ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟ 2ο ALL STAR GAME ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ

Αυτά τα καρφώματα ήταν... λαρισινά

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ * ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 93-85

Δημοσίευση: 26 Απρ 2013 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:52
 Μια γιορτή αλλά με λίγους... καλεσμένους. Αυτό ήταν το 2ο All Star Game της Λάρισας με παίκτες από την ευρύτερη περιοχή. Στο κλειστό της Νεάπολης λοιπόν οι παράγοντες των τοπικών ομάδων σε συνεργασία με την Περιφέρεια και την ΕΣΚΑΘ πραγματοποίησαν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν μια γιορτή με τοπικό υλικό (μην ψάχνουμε και θαύματα πλέον αφού τα οικονομικά μέσα δεν το επιτρέπουν).
Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο πέρασαν ευχάριστα ένα απόγευμα γεμάτο μπάσκετ καθώς από τις 16.30 μέχρι και τις 21.00 είδαν: αγώνες επίδειξης για αθλητές μικρών ηλικιών, έναν αγώνα με επίλεκτους παίκτες από τη Λάρισα αλλά και κάποιους από τις θεσσαλικές ομάδες, έναν διαγωνισμό καρφωμάτων και έναν διαγωνισμό τρίποντων. Αν αναλογιστεί κάποιος πως οι παίκτες ήταν ερασιτέχνες τότε το θέαμα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.
ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ...
Η φετινή εκδήλωση δεν είχε τον κόσμο της περσινής που πραγματοποιήθηκε σε εορταστική περίοδο όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητεύσει τους διοργανωτές. Αντίθετα θα πρέπει να τους πεισμώσει και να αποφύγουν τις... κακοτοπιές (ίσως κάποιοι να σνόμπαραν και την εκδήλωση για άγνωστους λόγους) για του χρόνου. Το άσχημο ήταν πως δεν συγκεντρώθηκε και η βοήθεια που θα έπρεπε για έναν άνθρωπο όπως είναι ο Βλάντο ΜαΪστρένγκ, που χρειάζεται στήριξη αυτή την περίοδο.
Αξίζει να τονίσουμε πως βραβεύτηκαν ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός για την στήριξη που παρέχει σε αθλητικές εκδηλώσεις, ο Γιώργος Κοντονάσιος για την προσφορά του στο μπάσκετ και ο Γιάννης Λάππας (το βραβείο του παράλαβε ο Θανάσης Μπουλιάκης) για τη μεγάλη του πορεία στον χώρο. Τον αγώνα παρακολούθησε ο δήμαρχος κ. Τζανακούλης και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Ντούγκος.
ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ
Στο αγωνιστικό μέρος του All Star Game οι Γαλάζιοι των Γρηγόρη Γιασάρη και Θανάση Μπουλιάκη ήταν αυτοί που κέρδισαν με σκορ 93-85 τους κόκκινους των Αβραάμ Παπαδόπουλου (δεχόταν συγχαρητήρια για την άνοδο της ΑΕΛ) και Παναγιώτη Ποντίκα.
Στο ματς είδαμε και... νέους (μερικά από τα νέα θεσσαλικά ταλέντα όπως είναι ο Τσιαβές του Αστέρα, ο Παυλόπουλος του ΓΣ Βόλου, ο Κονδυλόπουλος της ΑΕΛ κ.α.) αλλά είδαμε και... παλιούς (ο Παπακώστας ευστόχησε σε τρίποντο με την ίδια άνεση που σκοράρει κάτω από την ρακέτα και ο Μπότης έτρεχε σαν 18χρονος).
ΓΑΛΑΖΙΟΙ (Γιασσάρης - Μπουλιάκης): Παπακώστας Φ. (Παλαμάς), Βλησσαρούλης Χρ., Κοτσώνας Θρ. (Νίκαια), Μπότης Δημ. (ΕΑΛ), Βαφειάδης Στέφ. (Αετοί), Παναγιώτου Ν. (Ολύμπια), Χαλκιάς Κ., Κονδυλόπουλος Δημ. (ΑΕΛ), Μπαργιώτας Γιώργ. (Σουφλάρια), Αργυρούλης Αρ. (Αγιά), Μηλιώνης Χρ. (Αστέρας), Καραδήμας Χρ. (Σπάρτακος), Τζάνας Σπ. (Δίλοφος), Κομνός Γιώργ. (Μύτικας), Σαριμπαλίδης Κ. (Φοίνικας), Παυλόπουλος Θαν. (Γ.Σ. Βόλου), Καραγεώργος Γιάν. (Αλμυρός), Γιωτάκης Κ. (Σπρίντερς).
ΚΟΚΚΙΝΟΙ (Παπαδόπουλος - Ποντίκας): Κόκκας Ανδρ., Γκανέτσας Θάν. (ΑΕΛ), Μάρκος Δημ. (Φάρσαλα), Γεμιτζάς Αντ. (Αμπελώνας), Γκουλιάκος Παν. (Ολύμπια), Κορδάμπαλος Σπ. (Μύτικας), Παπαγεωργίου Ανδρ. (Κεραυνός), Τηλέμης Κώστας (Ελασσόνα), Χαχόπουλος Αποστ. (Εθνικός), Βαλιώτης Αχ., Κατσαβέλης Γιώργ. (Φοίβος), Τσιαβές Θαν., Κυριακόπουλος Βασ. (Αστέρας),Αθανασόπουλος Κωστ. (Φοίνικας), Αδαμόπουλος Στ. (Σπάρτακος), Τσιαμπαλής Στέργ. (Φοίνικας), Κριτσάλος Κ. (Γ.Σ. Σκιάθου), Καστώρης Ζήσ. (Σουφλάρια).
* Στο κλίμα της αναμέτρησης κινήθηκαν και οι διαιτητές που ήταν ο Αποστόλης Νικολούλης, ο Γιάννης Παγώνης και ο Λεωνίδας Φακίτσας.
Ο ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ
Ο Κώστας Αθανασόπουλος (κορυφαίος της βραδιάς) ήταν αυτός υπερασπίστηκε τον τίτλο του στον διαγωνισμό καρφωμάτων και το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο αφού με 192 ψήφους κέρδισε στον τελικό τον νεαρό Καραμουσκέτα. Ο παίκτης του Φοίνικα είχε για στήριγμα τον συμπαίκτη του στους «μελανόλευκους», Σαριμπαλίδη που με ένα χτύπημα στο ταμπλό του έδωσε την καλύτερη ασίστ για το εντυπωσιακό κάρφωμα του τελικού. Από την άλλη ο Καραμουσκέτας προσπάθησε να ξεπεράσει έναν συμπαίκτη του από πάνω αλλά χωρίς απόλυτη επιτυχία. Γενικά όμως ήταν εξίσου εντυπωσιακός και δείχνει πως διαθέτει δύναμη και φαντασία. Νωρίτερα διαγωνίστηκαν και οι Βαλιώτης αλλά και ο Μπαντιμαρούδης από τον Αμπελώνα.
Την βράβευση του Αθανασόπουλου πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπαρμπούτης. 
ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ
Στον διαγωνισμό των τρίποντων είχαμε μια μονομαχία στον τελικό ανάμεσα στον Χρήστο Μηλιώνη και τον Γιώργο Τσακνάκη. Νικητής αναδείχθηκε ο πρώτος με 16 (το τελευταίο μετράει για δύο ως γνωστόν) εύστοχα κόντρα στα 13 του Τσακνάκη. Οι δύο τους έφυγαν φυσικά αγκαλιασμένοι από το γήπεδο μετά τη μονομαχία αυτή. Χρόνια άλλωστε φίλοι και αντίπαλοι.
Νωρίτερα στα ημιτελικά ο Τζάρας του Μύτικα είχε 5 πόντους, ο Κρίτσαλος από τη Σκιάθο 9 και ο Σακελλαρίου από την Ολύμπια 11. Από 14 είχαν Μηλιώνης και Τσακνάκης.
Τη βράβευση του Μηλιώνη έκανε ο Ζήσης Δότας.
ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ - ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Οι εκδηλώσεις εξάλλου θα έχουν και συνέχεια καθώς σήμερα Παρασκευή ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Λάρισας θα αντιμετωπίσει τους παλαίμαχους αθλητές του Βόλου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Το Σαββατοκύριακο στο κλειστό του Αγίου Θωμά με τη συμμετοχή του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο προπονητών. Θα μιλήσει ο Ηλίας Ζούρος, ο Κώστας Μίσσας και ο Δημήτρης Πρίφτης. Το πρόγραμμα:
ΣΑΒΒΑΤΟ 27
09.30 Πρίφτης – Επιθετικές τακτικές στο Low Post
11.15 Ζούρος – Επίθεση Hand Off
13.30 Μίσσας – Παραδειγματικές προπονήσεις στις μικρές ηλικίες
ΚΥΡΙΑΚΗ 28
10.00 Ζούρος/Πρίφτης – Ημερήσια προπόνηση
11.15 Ζούρος/ Πρίφτης – Αμυντικές ασκήσεις
12.30 Ζούρος/ Πρίφτης – Ερωτήσεις και απαντήσεις
* Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass