ΝΙΚΗΣΕ ΧΘΕΣ 2-1 ΤΗ ΔΥΝΑΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗ Β’ ΕΠΣΛ

Περιμένει τον Μαχητή η Ομόνοια

* ΤΑ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΙ ΔΟΥΡΟΣ (61’), ΝΤΡΙΒΑΛΑΣ (88’) –ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΘΑΝΟΣ (37’)

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2013 3:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:00
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η Ομόνοια αναδείχθηκε νικήτρια με 2-1 επί της Δυναμό στο χθεσινό αγώνα μπαράζ στη Β’ ΕΠΣΛ. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Λάζαρου Λαζαρίδη για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία θα πρέπει ο Μαχητής Τερψιθέας να κερδίσει το στοίχημα της ανόδου στη Γ’ Εθνική, ενώ σε ό,τι αφορά στη Δυναμό αποχαιρετά τη Β’ ΕΠΣΛ και παίρνει το δρόμο του υποβιβασμού.
Το χθεσινό παιχνίδι στο γήπεδο Νεάπολης κρίθηκε στην επανάληψη όταν οι τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή μετατρέποντας το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου μέρους σε 2-1.
Δυνατό παιχνίδι λόγω της κρισιμότητάς του με τις δύο ομάδες να παίζουν με πάθος για τη νίκη από τα πρώτα λεπτά. Στο 37’ ο Θάνος πετάχτηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας μετά από μπροστινή μπαλιά, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με ψύχραιμο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τη Δυναμό.
Στο 38’ η Ομόνοια προσπάθησε να απαντήσει χάνοντας μία καλή ευκαιρία με τον Χατζή για να παραμείνει έτσι το 1-0 με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η Ομόνοια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε τον αντίπαλό της προκειμένου να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.
Οι τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 61’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δούρο. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Δημητρέλης που ανετράπη εντός περιοχής από τον Ραπτόπουλο.
Στο 64’ η Ομόνοια απείλησε με τον Δούρο μετά από σέντρα του Μαστορογιώργου, ενώ στο 74’ ύστερα από φάουλ του Δάσσιου από τα δεξιά ο Χατζής στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Τελικά τη λύση στην ομάδα της Ομόνοιας που πίεζε τον αντίπαλό της έδωσε στο 88’ ο Ντριβαλάς (που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 72’ ως αντικαταστάτης του τραυματία Μαστορογιώργου). Ο νεαρός παίκτης μετά από μπαλιά στον κενό χώρο διείσδυσε στη μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ από πλάγια δεξιά έκανε το 2-1 και χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Γεωργίου που είχε βοηθούς τους επίσης πολύ καλούς κ. Τσιτσιρίκα και Φακή.
* Στο γήπεδο Νεάπολης βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο διοικητικός της ΕΠΣΛ κ. Γρηγοριάδης, ο υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ με το συνδυασμό «Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Λάρισας» κ. Σουλούκος, ο διοικητικός του ΣΔΠΛ και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Κωστής και ο Ενωσιακός τεχνικός Μάκης Αλεξούδης.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Σαρακατσάνης, Δούρος, Κόκοβας, Τσεκούρας, Σδράλης, Δάσσιος, Χατζής, Καραλούλης (90’ Γεωργούλας), Αγγλόπουλος (46’ Σταυρόπουλος), Δημητρέλης, Μαστορογιώργος (72’ λ.τ. Ντριβαλάς).
ΔΥΝΑΜΟ: Γελαλής, Τομόριτσα, Σκριάπας, Δαούλας, Ευαγγέλου, Αραπατσάνης, Μπαρούτας, Τσακνάκης, Θάνος, Μπαντέτσιος, Ποδάρας (28’ Ραπτόπουλος).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass