ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2o ALL STAR GAME ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Η Λάρισα έχει τα... αστέρια της

* ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΌ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΣΟΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 16.30 ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 19.00

Δημοσίευση: 25 Απρ 2013 4:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:51
Του Κ. Γκιάστα
Η Λάρισα μπορεί να μην έχει ομάδα στην Α1 Εθνική όμως έχει τα δικά της... μπασκετικά αστέρια ανθρώπους που ζούνε για το άθλημα. Δεν θα μπορούσε να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός πως για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα το All Star Game στο κλειστό της Νεάπολης με κυρίως λαρισινό χαρακτήρα και μια μικρή... θεσσαλική βοήθεια.
Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιείται με ακόμα μεγαλύτερη επισημότητα καθώς εκτός από τους παράγοντες των ομάδων της πόλης για τη φετινή διοργάνωση κινητοποιήθηκαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η ΕΣΚΑΘ.
Το σημερινό σόου θα αρχίσει στις 16.30 και μέχρι τις 18.00 θα γίνει ένας αγώνας επίδειξης παίδων και εφήβων. Από τις 18.00 και για ένα μισάωρο θα πραγματοποιηθεί ο προκριματικός διαγωνισμού τριπόντων. Στις 19.00 θα ξεκινήσει ο αγώνας All Star Game που θα περιλαμβάνει και διαγωνισμούς τριπόντων στο ημίχρονο και διαγωνισμό καρφωμάτων στο τρίτο δεκάλεπτο. Επίσης θα γίνει και η βράβευση του πολυτιμότερου παίκτη.
Από τη φετινή εκδήλωση δεν θα λείψει ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας καθώς τα κέρδη από τη βραδιά θα δοθούν στον Βλάντο Μαϊστρένκο που ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα βραβευτούν και άνθρωποι που στηρίζουν το μπάσκετ επί σειρά ετών. Θα τιμηθεί ο διοικητικός της ΕΣΚΑΘ κ. Γιώργος Κοντονάσιος για την προσφορά του στο άθλημα ενώ θα τιμηθεί και ο Γιάννης Λάππας. Η βράβευση του κυπελλούχου Ευρώπης με τον Άρη (αρχηγός τότε) Γιάννη Λάππα αξίζει να τονίσουμε πως ήταν προγραμματισμένη πριν την περιπέτεια υγείας που είχε πριν από κάποιες ημέρες. Επίσης θα τιμηθεί και ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός για τη στήριξη που παρέχει στις αθλητικές διοργανώσεις του τόπου.
ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
Από τη διαδικασία των μηνυμάτων μέσω κινητών τηλεφώνων επιλέχθηκαν οι εξής παίκτες:
ΓΚΑΡΝΤ: Αργυρούλης Άρης (Ερμής Αγιάς), Βαλιώτης Αχιλλέας (Φοίβος 2002), Γιωτάκης Κώστας (Σπρίντερς), Γοργόλης Γιάννης (Φοίνικας), Καραδήμας Χρήστος (Σπάρτακος), Καστώρης Ζήσης (Σουφλάρια), Κατσαβέλης Γιώργος (Φοίβος 2002), Κομνός Γιώργος (Μύτικας), Κυριακόπουλος Βασίλης (Αστέρας), Μηλιώνης Χρήστος (Αστέρας), Τζάνας Σπύρος (Αετός Διλόφου), Τσιαβές Θανάσης (Αστέρας), Σοφαδίτης Βασίλης (Φάρσαλα)
ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Κονδυλόπουλος Δημήτρης (Α.Ε.Λ.), Κορδάμπαλος Σπύρος (Μύτικας), Κοτσώνας Θρασύβουλος (Γ.Σ.Νίκαιας), Μπαργιώτας Γιώργος (Σουφλάρια), Μπότης Δημήτρης (Ε.Α.Λ.), Παπαγεωργίου Ανδρέας (Κεραυνός), Τηλέμης Κώστας (Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας), Χαλκιάς Κώστας (Α.Ε.Λ.), Χαχόπουλος Αποστόλης (Εθνικός)
ΣΕΝΤΕΡ: Βαφειάδης Στέφανος (Αετοί), Βλησσαρούλης Χρήστος (Γ.Σ.Νίκαιας), Γεμιτζάς Αντώνης (Γ.Σ.Αμπελώνα), Γκουλιάκος Παναγιώτης (Ολύμπια), Μάρκος Δημήτρης (Γ.Σ.Φαρσάλων), Παναγιώτου Νίκος (Ολύμπια), Κόκκας Ανδρέας (ΑΕΛ)
Η καλύτερη πεντάδα όπως ψηφίστηκε από τους προπονητές όλων των ομάδων είναι: Αθανασόπουλος Κώστας (Φοίνικας), Λάππας Γιάννης (Αστέρας), Γκανέτσας Θάνος (Α.Ε.Λ.), Σαριμπαλίδης Κώστας (Φοίνικας), Τσιαμπαλής Στεργιος (Φοίνικας)
Οι επίλεκτοι από τη Θεσσαλία είναι οι: Παυλόπουλος (Γ.Σ.Βόλου), Καραγεώργος (Αλμυρός), Ντούρβας (Α.Ο.Καλαμπάκα), Κρίτσαλος (Γ.Σ. Σκιάθου), Παπακώστας (Τιτάνς Παλαμά)
* Προπονητές θα είναι οι: Γιασσάρης Γρηγόρης, Παπαδόπουλος Αβραάμ, Μπουλιάκης Θανάσης και Ποντίκας Παναγιώτης.
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ
Υπάρχει και συνέχεια
Οι εκδηλώσεις θα έχουν και συνέχεια και δεν θα σταματήσουν μόνο στο σημερινό All Star Game. Αύριο Παρασκευή ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Λάρισας θα αντιμετωπίσει τους παλαίμαχους αθλητές του Βόλου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Το Σαββατοκύριακο στο κλειστό του Αγίου Θωμά με την συμμετοχή του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο προπονητών. Θα μιλήσει ο Ηλίας Ζούρος, ο Κώστας Μίσσας και ο Δημήτρης Πρίφτης. Το πρόγραμμα:
Σάββατο 27
09.30 Πρίφτης – Επιθετικές τακτικές στο Low Post
11.15 Ζούρος – Επίθεση Hand Off
13.30 Μίσσας – Παραδειγματικές προπονήσεις στις μικρές ηλικίες
Κυριακή 28
10.00 Ζούρος/Πρίφτης – Ημερήσια προπόνηση
11.15 Ζούρος/ Πρίφτης – Αμυντικές ασκήσεις
12.30 Ζούρος/ Πρίφτης – Ερωτήσεις και απαντήσεις
* Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass