ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Μπουλιάκης και του χρόνου στον Αστέρα

* ΜΠΑΖΑΚΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ» - ΜΠΟΥΛΙΑΚΗΣ «ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ»

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2013 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:05
Του Κ. Γκιάστα
Στο τιμόνι του Αστέρα Λάρισας θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο Θανάσης Μπουλιάκης και αυτό γιατί χθες βράδυ στη συνάντηση που είχαν διοίκηση και προπονητής υπήρξε απόλυτη συμφωνία.
Ο Αστέρας πέτυχε το στόχο του φέτος που ήταν να παραμείνει στην κατηγορία ενώ παράλληλα κατάφερε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νέους παίκτες και να αναδείξουν τις ικανότητές τους κάποιοι άλλοι (όπως για παράδειγμα ο Τσιαβές).
Ο Μπουλιάκης πριν την περσινή χρονιά υπήρξε συνεργάτης του Θρασύβουλου Λιάγκα και πάλι στον Αστέρα. Νωρίτερα είχε περάσει από τη Νίκαια στην Α1 ΕΣΚΑΘ.
Σαν αθλητής πρωτοέβγαλε δελτίο το 1987 στην Ολύμπια. Μετά πήγε στον ΓΣΛ και έπειτα στην ΕΑΛ. Η πρώτη φορά που χρειάστηκε να φύγει από τη Λάρισα για το μπάσκετ ήταν όταν πήγε στη Λαμία. Στη μέση της σεζόν όμως κατάφερε και πήρε μεταγραφή στη Γερμανία για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στη Γερμανία λοιπόν για έξι μήνες αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία της χώρας. Έπειτα γύρισε στην Ελλάδα και έπαιξε σε ΕΑΛ, Νίκαια και Κεραυνό. Με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας αξίζει να τονίσουμε πως αγωνίστηκε και στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Στην περσινή σεζόν στον Αστέρα σημείωσε 8 νίκες ενώ υπέστη 14 ήττες. Αυτό του έδωσε το δικαίωμα να βρεθεί μια θέση πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και να παραμείνει στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
«Εμείς εκτιμήσαμε τη δουλειά του προπονητή και γι’ αυτό θέλαμε να παραμείνει και του χρόνου. Είναι αρκετά σημαντικό πως έχουμε την ίδια φιλοσοφία και έτσι θέλουμε να συνεργαστούμε και στη σεζόν που θα ακολουθήσει» δήλωσε στην «Ε» ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Μπαζάκης.
Από την πλευρά του ο νεαρός τεχνικός, Θανάσης Μπουλιάκης δήλωσε τα παρακάτω: «Συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε πριν από ένα χρόνο. Πρέπει να δώσουμε χρόνο και να δείξουμε υπομονή για να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».
ΜΟΝΟ Ο ΛΑΠΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ…
Ο μόνος που δεν θα συνεχίσει σίγουρα φέτος στην ομάδα του Αστέρα, αυτή τη στιγμή είναι ο Γιάννης Λάππας. Μετά το πρόβλημα της υγείας που αντιμετώπισε στο προτελευταίο ματς με τα Γιάννενα ο πολύπειρος αθλητής σταματάει από τα γήπεδα.
Όσον αφορά σε όλους τους υπόλοιπους, θα αρχίσουν οι συζητήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες.
Προσθήκες αναμένεται να υπάρξουν σύμφωνα με πληροφορίες και στο τεχνικό τιμ αλλά και στη διοίκηση του συλλόγου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass