ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΛΓΚΑΜΗΣ 2013»

Πήρε άριστα στη διοργάνωση ο ΟΑ Νίκαιας

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε1

Δημοσίευση: 27 Απρ 2013 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:53
 Θριαμβευτικό φινάλε δόθηκε στο τουρνουά open βετεράνων Κεντρικής Ελλάδας «Νικόλαος Σαλγκάμης 2013», με τη διεξαγωγή των τελικών και τις απονομές των νικητών. Για άλλη μια φορά ο Ο.Α. Νίκαιας πήρε άριστα στη διοργάνωση του μεγάλου τουρνουά τένις της κεντρικής Ελλάδας που γίνεται στην μνήμη του αξέχαστου ιδρυτή του Ομίλου Νίκου Σαλγκάμη. Οι πολλές συμμετοχές φέτος (72 περισσότερες από κάθε άλλη φορά) και η παρουσία του κόσμου δείχνουν ότι το τένις δεν ξεχνά και πάντα θα τιμά τη μνήμη του Νίκου. Όπως ανακοίνωσαν, εν τω μεταξύ, οι διοργανωτές: «Στο αγωνιστικό μέρος στα μονά ανδρών (όπου σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής με 75 παίκτες) ο Μπέλτσιος Χρήστος με πολύ σταθερό και ποιοτικό τένις αναδείχθηκε νικητής αφού επιβλήθηκε στον τελικό με 2-0 σετ (6-3, 6-2) επί του Κουτσικόπουλου Κώστα που είχε προβλήματα με τα πόδια του.
Στα μονά γυναικών η Γιαννούκα Βάσω, ανανεωμένη και σε άριστη φυσική και αγωνιστική κατάσταση, διαχειρίστηκε καλύτερα τον δυνατό αέρα και κέρδισε την κατηγορία, αφού νίκησε στον τελικό την πολύ καλή Νάστα Αλεξάνδρα με 2-0 σετ (6-2, 6-4).
Στα διπλά ανδρών οι Βάλαρης Γιάννης/Δημητρακόπουλος Γιώργος φάνηκαν πιο φρέσκοι και με περισσότερες δυνάμεις από τους βετεράνους Γκόλτσιο Χρήστο /Μισδραχή Αλμπέρτο και κέρδισαν τη μάχη του τελικού με 2-0 σετ (6-3,6-3). Η κατηγορία αυτή συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των φιλάθλων με τις ενδιαφέρουσες κόντρες και ανατροπές που δόθηκαν καθ΄ όλη τη διάρκεια των αγώνων (τα διπλά παραδοσιακά είναι το αγώνισμα που θέλγει πιο πολύ τους ενηλίκους).
Η αλματώδης εξάπλωση του τένις στις γυναίκες τα τελευταία χρόνια επέτρεψε την διεξαγωγή για 1η φορά στην περιοχή μας αγώνα διπλού γυναικών με ανέλπιστα ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο ημιτελικός Κουκουλιάφκα Β./Γιαννούκα Β.- Παπάγγελου Ε./ΠαπαστεργίουΔ. κρίθηκε στις λεπτομέρειες στις 12 το βράδυ μετά από 4ωρο αγώνα. Σε έναν επίσης αμφίρροπο τελικό 3,5 ωρών νικήτριες αναδείχθηκαν οι Κουκουλιάφκα Βίκυ/Γιαννούκα Βάσω με νίκη επί των Μόκα Ελένη/Καπογεώργου Πανωρέα 2-1 σετ (7-6, 3-6, 6-3). Στα μικτά διπλά που μπήκαν ευχάριστα στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια και συνεχώς αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον (32αρι ταμπλό) το ζευγάρι Μπέλτσιος Βασίλης /Πανταζή Ελενα νίκησε στον τελικό τους Σωτήρη Γιάννη/Αγγελακοπούλου Ελπη με 2-0 σετ (6-3, 6-2).
Μετά τη λήξη των τελικών, και με 2ωρη καθυστέρηση λόγω του αγώνα του διπλού γυναικών, ακολούθησε μικρή τελετή λήξης και απονομών όπου ο πρόεδρος του Ο.Α.Ν. κ. Καφφές Δημήτριος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον μόνιμο χορηγό και συμπαραστάτη Δήμο Κιλελέρ (που προσέφερε και τα έπαθλα του τουρνουά), τους χορηγούς του Ομίλου, τον χορηγό επικοινωνίας Δημοσιογραφικό Οργανισμό «Ελευθερία» και τους προπονητές του Ομίλου για την προσφορά τους.
Τους τελικούς και την τελετή των απονομών τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Κομήτσας Ρίζος που στον σύντομο χαιρετισμό του εξήρε τη δραστηριότητα του Ομίλου Αντισφαίρισης και υπενθύμισε το ιστορικό της υλοποίησης του οράματος του Νίκου Σαλγκάμη για το τένις της Νίκαιας. Επίσης την εκδήλωση παρακολούθησαν ο γιος του αείμνηστου Νίκου Δημήτρης, σύσσωμο το ΔΣ του Ο.Α. Νίκαιας, ο πρόεδρος του Ο.Α. Λάρισας Ζαγάρας Νίκος κ.ά.».
Εν τω μεταξύ από τις 27 έως και τις 30 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα του Ομιλου Αντισφαίρισης Νίκαιας το δεύτερο Εθνικό πρωτάθλημα Ε1 για κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών 18.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass