ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ

Ανανεώνει με Κώστα Μάγγο

*ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2013 3:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:10
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Εξαιρετική ήταν η πορεία του Δωτιέα Αγιάς στον 4ο όμιλο της Δ Έθνικής κατηγορίας και η ομάδα τερματίζοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ανέβηκε στη νέα Γ΄Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία.
Οι «κόκκινοι» είχαν μια σταθερή απόδοση από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και κατάφεραν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο σε αρκετά παιχνίδια.
Σε αυτό έπαιξε ρόλο στον πάγκο και η παρουσία του προπονητή Κώστα Μάγγου, ο οποίος στην πρώτη χρονιά που ασχολήθηκε με την προπονητική μετά από μια πετυχημένη ποδοσφαιρική καριέρα, έδειξε θετικά στοιχεία και ως τεχνικός υπεύθυνος, με τη σοβαρότητα που τον διακρίνει.
Το έργο του αυτό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να συνεχισθεί, καθώς και ο ίδιος θέλει ενώ παράλληλα και η διοίκηση του αγιώτικου σωματείου έμεινε πολύ ευχαριστημένη, από την παρουσία του στον πάγκο.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μια πρώτη κουβέντα ανάμεσα στον Μάγγο και τον πρόεδρο του Δωτιέα Σταύρο Γκλέτο και υπήρξε κοινή συνισταμένη, όσον αφορά στον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Επίσημα φυσικά δεν βγήκε καμία ανακοίνωση, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα και δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες, για μια ακόμη περίοδο θα είναι ο Κώστας Μάγγος στο τιμόνι του αγιώτικου σωματείου και θα κάνει τον ανάλογο προγραμματισμό για την καινούργια περίοδο.
Συνεργάτης του θα παραμείνει λογικά ο Δημήτρης Κωστής.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass