ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ… ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ

Πανέτοιμος ο Τύρναβος

*Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΩΓΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2013 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:44
  
Αποφασισμένος να κατακτήσει εύκολα ή δύσκολα τους τρείς βαθμούς και να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την άνοδό του στη Β΄ Εθνική κατηγορία, ο Τύρναβος 2005 θα αντιμετωπίσει αύριο και ώρα 16:00, στο δημοτικό στάδιο της πόλης, τον Αιγινιακό.
Η τυρναβίτικη ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο της Football League 2 και γνωρίζει πολύ καλά ότι στο αυριανό παιχνίδι υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι η νίκη.
Μετά λοιπόν τα διαδοχικά νικηφόρα αποτελέσματα στην Κρανούλα με τη Δόξα και με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, οι παίκτες του Τυρνάβου θα κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια, για να… τριτώσει το καλό.
Σε αυτή τους την προσπάθεια θα έχουν αρωγό και τον κόσμο, που καλείται να γίνει ο 12ος παίκτης και να συμβάλει με την παρουσία του, στο να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι.
Από αγωνιστικής πλευράς, το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Κώστας Οικονόμου που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στον αγώνα με το Σιδηρόκαστρο και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει μια προπόνηση το μεσημέρι και εν συνεχεία ο τεχνικός Λεωνίδας Μπίλης θα ανακοινώσει την αποστολή, για την αυριανή αναμέτρηση.
  
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass