ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΜΕΡΕΣ (25-28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ) ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

«Τετράποντο» από τη... Λάρισα

* ΜΕ ALL STAR GAME, ΑΓΩΝΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ * ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ - ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ - ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δημοσίευση: 19 Απρ 2013 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:42
 Του Κ. Γκιάστα
 Τέσσερις ημέρες γεμάτες μπάσκετ έρχονται στη Λάρισα και οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία πραγματικά να το... γιορτάσουν. Μπορεί η ποιότητα παικτών σε συλλογικό επίπεδο να μην θυμίζει το πρόσφατο παρελθόν αλλά γίνονται κινήσεις που θυμίζουν σε όλους το γεγονός πως υπάρχουν άνθρωποι με μεράκι και αγάπη για το μπάσκετ (αν βρεθούν και λίγα... χρήματα θα ξαναβρεθεί ψηλά).
Από την Πέμπτη 25 Απριλίου ως και την Κυριακή 28 Απριλίου οι παράγοντες των σωματείων της πόλης σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΘ, τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την αναγνώριση από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης διοργανώνουν εκδηλώσεις εντός και εκτός γηπέδων. Κατά τη διάρκεια αυτών των εκδηλώσεων θα βραβευτούν και άνθρωποι που στηρίζουν το μπάσκετ επί σειρά ετών.
Θα τιμηθεί ο διοικητικός της ΕΣΚΑΘ κ. Γιώργος Κοντονάσιος για την προσφορά του στο άθλημα ενώ θα τιμηθεί και ο Γιάννης Λάππας. Η βράβευση του κυπελλούχου Ευρώπης με τον Άρη (αρχηγός τότε) Γιάννη Λάππα αξίζει να τονίσουμε πως ήταν προγραμματισμένη πριν την περιπέτεια υγείας που είχε πριν από λίγες ημέρες. Επίσης θα τιμηθεί και ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός για τη στήριξη που παρέχει στις αθλητικές διοργανώσεις του τόπου.
ΠΕΜΠΤΗ: 2ο ALL STAR GAME
Η αυλαία των εκδηλώσεων θα ανοίξει την Πέμπτη 25 Απριλίου. Στο κλειστό της Νεάπολης θα γίνει το 2ο All Star Game παικτών της Λάρισας και φέτος θα έχει την ιδιομορφία πως θα συμμετάσχουν και αθλητές από τις άλλες πόλεις της Θεσσαλίας.
Από τις 16.30 μέχρι τις 18.00 αγώνας επίδειξης παίδων και εφήβων.
18.00 - 18.30 Προκριματικός διαγωνισμού τριπόντων
19.00 - Κυρίως αγώνας All Star Game που θα περιλαμβάνει και διαγωνισμούς τριπόντων στο ημίχρονο και διαγωνισμό καρφωμάτων στο πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο.
Ήδη έχουν ψηφίσει οι προπονητές των ομάδων του Νομού την καλύτερη πεντάδα που αποτελείται από τους Αθανασόπουλο Κώστα, Γκανέτσα Θάνο, Σαριμπαλίδη Κώστα, Τσιαμπαλή Στέργιο και Γιάννη Λάππα (θα αντικατασταθεί από τον πρώτο επιλαχόντα).
Παράλληλα οι προπονητές του All-Star όπως τους ψήφισαν οι συνάδελφοί τους είναι οι: Γιασσάρης Γρηγόρης, Παπαδόπουλος Αβραάμ, Μπουλιάκης Θανάσης και Ποντίκας Παναγιώτης.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η ψηφοφορία του κοινού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίζουν με sms (LAR κενό, το ονοματεπώνυμο του παίκτη και αποστολή στο 54045) παίκτες επιλογής τους (έχουν μοιραστεί 27.000 φυλλάδια και έχουν κολληθεί 700 αφίσες και φυσικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν τα ονόματα των προτεινόμενων αθλητών).
Τα κέρδη του αγώνα θα διατεθούν στον Βλάντο Μαϊστρένγκο που πέρασε ένα πρόβλημα υγείας και δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έναν άνθρωπο που έχει βγάλει με τα χέρια του άλλωστε έναν παίκτη - ηγέτη της Εθνικής Ελλάδας τον Βασίλη Σπανούλη.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΛΑΡΙΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ... ΠΑΛΙΑ
Την επόμενη ημέρα, την Παρασκευή 26 Απριλίου οι Λαρισαίοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ντέρμπι από τα... παλιά. Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Λάρισας θα αντιμετωπίσει τους παλαίμαχους αθλητές του Βόλου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Αλκαζάρ.
ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ: ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ... ΜΠΑΣΚΕΤ
Το Σάββατο και την Κυριακή στο κλειστό του Αγίου Θωμά με την αναγνώριση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο προπονητών.
Θα μιλήσει ο Ηλίας Ζούρος (πρόσφατα αρνήθηκε την πρόταση από την Εθνική Κίνας), ο Κώστας Μίσσας και ο Δημήτρης Πρίφτης.
Από τον ΣΕΠΚ, εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του διήμερου σεμιναρίου και τα θέματα. Αυτά είναι τα εξής (στο κλειστό του Αγίου Θωμά)
Σάββατο 27
09.30 Πρίφτης – Επιθετικές τακτικές στο Low Post
11.15 Ζούρος – Επίθεση Hand Off
13.30 Μίσσας – Παραδειγματικές προπονήσεις στις μικρές ηλικίες
Κυριακή 28
10.00 Ζούρος/Πρίφτης – Ημερήσια προπόνηση
11.15 Ζούρος/ Πρίφτης – Αμυντικές ασκήσεις
12.30 Ζούρος/ Πρίφτης – Ερωτήσεις και απαντήσεις
* Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass