ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Λαρισαίες πρωταθλήτριες Ελλάδας

* ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΟΞΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ

Δημοσίευση: 28 Απρ 2013 0:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:55
 Μεγάλη επιτυχία για τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας αφού ανακηρύχτηκε Πρωταθλήτρια Ομάδα Κορασίδων Πίστας για το έτος 2013 και παρέλαβε το Κύπελλο από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας Εφήβων-Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών. Όπως ανακοίνωσε ο λαρισινός σύλλογος: «Η παραπάνω επιτυχία οφείλεται στις δυο Κορασίδες της ομάδος τη Σοφία Τσοπούρογλου που κατέκτησε τέσσερα μετάλλια, δυο αργυρά και δυο χάλκινα και η Βαρεταίου Χρυσάνθη και στα 4 αγωνίσματα που συμμετείχε κατέλαβε την 6η θέση.
Πιο συγκεκριμένα η Τσοπούρογου Σοφία κατετάγη 2η στα 200μ ταχύτητας και στο Σκρατς και 3η στην ατομική χρονομέτρηση και στο ατομικό Πουρσουίτ. Στα αντίστοιχα αγωνίσματα η Βαρεταίου Χρυσάνθη τερμάτισε 6η.
Στην κατηγορία εφήβων ο Σύλλογος συμμετείχε με τον Δοξαρά Ευάγγελο, ο οποίος στους Πόντους τερμάτισε 4ος στο Σκρατς 7ος, στο ατομικό Πουρσουΐτ 8ος και στα 200μ ταχύτητος 12ος.
Στην Κατηγορία Παίδων συμμετείχε με τον Τσάτσαβο Σταύρο, ο οποίος στο ατομικό πουρσουΐτ τερμάτισε 13ος, στο Σκρατς 15ος, στα 500μ ατομικής χρονομέτρησης 18ος και στους Πόντους εγκατέλειψε.
Πριν από λίγες ημέρες αναχώρησε για την Κροατία όπου θα συμμετέχει στο 1ο Κύπελλο Εθνών, στην παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδος στην κατηγορία εφήβων ο Δοξαράς Ευάγγελος. Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας και εύχεται στον Βαγγέλη καλή επιτυχία στο Τριήμερο Διεθνή Αγώνα που θα συμμετέχει με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδος».
Επίσης το ΔΣ ευχαριστεί τους 2 χορηγούς του Συλλόγου, το κατάστημα ποδηλάτων ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ του Γώγου Πέτρου και την εταιρία BOSCH CAR SERVICE Υγραεριοκίνηση Τσάκαλου-Τσιούτσια Ο.Ε. που με τη συνδρομή τους οι αθλητές μας μπορούν να αγωνίζονται και να διακρίνονται στην Ελλάδα, αλλά και να εκπροσωπούν τη πόλη μας στο άθλημα της ποδηλασίας στην Ευρώπη».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass