Γκιάστα
 
Ήρθε η ώρα οι Λαρισαίοι να θαυμάσουν έναν συμπολίτη τους πραγματικό μαχητή και επί της ουσίας πρωταθλητή. Αυτό θα γίνει με την ευκαιρία του Greek Fighting Championship GFC 4 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου και ώρα 7 στο κλειστό της Νεάπολης όπου ο Νέστορας Μπατζέλας θα δώσει μια μοναδική... μάχη.
Μέσα στο οκτάγωνο κλουβί δεν θα μπουν μόνο μαχητές ΜΜΑ (μικτές πολεμικές τέχνες) αλλά και πυγμάχοι καθώς Kick και Thai Boxers. Σύμφωνα με τους διοργανωτές θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τα κορυφαία ονόματα της χώρας που θα αφήσουν το ριγκ για να αγωνιστούν και να παλέψουν για τη νίκη μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη αρένα του οκτάγωνου κλουβιού. Μια κατασκευή που οι διοργανωτές έχουν προμηθευτεί από το παγκοσμίως αναγνωρισμένο αμερικάνικο show UFC (Ultimate Fighting Championship)...
Αγωνιστικά αυτό που ενδιαφέρει κυρίως είναι πως ο Λαρισαίος πρωταθλητής πάλης και ΜΜΑ, Νέστορας «Titan» Μπατζέλας, που έχει αήττητο σερί στις τελευταίες τηλεοπτικές διοργανώσεις του No Limits στη NOVA, και που επιστρέφει στον φυσικό του χώρο μέσα στο κλουβί του GFC.
Ο αντίπαλός του, Ion Kutselaba, είναι Μολδαβός, εντυπωσιακός και στην όρθια μάχη και στο έδαφος και αναμένεται να δυσκολέψει τον τιτάνα, μια και έρχεται αποφασισμένος να σπάσει το αήττητο του Λαρισαίου μαχητή.
Τους αγώνες αυτούς συνδιοργανώνει (πλην της κ. Γωγώς Μπιτάκου και του κ. Γιώργου Βεντούρα) η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Λάρισας.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Χθες εν τω μεταξύ στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου. Αρχικά τοποθετήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός που είπε: «Εμείς ως Περιφέρεια στηρίζουμε όλες τις μορφές του αθλητισμού και παράλληλα με τους αγώνες αυτούς πραγματοποιείται και μια καμπάνια κατά των ναρκωτικών. Είναι καιρός να στραφούμε στην ελληνική ψυχή, στη δύναμη που έχουμε μέσα μας, μιας και στο δυναμικό αυτό άθλημα αποδεικνύεται ότι όσες φόρες και αν πέσεις κάτω, σηκώνεσαι και συνεχίζεις τον αγώνα.
Το άθλημα αυτό είναι ξεχωριστό και με τη συγκεκριμένη διοργάνωση, δίνουμε τη δυνατότητα στους πολίτες, στους συλλόγους και στα νέα παιδιά της Θεσσαλίας, που ασχολούνται με το άθλημα αυτό, να δουν από κοντά πρωταθλητές από άλλες χώρες αλλά και τον Λαρισαίο πρωταθλητή, τον Νέστορα Μπατζέλα».
ΜΑΜΑΚΟΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ
Από την πλευρά του ο αναπληρωτής δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος σημείωσε: «Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα γεγονός παγκοσμίου βεληνεκούς, το όποιο γίνεται στο κέντρο της Ελλάδος, στη Λάρισα. Ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες και είναι σημαντικό να στρέφουμε τα παιδιά στον αθλητισμό, στην άμυλα και κυρίως στην απομάκρυνση από επικίνδυνες πηγές, όπως είναι τα ναρκωτικά».
ΜΠΙΤΑΚΟΥ: ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ
Εκ μέρους των διοργανωτών η κ. Γωγώ Μπιτάκου τόνισε: «Είμαστε στη Λάρισα στο κέντρο της Ελλάδος, με το μεγαλύτερο μαχητικό show μέσα σε οκτάγωνο κλουβί και το πρώτο που γίνεται στη χώρα μας, τo GFC. Η πόλη που επιλέξαμε για τον αγώνα αυτό δεν θα μπορούσε να μην είναι η Λάρισα, η οποία στηρίζει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και δείχνει έμπρακτα ότι αγαπάει τον αθλητισμό.
Το Σάββατο 18 Μαΐου στο κλειστό στάδιο Νεάπολης θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το GFC (Greek Fighting Championship). Θα έρθουν οι μεγαλύτεροι αθλητές, θα έχουμε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, και βεβαίως πριν την επίσημη έναρξη όπου είναι 9 μ.μ., δηλαδή από τις 7 μέχρι τις 8, θα πραγματοποιηθούν ερασιτεχνικοί αγώνες από συλλόγους της Θεσσαλίας. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια και συγκεκριμένα τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τον δήμαρχο Λάρισας κ. Τζανακούλη αλλά και τον περιφερειακό σύμβουλο Θανάση Παιδή».
ΒΕΝΤΟΥΡΑΣ: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Ο εμπνευστής του θεσμού κ. Γιώργος Βεντούρας απ’ την πλευρά του υπογράμμισε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό, τον δήμαρχο και όλους τους φορείς που έχουν στηρίξει αυτή τη διοργάνωση. Πρόκειται για μια ξεχωριστή διοργάνωση όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε εκτός από αγώνες ΜΜΑ (μικτές πολεμικές τέχνες), αγώνες Muay thai, kick boxing και πυγμαχίας. Ο Λαρισαίος Νέστορας Μπατζέλας θα αντιμετωπίσει έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, τον Μολδαβό Ion Kutselaba, που είναι ο νέος Emelianenko για όσους γνωρίζουν από ΜΜΑ, και πιστεύουμε ότι με τη στήριξη του κοινού θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ακόμα ο σπουδαιότερος Έλληνας εν ενεργεία πυγμάχος, οΤάσος Μπερδέσης θα αγωνιστεί με τον Βούλγαρο πρωταθλητή Aleksiev Nikolai και θα είναι και αυτός ένα πολύ δυνατός αγώνας. Επίσης θα έχουμε και έναν γυναικείο αγώνα ο όποιος θα κλέψει τις εντυπώσεις. Τζένη Τασίδου και Χριστίνα Αθανασοπούλου είναι οι πρώτες γυναίκες που θα πυγμαχήσουν μέσα στο κλουβί και θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό προσπαθώντας να ξεσηκώσουν το κοινό.
Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ... ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΕΣΤΟΡΑ ΜΠΑΤΖΕΛΑ
Ο Λαρισαίος πρωταθλητής Νέστορας Μπατζέλας αφού απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους Λαρισαίους να έρθουν στο γήπεδο και να τον εμψυχώσουν στον δύσκολο αυτό αγώνα δήλωσε: «Θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για τον αγώνα αυτό. Ο Μολδαβός δεν θα αντιμετωπίσει μόνο εμένα, αλλά θα αντιμετωπίσει ψυχικά και όλη τη Θεσσαλία. Μετά τον αγώνα πηγαίνουμε Αμερική, οπού έχουμε και εκεί μια δύσκολη αποστολή και θα ήθελα να έχω κερδίσει πρώτα μέσα στο σπίτι μου. Θέλω να τονίσω ότι και η Λάρισα, και η Θεσσαλία έχει παιδιά που αξίζουν να προχωρήσουν με ψυχή με δύναμη και ζωντάνια».
* Υπογραμμίστηκε πως από τα έσοδα της εκδήλωσης ενισχύεται και το κέντρο απεξάρτησης «Αρωγή», στη μάχη κατά των ναρκωτικών.
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass