ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ

Πανέτοιμος ο Μαχητής Τερψιθέας

* ΠΟΥΛΜΑΝ ΝΑΥΛΩΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2013 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:04
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Μαχητή Τερψιθέας, για τον πρώτο αγώνα μπαράζ ανόδου με την Ακαδημία Πλαταμώνα, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 17:00 στο γήπεδο των Νέων Πόρων.
Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Λάρισας θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στη διαδικασία των μπαράζ και οι παίκτες είναι πανέτοιμοι για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια δυνατή και αξιόλογη ομάδα.
Ιδιαίτερα ευχαριστημένος είναι και ο προπονητής του Μαχητή Νίκος Σταυροθεόδωρος, από την επαγγελματική συνέπεια που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του και χαρακτηριστικά χθες σε δηλώσεις του, επισήμανε τα εξής: «Τα παιδιά καθημερινά δουλεύουν με πολλή διάθεση στις προπονήσεις και όλο αυτό το διάστημα ήταν συνεπέστατοι σε ό,τι έχουμε πει. Αποτελούν μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας οι αγώνες μπαράζ που οδηγούν στην Γ Εθνική και θα φροντίσουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Σεβόμαστε και τις τρεις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε από τους γειτονικούς νομούς, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα «σφραγίσουμε» το εισιτήριο της ανόδου. Θέλουμε και τη βοήθεια των φιλάθλων, διότι θα είναι πάνω από όλα μια μεγάλη επιτυχία για το λαρισινό ποδόσφαιρο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους της Κοιλάδας για την εξαιρετική φιλοξενία που έχουμε στους δύο περίπου μήνες που πραγματοποιούμε τις προπονήσεις στις όμορφες αυτές αθλητικές εγκαταστάσεις και τις διευκολύνσεις που μας παρέχουν».
* Από αγωνιστικής πλευράς, σήμερα και αύριο οι προπονήσεις θα γίνουν στις 19.30 υπό το φως των προβολέων στην Κοιλάδα και το Σάββατο θα δοθεί στους παίκτες ρεπό για να ξεκουραστούν.
Προβλήματα δεν υφίστανται πλην από αυτό του Μιχάλη Κυριάκου που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και σιγά-σιγά ξεκίνησε τρέξιμο.
ΚΑΙ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η διοίκηση του Μαχητή ναυλώνει πούλμαν για τον κόσμο της ομάδας, το οποίο θα αναχωρήσει την Κυριακή στις 2 μετά το μεσημέρι για τους Πόρους, από την πλατεία της Τερψιθέας, ενώ την ίδια ώρα θα αναχωρήσει και η αποστολή της ομάδας από το γήπεδο. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθύνονται στον κ.Στέλιο Γεωργαντζιά (τηλ. 6984-920.950).
Σημειώνεται ότι το κόστος για την συμμετοχή είναι μόλις 5 ευρώ, ενώ μετά από επικοινωνία που είχε η διοίκηση του Μαχητή με την αντίστοιχη της Ακαδημίας Πλαταμώνα, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι το εισιτήριο για την είσοδο στο γήπεδο των Λαρισαίων φιλάθλων θα είναι επίσης 5 ευρώ.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ
ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ
Εν τω μεταξύ, γίνονται προσπάθειες από τη διοίκηση της Τερψιθέας προκειμένου να αλλάξει η ώρα του αγώνα της 2ης ημέρας με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου που είναι προγραμματισμένος να διεξαχτεί την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 17:00 στο στάδιο Αλκαζάρ, καθώς την ίδια ημερομηνία και ώρα θα παίξει η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA, με τον Βύζαντα Μεγάρων, για το πρωτάθλημα της Football league.
Το σχετικό αίτημα θα εξετασθεί από την ΕΠΟ, ενώ θα ζητηθεί εφόσον θεωρείται εφικτό να μεταθέσει η αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας τον αγώνα μια ημέρα αργότερα, δηλαδή την Πέμπτη 16 Μαΐου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass