ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Θετικά τα μηνύματα

* ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ * Ν. ΣΤΑΥΡΟΘΟΔΩΡΟΣ: «ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 15ΝΘΗΜΕΡΟ»

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2013 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:59
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα στο στρατόπεδο του Μαχητή Τερψιθέας από την μέχρι τώρα πορεία προετοιμασίας της ομάδας για τους αγώνες μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική που θα ξεκινήσουν την Κυριακή 12 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιουνίου.
Οι πρωταθλητές ΕΠΣΛ έδωσαν δύο φιλικά παιχνίδια με Φιλοκτήτη Μελιβοίας και Καμβουνιακό Δεσκάτης και θα ολοκληρώσουν τον κύκλο των αγωνιστικών υποχρεώσεων αύριο Μ. Πέμπτη με το τρίτο κατά σειρά παιχνίδι κόντρα στον Τοξότη Λάρισας (17.00, γήπ. Κοιλάδας).
«Συνεχίζουμε με αδιάπτωτο ρυθμό την προετοιμασία μας αν και η συγκεκριμένη περίοδος είναι αρκετά δύσκολη για τους ποδοσφαιριστές» επισήμανε ο τεχνικός του Μαχητή Νίκος Σταυροθόδωρος και πρόσθεσε:
«Υπάρχει ζήλος και διάθεση από τους παίκτες και το σημαντικότερο δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών. Περάσαμε ένα διάστημα προπονήσεων με μεγάλο όγκο και ποιότητα και είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας. Θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες. Σ’ ένα τέτοιο μίνι πρωτάθλημα όλες οι ομάδες έχουν κοινή αφετηρία και όλες ονειρεύονται την άνοδο. Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα λάθη μας και να βγάλουμε ό,τι καλύτερο γιατί έχουμε δουλειά στα πόδια μας. Πιστεύουμε στον στόχο μας και θέλουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Γ’ Εθνική για να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο τον πήχη του λαρισινού ποδοσφαίρου».
-Πώς σχολιάζετε το ότι ο Μαχητής ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις πολύ πιο πριν από τις υπόλοιπες ομάδες των αγώνων μπαράζ;
«Τον τελευταίο μήνα δεν βρισκόμαστε σε αγωνιστικούς ρυθμούς σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες. Αυτό όμως είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί οι αντίπαλοί μας να παρουσιάσουν καλύτερο ρυθμό αλλά μπορεί και να φανούν κουρασμένοι. Το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξουν τις πρώτες 15 ημέρες. Πιστεύω ότι το πρώτο 15νθήμερο θα είναι το πιο καθοριστικό».
* * *
Οι παίκτες του Μαχητή θα δώσουν αύριο το τελευταίο τους φιλικό, ενώ την Μ. Παρασκευή θα έχουν προπόνηση και θα ανανεώσουν το ραντεβού τους την Τρίτη του Πάσχα όπου θα μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass