ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΙΚΗ - ΑΝΟΔΟ - ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

«Γκρέμισαν τα τείχη» στον Τύρναβο

* ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ Η ΥΠΟΔΟΧΗ –ΞΕΦΡΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ - ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ *ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΟ ΜΑΛΑΚΟ

Δημοσίευση: 29 Απρ 2013 4:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:56
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
 Του Κώστα Τσόλα
 
Ξέφρενοι πανηγυρισμοί χθες στον Τύρναβο και όλο τον Δήμο για τη μεγάλη νίκη της αγαπημένης τους ομάδας, Τύρναβος 2005, επί του τοπικού Τηλυκράτη στη Λευκάδα. Μια νίκη η οποία έφερε μετά από δεκαετίες, από το 1965 την τυρναβίτικη ομάδα στη Β΄ εθνική κατηγορία.
Με την ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης οι Τυρναβίτες ξεχύθηκαν στους δρόμους και πανηγύρισαν. Με εντολή του δημάρχου Τυρνάβου κ. Νίκου Μαλάκου φωταγωγήθηκαν οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης και το δημαρχιακό μέγαρο, ενώ η Κεντρική πλατεία και τα καφέ γέμισαν από συμπολίτες οι οποίοι βαθιά συγκινημένοι περίμεναν την επιστροφή των νικητών ως πραγματικούς ήρωες.
 Ιδιαιτέρα συγκινημένοι και ικανοποιημένοι οι παλαίμαχοι της «Ανάπλασης» και της Α.Ε. Τυρνάβου οι οποίοι γύρισαν πίσω στη χρυσή εποχή του 1963 – 65, τότε που η αγαπημένη τους ομάδας ήταν και πάλι στην κορυφή. Ο Τάκης Παπαδήμας, ο Απόστολος Γκίμας, ο Απόστολος Γκαντρής, ο Λουκάς Κατσανίκος, ο Απόστολος Σάμπρης και άλλοι χθες είχαν μόνο καλά λόγια να πουν αλλά και να συγχαρούν όλους τους συντελεστές της μεγάλης νίκης .
Ο φακός της «Ε» συνάντησε λίγο μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα τον Απόστολο Σάμπρη τον γνωστό «Ζαμόρα», από τον Ισπανό Ζαμόρα εκείνης της εποχής, ο οποίος φύλαγε με όλη του τη δύναμη την εστία των τυρναβίτικων ομάδων και τον παλαίμαχο επίσης Τάκη Πανταζή να γιορτάζουν την άνοδο και να αναπολούν στιγμές θριάμβου του παρελθόντος οι οποίες επαναλαμβάνονται με τη χθεσινή νίκη.
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΛΑΚΟΥ
 Η άνοδος της ομάδας του Τυρνάβου στη Β΄ Εθνική κατηγορία του επαγγελματικού Ελληνικού ποδοσφαίρου αποτελεί μέγιστο αθλητικό γεγονός για τη Θεσσαλία αφού ύστερα, από μισό περίπου αιώνα ο Τύρναβος αποκτά τη θέση που του αξίζει στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συγχαρητήρια θερμά στους παίκτες, στους παράγοντες, στη διοίκηση και κυρίως στους Τυρναβίτες φιλάθλους που μας έκαναν υπερήφανους ως Τυρναβίτες και ως Δήμο ανά το Πανελλήνιο.
Όπως μέχρι τώρα έτσι και στο μέλλον η αντιδημαρχία Αθλητισμού θα είναι στο πλευρό της τυρναβίτικης ομάδας για να ευοδωθεί ο κοινός μας στόχος.
Από χθες η πόλη γιορτάζει και υποδέχτηκε τους ήρωες του Ελληνικού ποδοσφαίρου με τιμές ολυμπιονικών.
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΕΖΑΣ
Ένας από τους βασικούς συντελεστές αυτής της νίκης και ο μεγαλομέτοχος και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βασιλης Μπρέζας, από τους πρώτους ο οποίος πίστεψε εδώ και χρόνια στη δυναμική της τυρναβίτικης ομάδας. Χθες βαθιά συγκινημένος ο κ. Μπρέζας τόνισε: Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για τον δύσκολο αγώνα που έκαναν και το θετικό αποτέλεσμα που έφεραν. Αφιερώνω αυτή τη μεγάλη νίκη και την άνοδο στη Β΄Εθνική κατηγορία σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Τυρνάβου».
Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΚΟΣ
 Αμέσως μετά τη νίκη ο πρόεδρος της ΠΑΕ «Τύρναβος 2005» κ. Αχιλλέας Δόκος δήλωσε στην «Ε»: «Μετά από 45 χρόνια ο Τύρναβος επέστρεψε στη Β΄ Εθνική, εκεί που του αξίζει και υπόσχεται πλέον σε όλο τον φίλαθλο κόσμο ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Ευχαριστώ όλο τον φίλαθλο κόσμο του Τυρνάβου, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους συντελεστές της ομάδας γενικότερα για την μεγάλη προσπάθεια και τη μεγάλη νίκη».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass