Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ «ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005» ΣΤΗΝ «Ε»

Αχ. Δόκος: Η άνοδος ανήκει σε όλους

* ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2013 1:59 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:01
 Συνέντευξη
στον Κώστα Τσόλα
 
Ανέλαβε την προεδρία στην ομάδα της «ΠΑΕ Τύρναβος 2005» τον περασμένο Ιούλιο ενώ νωρίτερα είχε διατελέσει αντιπρόεδρος τα προηγούμενα δύο χρόνια. Όσοι γνωρίζουν τον Αχιλλέα Δόκο το «λεβεντόπαιδο» όπως τον αποκαλούν οι δικοί του άνθρωποι, ξέρουν ότι αυτό που αναλαμβάνει το φέρει σε πέρας με επιτυχία και αυτό το έχει αποδείξει σε όλη του τη διαδρομή στην κοινωνία, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και αλλού.
Συναντήσαμε τον κ. Αχιλλέα Δόκο χθες το πρωί στον Τύρναβο, στον απόηχο της μεγάλης ανόδου της ομάδας στην Β΄ Εθνική κατηγορία και είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση – συνέντευξη μαζί του τόσο για την άνοδο αλλά και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η ομάδα στην Β΄ Εθνική.
* Κύριε Δόκο, μετά από 46 χρόνια, η ομάδα του Τυρνάβου είναι πλέον στη Β΄ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου. Πώς αισθάνεστε γιαυτή την επιτυχία;
- Αφουγκράστηκα τη μεγάλη επιθυμία των πατριωτών μας να ξαναδούνε την ομάδα μας στη Β΄ Εθνική κατηγορία όπως πολύ σωστά είπατε, κ. Τσόλα, μετά από 46 ολόκληρα χρόνια και εγώ προσωπικά και ολόκληρο το Δ.Σ. το πρώην και νυν προπονητικό τιμ, και όλος ο φίλαθλος κόσμο τον οποίο και ευχαριστώ δουλέψαμε άοκνα μη φειδόμενοι κόπου, χρόνου και χρημάτων και πετύχαμε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.
* Ήταν μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια με αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, νέα παιδιά κ.λπ. και όμως υπήρξε αίσιο αποτέλεσμα τελικά.
- Είναι αλήθεια ότι ξεκινήσαμε το Καλοκαίρι με νέο προπονητικό τιμ, και με παιδιά της περιοχής μας μικρής ηλικίας, πιστεύοντας ότι αυτή η αλλαγή χρειαζόταν στην ομάδα μας για να βάλουμε τα νέα θεμέλια για νέα προοπτική η οποία πιστεύαμε από τότε θα έχει θετικό αποτέλεσμα και δικαιωθήκαμε.
* Ο φίλαθλος κόσμος βοήθησε μέχρι τέλους την ομάδα. Ποιο είναι το μήνυμα που τους στέλνετε;
- Είναι γεγονός ότι είχαμε αυτό τον υπέροχο κόσμο να μας στηρίζει σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια μας έδωσαν την ψυχολογία που έπρεπε και τη δύναμη να πετύχουμε τους στόχους. Ειδικά για την παρουσία των φιλάθλων στη Λευκάδα προσωπικά ευχαριστώ όλους όσοι ήταν μαζί μας εκεί, αλλά και όλους εκείνους που δεν μπόρεσαν να έρθουν σ’ αυτό μακρινό ταξίδι και εκείνοι όμως με τη σκέψη ήταν κοντά μας. Καθ΄ όλη τη διάρκεια το κινητό τηλέφωνο τόσο το δικό μου όσο και των άλλων μελών της διοίκησης δεν σταματούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα για να μας ρωτούν πως πάμε. Τους ευχαριστώ όλους από βάθος καρδιάς. Και στη νέα αθλητική περίοδο όμως αυξημένες υποχρεώσεις δεν έχουν μόνο οι παίκτες, η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία, έχουν και φίλαθλοι και αυτόν τον υπέροχο κόσμο του Τυρνάβου τους θέλουμε κοντά μας και στη νέα περίοδο.
* Ο Αχιλλέας Δόκος αισθάνεται νέος ακόμα να βοηθήσει και του χρόνου την ομάδα στη Β΄Εθνική;
- Η επιτυχία αυτή της ανόδου με έκανε νεότερο για δέκα χρόνια τουλάχιστον άρα λοιπόν έχω άλλα δέκα χρόνια μπροστά μου να προσφέρω στην ομάδα με την υπόσχεση ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δίνουν όλοι οι συμπατριώτες.
* Τι σκέφτεστε για τη νέα χρονιά, έχετε βάλει ήδη τις πρώτες κατευθύνσεις και προτεραιότητες;
- Μετά τις γιορτές θα συνέλθει το διοικητικό συμβούλιο, θα γίνει απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και θα καταστρώσουμε τα σχέδια πάνω στα οποία θα κινηθούμε τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι στην ώρα μας όπως πάντα. Υπάρχουν και κάποια ζητήματα, για να μην πω προβλήματα που πρέπει η επίλυσή τους να δρομολογηθεί από τώρα. Αυτά είναι πρωτίστως η ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του γήπεδο, όπως αποδυτήρια, το σκέπαστρο στις κερκίδες, φωτισμός και νέος χλοοτάπητας. Εμείς προς αυτή την κατεύθυνση ήδη ξεκινήσαμε εδώ και καιρό με τη αμέριστη βοήθεια του βουλευτή κ. Χρήστου Κέλλα και θα έχουμε νέα συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδη ο οποίος στην προηγούμενη συνάντηση που είχαμε τον Μάρτιο μου είπε επιλέξει: Πρόεδρε αν η ομάδα σας ανέβει στη Β΄ Εθνική να ξαναέρθετε υπόσχομαι ότι θα σας βοηθήσω ουσιαστικά».
* Κύριε πρόεδρε σας ευχαριστώ
- Και εγώ σας ευχαριστώ κ. Τσόλα όπως ευχαριστώ την «Ελευθερία» και όλο το αθλητικό τμήμα της εφημερίδα σας που στη δύσκολη αυτή προσπάθεια που κάναμε φέτος ήσασταν δυναμικά όλοι κοντά μας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass