ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΗΝ 6η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ 2-1

Στην κορυφή οι Παίδες

* ΕΝΩ ΟΙ ΝΕΟΙ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ 1-0 ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΣΤΗ 2η ΘΕΣΗ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2013 4:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:51
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τερμάτισαν οι Παίδες της 4ης Περιφέρειας μετά τη χθεσινή νίκη επί της 6ης με 2-1, ενώ οι Νέοι και κατέλαβαν τη 2η θέση καθώς υποχρεώθηκαν σε ήττα με 1-0 από την 6η Περιφέρεια η οποία διατήρησε τη 1η θέση. Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Καρδίτσα παρουσία των προέδρων της ΕΠΣΛ κ. Γρηγορίου και της ΕΠΣΚ κ. Παλάσκας και των διοικητικών της ΕΠΣΛ κ. Βλάγκα και της ΕΠΣΚ κ. Λαμπρόπουλου αντίστοιχα. Υπενθυμίζεται ότι οι Περιφέρειες που τερματίσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα έχουν τον πρώτο λόγο στη συγκρότηση των Μικτών ομάδων των Ζωνών για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Η ομάδα παίδων της 4ης Περιφέρειας ήθελε τουλάχιστον την ισοπαλία για να πετύχει τον στόχο της αλλά δεν έμεινε σ’ αυτή. Ο Κοντοθανάσης έδωσε το προβάδισμα στο 35’ για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 69’. Τρία λεπτά αργότερα ο Καραθάνος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 σφραγίζοντας τη νίκη της 4ης Περιφέρειας.
4η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μελικιάν, Καραθάνος, Μαστακούλης, Παπανικολάου (73’ Ψύρρας), Τσιμπούκας, Χατζηδίμπας, Μαυριάς (53’ Στράτος), Αγιώτης, Κοντοθανάσης, Μουλτσιας (46’ Τουλκερίδης).
ΟΙ ΝΕΟΙ
Στην κατηγορία των Νέων αν και η 4η Περιφέρεια μπήκε δυνατά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα χάνοντας δύο καλές στιγμές με τους Χριστίδη, Χατζή. Αντίθετα οι φιλοξενούμενους κατάφεραν να σκοράρουν στο 43’ με πέναλτι του Αποστολόπουλου. Η ομάδα της 4ης Περιφέρειας αντέδρασε στο β’ ημίχρονο και έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 70’ με τον Χριστίδη να σημαδεύει το δοκάρι.Έτσι το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος ενώ υπήρξαν κάποιες διαμαρτυρίες για ένα πέναλτι που δεν καταλογίσθηκε στο 80’.
4η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Χαρισούλης, Παρασκευόπουλος (53’ Παντελίδης), Χατζηκωνσταντίνου, Κωστούλας (53’ Μαυριάς), Ανδρέου, Μπάρδας, Χατζής, Τοπαλίδης, Παπανικολάου (71’ Σιώμος), Μπαλογιάννης, Χριστίδης.
ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΙΔΕΣ
4η Περιφέρεια            5-2      6
5η Περιφέρεια            5-3      3
6η Περιφέρεια            1-6      0
ΝΕΟΙ
6η Περιφέρεια            5-0      6
4η Περιφέρεια            1-2      1
5η Περιφέρεια            1-5      1
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass