ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Σήκωσε την... κούπα του πρωταθλητή ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ

* Ζ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: «ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ»

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2013 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:08
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κώστας Τσάντζος
Το κύπελλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 τοπική κατηγορία απονεμήθηκε προχθές το απόγευμα στην ομάδα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ, η οποία αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο «Δημ. Κουκουλίτσιος-Δημ. Μουσιάρης» την Αστραπή Νέας Πολιτείας.
Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Ζήσης Γρηγορίου απένειμε κύπελλο και μετάλλια στην ομάδα του Αβέρωφ, με τους παίκτες να χαίρονται για μια ακόμη φορά το ότι τερμάτισαν στο πρώτο σκαλοπάτι του βαθμολογίας και είχαν μια αξιοζήλευτη παρουσία σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν.
Σε δηλώσεις που έκαναν ο προπονητής Κώστας Κολομητρούσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Ζήσης Γρηγορίου και ο πρόεδρος του ΠΑΟΛ Αβέρωφ Δημήτρης Ελευθέρογλου, επισήμαναν τα εξής:
Κώστας Κολομητρούσης: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση που ήταν κοντά στην ομάδα, στον φίλαθλο κόσμο που επίσης μας βοήθησε και τα περισσότερα συγχαρητήρια ανήκουν στους ποδοσφαιριστές διότι έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν από τον εαυτό τους. Αν και αμισθί στην ομάδα με το ταλέντο και τη δύναμη, μπορέσαμε και κάναμε το πρωτάθλημα περίπατο μπορώ να πω, τερματίζοντας με μεγάλη διαφορά από τον 2ο της βαθμολογίας. Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ευελπιστώ ότι και στη νέα χρονιά θα είναι ίδιες οι βλέψεις γιατί υπάρχει ταλέντο και όρεξη και πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει και στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας».
Ζήσης Γρηγορίου: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ, η οποία έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια, Συγχαρητήρια επίσης σους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή Κώστα Κολομητρούση, στη διοίκηση η οποία παραμένει η ίδια και κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια. Είναι ευχάριστες αυτές οι στιγμές που τα παιδιά χαίρονται, έστω και με αυτά τα λίγα που προσφέρει η κάθε Ένωση, τα μετάλλια και το κύπελλο.
Φαίνεται ότι τα πρωταθλήματα διεξάγονται πολύ καλά στον νομό μας, όπως επίσης φαίνεται ο ζήλος που υπάρχει στις ομάδες και αντιμετωπίζουμε ένα περίεργο φαινόμενο, να είμαστε η μοναδική Ένωση που να αυξάνονται οι ομάδες συνεχώς ακόμη και φέτος σε σχέση με την κάθε χρονιά, παρά τη μέγιστη οικονομική κρίση.
Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν ώστε ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ να ανέβει στην Α’ κατηγορία».
Δημήτρης Ελευθέρογλου: «Για εμάς πρωταρχικός μας στόχος ήταν να μαζέψουμε τα παιδιά της γειτονιάς. Κάναμε υποδομές και είναι η δεύτερη χρονιά που λειτουργούν οι Ακαδημίες, μαζέψαμε σχεδόν 100 παιδιά και την πρώτη ομάδα απαρτίζουν κυρίως παιδιά της συνοικίας Αβέρωφ.
Είμαστε μια ομάδα εντελώς ερασιτεχνική και θα επιδιώξουμε μέσα από τα τμήματα υποδομής, προωθήσουμε τα μικρά παιδιά.
Έχουμε τρεις χρονιές με ισάριθμους ανόδους και είναι τιμή για τη συνοικία που η ομάδα η οποία φέτος συμπλήρωσε 46 χρόνια από την ίδρυση της, να ανέβει στην Α’ ΕΠΣΛ. Εμείς και πάλι θα στηριχθούμε στα παιδιά της γειτονιάς, θα κάνουμε κάποιες μικρές προσθήκες που χρειάζεται να γίνουν και στόχος μας πάλι είναι ο αθλητισμός. Ευχαριστούμε τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθειά τους όπως επίσης και τον φίλαθλο κόσμο, τον οποίο θέλουμε και του χρόνου στο πλευρό μας».
-Ο προπονητής θα παραμείνει;
«Είμαστε πολύ κοντά στο να ανανεώσουμε τη συνεργασία. Μπορούμε να πούμε ότι είναι σχεδόν βέβαιο».
* Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Αστραπή Νέας Πολιτείας επικράτησε με 3-1, χάρη σε δυο γκολ που πέτυχε ο Κώστας Καλτσάς και ένα ο Νίκος Τάτσιος, ενώ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στις αρχές του β’ ημιχρόνου για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ, ο Ειρηναίος Τσατζάλης.
Να σημειώσουμε ότι η Αστραπή Ν. Πολιτείας ανέβηκε στην Α1 τοπική κατηγορία, μετά από μια πολύ καλή χρονιά που είχε στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.
Μια πολύ καλή προπόνηση στο παιχνίδι έκαναν και οι νεαροί διαιτητές Δημοσθένης Γιάντσης (Σκέτος, Χρηστίδη), που δεν είχαν κανένα πρόβλημα.
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Κώστας Κολομητρούσης): Κυρανούδης, Μιχαήλ, Καζνακούδης, Ζ. Καφφές, Κλεισιάρης, Σωκράτης Κολομητρούσης, Γκουτσιούδης, Περδίκης, Γ. Ελευθέρογλου, Α. Ελευθέρογλου, Τσιρβούλης. Χρησιμοποιήθηκαν και οι Πλής, Μπάρδας, Τσατζάλης, Παζιάνας, Λισγάρας, Παππάς, Μούτσιος, Μπαλασούλης, Παλαμίδας, Βακάλης.
ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Κιόρογλου, Γαρουφαλιάς, Βαλώζος, Παπαμάνος, Αλεξανδρής, Κολιοφούτης, Μπατζέλας Νίκ., Καλτσάς, Σταυροθεόδωρος, Σαπουνάς, Λαγγούρας. Αγωνίσθηκαν και οι Κολλάτος, Πιτσούνης, Βασίλης, Νταλαγιώργος, Τάτσιος, Μπατζέλας Βασ.
* Μαζί με τον Ζήση Γρηγορίου ήταν και οι υποψήφιοι της παράταξής του για τις εκλογές της ΕΠΣΛ, Γιώργος Κοσμίδης, Νίκος Δημεράς, Χρήστος Σκάρλος.
Παρών στο γήπεδο και ο Στέλιος Νίτσας, από τον σύνδεσμο των διαιτητών ποδοσφαίρου Λάρισας.
Αρραβώνες...
Οι δυο επόπτες της προχθεσινής φιλικής αναμέτρησης, ο Τηλέμαχος Σκέτος και η Ελένη Χρηστίδη, αρραβωνιάστηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα και οι ευχές για ό,τι το καλύτερο θα τους συνοδεύουν.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass